Tällä sivustolla käytetään evästeitä ja muita seurantatekniikoita tarjoamaan sinulle palveluja, parantamaan palvelujen suorituskykyä ja toiminnallisuutta, analysoimaan tuotteiden ja palvelujen käyttöä sekä auttamaan mainonnassa ja markkinoinnissa.

Evästekäytäntö   Tietosuojailmoitus

Edellinen
Seuraava

weldcloud

WeldCloudOnline-hallintajärjestelmä, joka yhdistää hitsauslaitteet ohjelmistoalustaan, joka hallinnoi tietoja. Tiedot analysoidaan tuotannon maksimoimiseksi.


Aina, kun hitsaaja saa hitsin valmiiksi, siihen liittyy erilaisia tietoja. Nämä tiedot vaikuttavat tuleviin päätöksiin, parantavat tuottavuutta ja antavat tietoa hitsaussauman tekotavasta. Ja WeldCloud™ tarjoaa tämän edun.


x

WeldCloud by ESAB | Find strength in numbers

WeldCloud


HUOMISEN HITSAUSSAUMAT OVAT VAHVEMPIA TÄMÄN PÄIVÄN TIEDOILLA.


WeldCloud on ainut tuottavuuden seurantajärjestelmä, joka hyödyntää sekä 3G-, Wi-Fi- ja lähiverkkoa. WeldCloud voidaan kytkeä lähes mihin tahansa valmiiseen ohjelmistojärjestelmään, jolloin vältytään ärsyttäviltä palomuuri- ja yhteysongelmilta. Lisäksi WeldCloud on suojattu ja lukittu järjestelmä, joka takaa tietojesi luottamuksellisuuden. Ja tämä on vasta alkua. WeldCloud tarjoaa seuraavat edut:

  • Jäljitettävyys.Järjestelmä voi jäljittää työt valmiisiin hitsaussaumoihin ja antaa tiedot niiden tekotavasta ja -ajankohdasta.
  • Kaksisuuntainen tiedonsiirto. Järjestelmä voi päivittää laitteiden asetuksia, kuten uuden hitsausparametriyhdistelmän, ja lisäksi laitteet voivat lähettää tietoa takaisin järjestelmään.
  • Helppo asennus. WeldCloud on käytössä jo muutamassa tunnissa ja henkilökunta koulutettu muutamassa päivässä.
  • Hälytyksenhallinta. Haluttaessa WeldCloud lähettää virheilmoituksen automaattisesti.
  • Yksinkertainen integrointi. Onko sinulla jo ESABin laite? WeldCloud sisältää ratkaisuja, jotka toimivat joidenkin vanhojen laitteiden kanssa ja saat hallintajärjestelmän nopeasti käyttöön.
  • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. WeldCloudin joustava rakenne tekee järjestelmän käytöstä helppoa mistä käsin tahansa, olit sitten kotona pöytätietokoneen ääressä, töissä kannettavan tietokoneen kanssa tai matkalla mobiililaite tai tabletti kädessäsi.
  • 100 % skaalautuva. Testaa WeldCloud lisäämällä se muutamaan laitteeseen ja lisäämällä se sitten muihin myöhemmin. Hyödyt lisäksi uusista ominaisuuksista ja toiminnoista, joita kehitetään ja päivitetään jatkuvasti.

JOKAISESTA TULEE VIISAAMPI WELDCLOUDILLA.

WeldCloud ei pelkästään mahdollista muutoin vaikeita tuotantoparannuksia, vaan se tarjoaa jokaiselle tilaisuuden tehostaa suorituskykyään tietojen avulla.

Operations Managers.Tuotantopäälliköt.

Tuotantopäälliköt etsivät jatkuvasti tilaisuuksia tehostaa tuottavuutta ja ylläpitää samalla korkeaa laatua. WeldCloud tekee tämän mahdolliseksi antamalla heille tiedot, joilla he voivat löytää uusia keinoja tehostaa tuotantoa.

Quality Assurance Engineers.Laadunvalvontainsinöörit.

Heille jäljitettävyys on äärimmäisen tärkeää, ja joskus heidän on selvitettävä, miksi hitsaussauma rikkoutui. WeldCloud tarjoaa kaikki tiedot, jotka tarvitaan hitsaustyön jäljitykseen ja sen määrittämiseen, miten ongelma voidaan korjata ja estää tulevat ongelmat.

Service and Maintenance Technicians.Huolto- ja kunnossapitohenkilöstö.

Huolto- ja kunnossapitotyöntekijöiden on tiedettävä, missä kaikki konekannan laitteet ovat ja mitä niillä tehdään. Jos joku niistä rikkoutuu tai vikaantuu, WeldCloud lähettää mekaanikoille välittömästi hälytyksen, jotta he voivat suorittaa diagnoosin nopeasti ja tarkasti sekä kommunikoida tehokkaasti ESAB-huoltoasiantuntijoiden kanssa.

Hitsausinsinöörit.

Hitsausinsinööri painottaa etupäässä parhaan hitsausprosessin valintaa ja testausta. Tällainen päätös vaatii paljon tietoa, ja sitten se on testattava yhdessä laitteessa. Kun menetelmä on hyväksytty, WeldCloud voi lähettää sen pilvipalveluun, ja – kun se on valmis – se voidaan lähetää työpajan kaikkiin laitteisiin ja  säästää valtavasti aikaa.

ALOITA WELDCLOUDIN KÄYTTÖ

ESABin henkilöstö voi asentaa WeldCloudin yhteen tai useampaan laitteeseen parissa tunnissa ja kouluttaa henkilökuntasi muutamassa päivässä. Ota ensiaskel WeldCloudin käytössä ja täytä alla oleva lomake. ESABin edustaja ottaa sinuun pian yhteyttä, jotta voitte keskustella yksityiskohdista.

* Pakollinen kenttä

x
x

x

Loading..