Tällä sivustolla käytetään evästeitä ja muita seurantatekniikoita tarjoamaan sinulle palveluja, parantamaan palvelujen suorituskykyä ja toiminnallisuutta, analysoimaan tuotteiden ja palvelujen käyttöä sekä auttamaan mainonnassa ja markkinoinnissa.

Evästekäytäntö   Tietosuojailmoitus

Älypuhelinsovellukset

ESABin älypuhelinsovellusten lataaminen ja käyttö on helppoa. ESAB suosittelee lataamaan myös QR-koodinlukijan. Android tai iPhone - Ei väliä. ESABilla on vaihtoehtoja molempiin.

EXATON-hitsausopas

Kätevä resurssi hitsauksen ammattilaisille, EXATON Welding -sovelluksen avulla hyödylliset hitsaustiedot ovat aina kätesi ulottuvilla. Sovellukseen kuuluu hitsauslisäaineen ja suojakaasun valintaopas, , ferriittidiagrammi ja lämmöntuontilaskin. Voit arvioida hitsattavuutta ja etsiä ohjeita ja neuvoja hitsaussuunnitteluun hitsausoppaasta. Mukana ovat myös koko EXATON-sarjan hitsauslisäaineiden tuotetiedot – kaikki tämä matkapuhelimessasi!

Suositeltava QR-koodinlukija

Eikö sinulla ole QR-koodinlukijaa? Siirry älypuhelimesi sovelluskauppaan, kirjoita hakukenttään "QR koodinlukija", valitse ilmaiset sovellukset ja lataa koodinlukija.

x
x

x

Loading..