Edellinen
Seuraava

Siirry Savage-tilaan
Savage A40 -hitsausnaamarilla.

Erittäin suositun Sentinel™ A5O -naamarin pohjalta suunnitellussa Savage A40 automaattisessa hitsausnaamarissa on kirkkaampi kuva ja parempi väritarkkuus. Se auttaa niin harraste- kuin ammattihitsaajiakin avaamaan oven uuteen hitsaus- ja leikkaussuorituskyvyn maailmaan.

Tilaa Savage A40


Poikkeuksellisen mukava.

Savage A40 suojaa kuumuudelta, kipinöiltä ja roiskeilta - käyttökohteesta riippumatta. Kevyen kuoren mukana toimitetaan myös täysin uusi säädettävä pääpanta, joka on erityisen mukava ja ergonomnen.

Poikkeuksellisen mukava.

Uskomaton optinen suorituskyky.

Varustimme Savage A40:n 100 x 50 mm:n katselualueella laajentaaksemme näkökenttää ja parantaaksemme tilatietoisuutta. Sen 1/1/1/2 optisen luokan lasissa on hyödynnetty erittäin selkeää true-color-teknologiaa, minkä ansiosta hitsisula näkyy selkeämmin ja tarkemmin. Tulos? Suurempi, parempi näkymä.

Uskomaton optinen suorituskyky.

Huipputeknologia.

Savage A40 tuo herkkyys- ja viiveasetukset täysin hallintaasi. Säädä herkkyyttä ennen matala-ampeerista TIG-hitsausta parantaaksesi reagointia himmeämpään valokaareen tai hienosäädä viive määrittääksesi, kauanko linssi pysyy tummana valokaaren sammuttua, niin Savage A40:n neljä valoanturia reagoivat tummentamalla lasin nopeammin erityisesti työskenneltäessä hankalassa asennossa.

Huipputeknologia.

Hurjat ulkoiset ominaisuudet.

Kuten Sentinelissä, Savage A40:ssä on erittäin kätevä ulkoisesti aktivoitava hiontatilapainike, ja sen DIN 9–13 -säätönupilla on helppo muuttaa tummuutta paksuillakin käsineillä.

Hurjat ulkoiset ominaisuudet.

Vapauta
sisäinen hitsaustaitajasi.

Paranna suorituskykyäsi tilaamalla uusi S
avage A40 -hitsausnaamari jo tänään.

x
x

x

Loading..