Edellinen
Seuraava

Unohda sovinnaisuus
sääntöjä uhmaavalla Roguella.

Perustason keskinkertaisuuden aika on ohi. Epäsovinnaisilla ominaisuuksilla, ennennäkemättömällä suorituskyvyllä ja täysin uudella teollisella rakenteella Rogue toivottaa tervetulleeksi hitsauskapasiteetin uuden aikakauden, joka pakottaa sinut ajattelemaan uudelleen kaiken, mitä odotit kannettavalta puikkohitsauskoneelta tässä hintaluokassa. Oletko valmis erottumaan joukosta?

Jälleenmyyjät


Roguen seuraavan tason teknologia mahdollistaa tarkan, ammattimaisen ja yhdenmukaisen hallinnan taaten tasaisen ja vakaan valokaaren sekä matalan roisketason kaiken tyyppisillä hitsauspuikoilla ja kaikissa hitsausasennoissa. Säädettävä kuuma-aloitus tekee valokaaren sytyttämisestä lasten leikkiä vaikeimmillakin puikoilla. Säädettävän kaaripaineen ansiosta voit kasvattaa tunkeumaa ja estää puikkojen tarttumisen. Perustason hitsauskoneella ei ole koskaan ollut näin korkealaatuista suorituskykyä.


Hylkää ennakkoluulot tämän luokan hitsauskoneista – Rogue päihittää tehossa tuplahintaiset laitteet. Koneen PFC (Power Factor Control) -teknologia (Rogue PRO) mahdollistaa erittäin tehokkaan ja vakaan valokaaren, joka kestää virran vaihteluita. Rogue toimii 115 V:n tai 230 V:n (Rogue PRO) jännitteellä, ja siinä on joustava automaattinen tulojännitteen kompensointi, joten se sopii erinomaisesti sekä verkko- että generaattorivirtakäyttöön. Jopa 25 %:n kuormitusaikasuhteella 200 A:n virralla Roguen teho riittää paksumpiinkin materiaaleihin.


Mikään tämän hintaluokan kone ei tule teholtaan lähellekään Roguea. Sen kestävä ja jäykkä lasikuitukotelo on suunniteltu kestämään kaikki iskut sekä pajassa että kentällä. Rogue on vankka ja säänkestävä ja varustettu IP23S-luokituksella rankkoja ulkokohteita varten. Kuten kaikilla ESABin koneilla, Roguella on mielenrauhan varmistava alan johtava kolmen vuoden takuu. Hyvästi halvalla rakennetut hitsauskoneet.


Rogue on helppo kantaa työstä toiseen kompaktin ja kevyen rakenteensa ansiosta. Kone painaa mallista riippuen vain 6,8 kg tai 8,2 kg, ja sen kestävä kahva ja vakiovarusteena toimitettu olkahihna tekevät sen kuljettamisesta mihin tahansa entistä mukavampaa. Lisäksi sen vakaa valokaaren suorituskyky tarkoittaa, että voit käyttää pitkiä jatkojohtoja ja työskennellä etäisimmissäkin paikoissa hitsauslaadun kärsimättä (ROGUE PRO). Se on kannettavan työjuhdan esikuva.


Rogue on testattu laboratorioissa eri puolilla maailmaa varmistamaan, että se täyttää kansainväliset suorituskyky- ja käytettävyysstandardit. Helppokäyttöisessä käyttöliittymässä on suuri ja täsmällinen digitaalinäyttö, jota on helppo lukea jopa 25 metrin päästä. Lisävarusteena saatavalla kauko-ohjaimella (ROGUE PRO) voit säätää virta-asetuksia tarvitsematta palata koneen luo. Työskentelitpä missä tahansa, Rogue yksinkertaisesti hitsaa hyvin.


x

Tiedustele

Sähköposti
Puh
x
x

x

Loading..