Edellinen
Seuraava

Unohda sovinnaisuus
sääntöjä uhmaavalla Roguella.

Perustason keskinkertaisuuden aika on ohi. Epäsovinnaisilla ominaisuuksilla, ennennäkemättömällä suorituskyvyllä ja täysin uudella teollisella rakenteella Rogue toivottaa tervetulleeksi hitsauskapasiteetin uuden aikakauden, joka pakottaa sinut ajattelemaan uudelleen kaiken, mitä odotit kannettavalta puikko- tai TIG-hitsauskoneelta tässä hintaluokassa. Oletko valmis erottumaan joukosta?

Jälleenmyyjät


Roguen kehittynyt teknologia takaa tarkan, ammattitasoisen ja yhdenmukaisen hallinnan, mikä varmistaa aina jouhevan, vakaan suorituskyvyn. ES-malleilla on vähäroiskeiset hitsit kaikilla hitsauspuikoilla ja kaikissa hitsausasennoissa sekä säädettävä kuuma-aloitus ja kaaripaine, jotka auttavat kasvattamaan tunkeumaa ja estämään puikkojen kiinnitarttuminen. ET-malleissa on suuritaajuuksinen TIG-sytytys ja edistyneet TIG-toiminnot, mukaan lukien kaasun jälkivirtaus, aloitusvirta, lopetusvirta ja kaasun jälkivirtaus. Perustason hitsauskoneella ei ole koskaan ollut näin korkealaatuista suorituskykyä.


Hylkää ennakkoluulot tämän luokan hitsauskoneista – Rogue päihittää tehossa tuplahintaiset laitteet. PFC (Power Factor Control) -teknologia mahdollistaa erittäin tehokkaan ja vakaan valokaaren, joka kestää virran vaihteluita. Rogue toimii 115 V:n tai 230 V:n (Rogue PRO) jännitteellä, ja siinä on joustava automaattinen tulojännitteen kompensointi, joten se sopii erinomaisesti sekä verkko- että generaattorikäyttöön. Jopa 25 %:n kuormitusaikasuhteella 200 A:n virralla Roguen teho riittää paksumpiinkin materiaaleihin.


Mikään tämän hintaluokan kone ei yllä teholtaan lähellekään Roguea. Sen kestävä ja jäykkä lasikuitukotelo on suunniteltu kestämään kaikki iskut sekä pajassa että kentällä. Kuten kaikilla ESABin koneilla, Roguella on mielenrauhan varmistava alan johtava kolmen vuoden takuu. Laadukkaasti rakennetut hitsauskoneet.


Rogue on helppo kantaa työmaalta toiseen kompaktin ja kevyen rakenteensa ansiosta. Kone painaa mallista riippuen vain 6,8 kg, 8,2 kg tai 8,7 kg, ja sen kestävä kahva ja vakiovarusteena toimitettu olkahihna tekevät sen kuljettamisesta mihin tahansa entistä mukavampaa. Lisäksi sen vakaan valokaaren suorituskyky tarkoittaa, että voit käyttää pitkiä jatkojohtoja ja työskennellä etäisimmissäkin paikoissa hitsauslaadun kärsimättä. Vankan ja säänkestävän kotelon ja IP23S-luokituksen ansiosta Rogue on kannettavan työjuhdan esikuva.


Rogue on testattu laboratorioissa eri puolilla maailmaa varmistamaan, että se täyttää kansainväliset suorituskyky- ja käytettävyysstandardit. Helppokäyttöisessä käyttöliittymässä on suuri digitaalinäyttö, jota on helppo lukea jopa 25 metrin päästä. Lisävarusteena saatavalla kauko-ohjaimella (Rogue PRO) voit säätää virta-asetuksia tarvitsematta palata koneen luo. ET-mallissa konetta voidaan ohjata helposti TIG-pistoolista, polkimesta tai kaukosäätimestä. Työskentelitpä missä tahansa, Rogue yksinkertaisesti hitsaa hyvin.


x

Tiedustele

Sähköposti
Puh
x

x

Loading..