Tällä sivustolla käytetään evästeitä ja muita seurantatekniikoita tarjoamaan sinulle palveluja, parantamaan palvelujen suorituskykyä ja toiminnallisuutta, analysoimaan tuotteiden ja palvelujen käyttöä sekä auttamaan mainonnassa ja markkinoinnissa.

Evästekäytäntö   Tietosuojailmoitus

Tietoja toimittajille: Laadunvalvontapoikkeukset ja -ohjeet

Toimittajan portaalin käyttöoikeudet

ESAB kannustaa toimittajia käyttämään verkkoportaalia laatuun ja säädöstenmukaisuuteen liittyvissä toiminnoissa. ESABin asiakasedustajan kautta on saatettu lähettää ilmoitus, jossa pyydetään muodollisesti, että saisit kirjautumistiedot, jotta voit käyttää portaalia erilaisissa toiminnoissa.

Kirjaudu sisään napsauttamalla alla olevaa linkkiä. Jos käytät portaalia ensimmäistä kertaa, napsauta ”rekisteröidy” ja noudata ohjeita. Jos sinulla on kysyttävää, voit konsultoida sinulle nimettyä ESABin hankintayhteyshenkilöä.

TOIMITTAJAN PORTAALI


Lataa asiakirja(t):

Tässä kappaleessa on tietoja, jotka auttavat toimittajia ymmärtämään ESABin laadunvalvontaodotuksia. Siinä yksilöidään työkalut ja tekniikat, joita tulee käyttää hankittujen tuotantotoimintojen tukena, ja siinä määritellään yleiset odotukset.

Supplier Quality ManualPDF format
x
x

x

Loading..