Edellinen
Seuraava

OK 48.00

ALKUPERÄINEN
HITSAUSPUIKKO

ESABin historia alkoi vuonna 1904, kun Oscar Kjellberg keksi pinnoitetun hitsauspuikon. Yli 100 vuotta myöhemmin hitsaajat näkevät yhä hänen nimikirjaimensa OK käyttämissään hitsauslisäaineissa. Nykyään ESABin OK-hitsauspuikot ovat edelleen alan normi ja hitsauksen perustuotteita.

ENEMMÄN KUIN OK

Kaikki niukkavetyiset hitsauspuikot eivät ole samanarvoisia. ESABin OK-puikot tarjoavat erinomaiset hitsiaineen ominaisuudet yhdessä laajimmista tarjolla olevista hitsauspuikkovalikoimista.

SUORITUSKYKY,
JOHON VOIT LUOTTAA

Työstä riippumatta niukkavetyiset OK-hitsauspuikot takaavat hyvän tunkeuman, tasaisen laadun ja virheettömät hitsaussaumat. OK-hitsauspuikkojen valokaari on vakaa ja roiskeeton. Voit luottaa ESABin hitsauspuikkojen ensiluokkaiseen suorituskykyyn ja vankkoihin mekaanisiin ominaisuuksiin niin korkeassa kuin matalassakin lämpötilassa, kosteissa olosuhteissa ja haastavissa asennoissa tapahtuvissa hitsauksissa. Lisäksi niiden helppokäyttöisyys tekee niistä hitsaajien arvostaman valinnan, taitotasosta riippumatta.

OK 48.00

MEILLÄ ON
OK-RATKAISU
PUIKKOHITSAUKSIISI: OK 48.00

 • Luotettavat, niukkavetyiset hitsauspuikot yleiskäyttöön

  Seostamattomille ja niukkaseosteisille teräksille. Ne tuottavat kestävän, halkeamattoman hitsisauman ja mahdollistavat
  nopean hitsauksen. Nämä puikot ovat suhteellisen riippumattomia perusaineen koostumuksesta. Tehokas yleispuikko
  monelle perusaineelle ja sopiva myös kovien kuormitusten alaisille rakenteille.

 • Niukkavetyiset puikot vaihto/tasavirtahitsaukseen

  Voidaan tarpeen mukaan käyttää kaikentyyppisiä virtalähteitä. Suurriittopuikkojen käyttö vaihtovirralla lisää hitsiaineen
  määrää ja aikaansaa hitsin, jolla on erittäin hyvät mekaaniset ominaisuudet ja josta kuona irtoaa itsestään.

 • Poikkeuksellisen hyvä kaikkien asentojen puikko

  Kriittisiin käyttökohteisiin matalissa lämpötiloissa. Ne tuottavat tasaisen, vakaan valokaaren vain vähäisin roiskein.
  Erinomaista valokaaren syttymistä on tehostettu erityisellä sytytyspään grafitoinnilla. Kuona irtoaa helposti ja minimoi
  hitsauksen jälkeisen puhdistuksen, jolloin tuotanto tehostuu. Soveltuvat monille hiiliteräksille sekä niukkaseosteisille ja
  karkeneville teräksille.

NYKYAIKAINEN KOOSTUMUS

ESABin OK 48.00 hitsauspuikko on nyt entistäkin niukkavetyisempi. OK 48.00 on nyt vetyluokitukseltaan H4R. Ja samalla sen tuottavuus, hitsiaineen mekaaniset ominaisuudet ja hitsattavuus ovat edelleenkin huippuluokkaa. Päällysteen kostumistaipumus yhdessä alhaisen vetypitoisuuden ja VacPac-vakuumipakkauksen kanssa tekee puikosta turvallisen valinnan vaativiinkin hitsauskohteisiin.

OPTIMAALINEN
KOSTEUSSUOJAUS

OK-hitsauspuikot toimitetaan ESABin VacPac™ tyhjiöpakkauksessa, joka tarjoaa parhaan mahdollisen suojauksen puikkojen päällysteen kostumista vastaan. Näin vältytään puikkojen uudelleenkuivaukselta ja muilta kalliilta erikoisjärjestelyiltä. Puikot voidaan käyttää turvallisesti 9* tunnin aikana VacPacin avaamisesta säilytettäessä puikot avatussa paketissa (pätee AWS-standarin mukaisissa testiolosuhteissa 27 °C ja 80 % suhteellinen kosteus). VacPacin käyttö on yksinkertaista ja kätevää, ja se pitää puikot "tehdaskuivina", kunnes tyhjiöpakkaus avataan. Ohjeiden mukaan varastoituna puikkojen varastointiaika on käytännössä rajaton. ESABin VacPac on hyväksytty käytettäväksi ankarissa ympäristöolosuhteissa.

 

 
RISKITÖN KOKEILU

ESABin niukkavetyisten OK-puikkojen käyttö on riskitöntä. Kokeile ESABin niukkavetyisiä OK 48.00 -puikkoja ja totea, miksi alkuperäinen OK-hitsauspuikko on edelleen paras valinta. Pyydä lisätietoja ESABin edustajalta.

ESABIN OK 48.00, HALUTUIN
HITSAUSPUIKKO NIUKKAVETYISEEN HITSAUKSEEN:

OK 48.00 
 • E7018-H4R AWS EN, EN ISO 2560-A E 42 4 B 42 H5
 • Tasainen ja vakaa valokaari, ei roiskeita
 • Minimoi hitsauksen jälkeisen puhdistuksen tarpeen
 • Hyvä tunkeuma ja korkea 120%:n riittoisuus
 • Hyvä syttyminen ja uudelleensyttyminen
 • Laaja käyttöalue, sopii monille terästyypeille
 • Alkuperäinen hitsauspuikko – yli 100 vuotta laatua, luotettavuutta ja suorituskykyä
 • Osa ESABin kattavaa tuotevalikoimaa


ANNA PALAUTETTA

Oletko testannut OK 48.00 -hitsauspuikkoja? ESABilla haluaisimme saada niistä palautetta. Täytä allaoleva lomake ja kommentoi.

Suosittelisitko OK 48.00 -hitsauspuikkoja:

Ikäryhmä:

* Pakollinen kenttä

x
x

x

Loading..