SAVAGE A40 –HITSAUSNAAMARIT

12.03.2020

ESAB Welding & Cutting Products on juuri tuonut markkinoille uuden SAVAGE A40 automaattisen hitsausnaamarin. Mullistavan SENTINEL™ A50:n inspiroima uusi SAVAGE A40 automaattinen hitsausnaamari tarjoaa erinomaisia toimintoja harrastelija- ja ammattihitsaajille houkuttelevaan hintaan.

”SAVAGE hyödyntää ESABin erittäin selkeää True Color -lasiteknologiaa, mikä parantaa hitsisulan ja ympäröivän alueen näkyvyyttä”, sanoo Azfar Kamal, Director R&D ja Global Product Manager - PPE, ESAB. ”Kun hitsaussauman tarkka sijainti on tärkeä, hitsaajat voivat luottaa SAVAGEn kirkkaampaan näkymään ja parempaan värierotteluun.”

Aivan kuten SENTINELillä, hitsaajat voivat pysyä tuotteliaampina SAVAGEn ulkoisesti aktivoitavan hiontapainikkeen avulla. Hitsaajat voivat aktivoida DIN 4 hiontatilan paksuillakin käsineillä naamarin vasemmalta puolelta. Hiontatilaa voidaan hyödyntää myös leikkaukseen.

Suurempi ja parempi näkymä

SAVAGEn näyttötekniikka perustuu 1/1/1/2 optisen luokan lasiin (sama kuin SENTINELissä), ja siinä on DIN 9–13 -tason tummuudensäätö. 100 x 50 mm:n katselualue takaa laajan näkökentän ja parantaa tilatietoisuutta. Neljä anturia takaavat tehokkaan reagoinnin erityisesti hitsattaessa vaikeissa asennoissa.

”Naamarit, joilla on 1/1/1/2 optisen lasin luokitus, tarjoavat terävän, selkeän ja yhdenmukaisen näkymän hitsisulaan ilman lisäkustannuksia kulmariippuvuusluokituksen 1 saavuttamiseksi. Useimpien käyttäjien on vaikea havaita tätä eroa”, huomauttaa Kamal. ”Asiakkaiden ääni -tutkimuksemme osoittaa, että tämä lasi tarjoaa käyttäjille parhaan suorituskyvyn ja arvon yhdistelmän.”

Käyttäjät voivat säätää reagoinnin vastaamaan erilaisia hitsausolosuhteita naamarin sisällä sijaitsevalla herkkyyden- ja viiveensäädöllä. Herkkyydensäätö on mukautettava ominaisuus, josta on hyötyä hitsattaessa alhaisilla ampeereilla TIG:illä, koska se parantaa reagointia tummempaan valokaareen. Viiveensäädöllä hitsaaja voi määrittää, kauanko lasi pysyy tummana valokaaren sammuttua. Lyhyt viive nopeuttaa silloitustyötä, kun taas pidemmästä viiveestä on hyötyä suurilla virroilla.

Tämä huipputekniikkaa edustava kevyt naamari, joka painaa vain 500 g, takaa erinomaisen mukavuuden ja suojan kaikissa prosesseissa. Kun turvavaatimukset edellyttävät kypärän käyttöä, käytä lisävarusteena saatavaa SAVAGE A40:n kypäräsovitinta.

The SAVAGE A40 helmet features True Color lens technology for a better view of the weld puddle, an externally activated Grind Button and a 1/1/1/2 optical class lens, all at an attractive price.

SAVAGE A40 -naamarissa hyödynnetään True Color -lasiteknologiaa, mikä parantaa hitsisulan näkyvyyttä, ulkoisesti aktivoitavaa hiontapainiketta sekä 1/1/1/2 optisen luokan lasia, ja se on saatavilla houkuttelevaan hintaan.

x

x

Loading..