Tällä sivustolla käytetään evästeitä ja muita seurantatekniikoita tarjoamaan sinulle palveluja, parantamaan palvelujen suorituskykyä ja toiminnallisuutta, analysoimaan tuotteiden ja palvelujen käyttöä sekä auttamaan mainonnassa ja markkinoinnissa.

Evästekäytäntö   Tietosuojailmoitus

Uudet kolmivaiheiset ESAB Rebel™ -hitsauskoneet tarjoavat ensiluokkaisen tehon, suorituskyvyn ja siirrettävyyden

11.05.2018

ESAB Welding & Cutting Products on tuonut markkinoille Rebel™ EMP 255ic- ja Rebel EMP 320ic ‑monimenetelmähitsauskoneet MIG/MAG-, puikko- ja TIG-hitsaukseen. Kumpikin kone painaa 31,4 kg ja toimii 400 V:n (+-10 %) 3-vaiheverkossa. Rebel EMP 320ic:n nimellisvirta on 320 A / 30 V 40 %:n kuormitusaikasuhteella, ja sen maksimivirta on 350 A / 34 V, joten se soveltuu hyvin sekä umpi- että täytelankahitsauksesta raskaissa teollisissa käyttökohteissa. Rebel EMP 255ic:n nimellisvirta on 255 A / 26,8 V 40 %:n kuormitusaikasuhteella, ja sen maksimivirta on 300 A / 34 V, joten se on ihanteellinen teollisiin käyttökohteisiin, jotka edellyttävät 1,0–1,2 mm:n lankoja.

– Nämä Rebelit ovat kaikkien aikojen järeimmät Rebel-mallit. Suuren hitsausvirtansa ansiosta käyttäjät pääsevät hyötymään kuumakaarihitsauksen tuottavuuseduista ja monista eri lankavaihtoehdoista rakenneteräksestä ja ruostumattomasta teräksestä aina alumiiniin saakka, sanoo Martin Freibergs, Business Product Manager Industrial/Light Industrial Product Systems, ESAB. – Nelipyöräisen langansyöttöjärjestelmän, jopa 20,3 m/min langansyöttönopeuden ja korkean vääntömomentin ansiosta ne syöttävät kaiken paksuiset langat luotettavasti ja tasaisesti.

Erinomaisten MIG/MAG-ominaisuuksiensa lisäksi nämä Rebel-monimenetelmäkoneet tarjoavat myös kattavat puikkohitsausominaisuudet jopa 5 mm:n puikoilla. Ne soveltuvat myös TIG-hitsaustöihin erillisen, ammattimaisessa TIG-hitsauksessa käytettävän magneettiventtiilinsä ja Lift TIG ‑sytytyksen ansiosta.

– Perinteisesti vastaavan tehoiset hitsauskoneet ovat yhden menetelmän MIG-koneita, kertoo Freibergs. Monesti niiden teho on heikompi, eivätkä ne pysty tukemaan yhtä pitkiä hitsausjaksoja. Rebel EMP 320ic on teräsrakentajille suunnattu kone aidolla teollisuusluokan suorituskyvyllä verstaskäyttöä silmällä pitäen, ja korkean tehonsa, siirrettävyydensä ja monimenetelmätukensa ansiosta se soveltuu myös keikkatyöhön rakenneteräshitsaukseen.

Hitsauskoneet kattavilla ominaisuuksilla

Rebel EMP 255ic ja Rebel EMP 320ic sisältävät muiden Rebel EMP ‑hitsauskoneiden edut, kuten TFT-värinäytön.

– Prosessien valinta ja parametrien asetus on helppoa monikielisen, graafisen näytön avulla, kertoo Freibergs. Rebel-koneissa on luonnollisesti myös ESABin sMIG (smart MIG) ‑teknologia, jonka avulla korkealuokkaiset tulokset on helppo saavuttaa MIG-lyhytkaarihitsauksessa. sMIG-toiminto valvoo käyttäjän tekniikkaa ja mukautuu siihen jatkuvasti, tuottaen vakaan valokaaren myötä ensiluokkaiset ja toistettavat hitsaussaumat.

– Voit jopa kuulla omin korvin, miten sMIG hienosäätää valokaaren muutaman sekunnin hitsauksen jälkeen, ja tuloksena on täydellinen, pannulla ritisevää pekonia muistuttava ääni, joka merkitsee, että hitsausarvot ovat kohdallaan, sanoo Freibergs. – Tämä teknologia vähentää käyttökatkoja arvoja muutettaessa, tukee uusien hitsaajien koulutuksessa ja voi parantaa yhdenmukaisuutta eri hitsausasemien välillä.

Rebel on muotoilultaan kompakti alhaisella lattiatilantarpeella, ja kone tukee sekä 200 mm että 300 mm:n lankakeloja. Molemmissa koneissa on sama tukeva kotelo (koko 686 x 292 x 495), minkä ansiosta tehokas Rebel on helppo ottaa mukaan kohteeseen, siirrellä paikasta toiseen konepajassa mallikohtaisen kaksipyöräisen vaunun avulla, tai asettaa työpöydälle. Se tarjoaa ensiluokkaista joustavuutta konepajoihin ja kenttätöihin.

ESAB Welding & Cutting Products on johtava hitsaus- ja leikkausalan toimittaja. Hitsaus- ja leikkausprosesseista sekä uraauurtavista mekanisoidun leikkauksen ja automaation ratkaisuista tunnettu ESAB tarjoaa hitsauslisäaineita, -laitteita ja ‑varusteita asiakkaille ympäri maailmaa.

Rebel EMP 255ic- ja Rebel EMP 320ic
Rebel EMP 255ic- ja Rebel EMP 320ic ‑koneet tarjoavat käyttäjille kuumakaarihitsauksen edut ja korkean kuormitusaikasuhteen.
x
x

x

Loading..