Tällä sivustolla käytetään evästeitä ja muita seurantatekniikoita tarjoamaan sinulle palveluja, parantamaan palvelujen suorituskykyä ja toiminnallisuutta, analysoimaan tuotteiden ja palvelujen käyttöä sekä auttamaan mainonnassa ja markkinoinnissa.

Evästekäytäntö   Tietosuojailmoitus

ESAB Rebel™ 235ic -hitsauskone tarjoaa verrattoman yhdistelmän tehoa, kannettavuutta ja suorituskykyä

12.01.2018

ESAB Welding & Cutting Products tuo markkinoille kannettavan Rebel™ 235ic monimenetelmähitsauskoneen laajentaakseen viime vuonna lanseerattua Rebel 215 -sarjaa.

Rebel 235 tarjoaa monimenetelmätoiminnallisuutta, mukaan lukien MIG/MAG, TIG ja puikkohitsaus. Vain 24 kg painava ja 235 ampeerin teholuokituksella 40 % kuormitusaikasuhteella varustettu Rebel 235ic tarjoaa luokkansa parhaan teho-painosuhteen.

"Päämäärämme Rebel 235ic:n kanssa oli tarjota käyttäjille mahdollisuus hitsata monenlaisia käyttökohteita ja materiaalipaksuuksia 0,8 ja 9 mm välillä", sanoo Martin Freibergs, Business Product Manager Industrial/Light Industrial Product Systems, ESAB. Rebel 235ic soveltuu 0,8 mm:n umpilangalle niin lyhytkaarelle kuin kuumakaarellekin. Näin käyttäjät pääsevät hyödyntämään 0,8 mm:n umpilangan täysin, lisäten tehokkuutta ja tuottavuutta. Se toimii erinomaisesti 0,6 ja 0,8 umpilangoilla ohutlevyillä, ja sillä voi hitsata 1,2 mm:n umpilangoilla ja 0,8 – 1,2 kaasuttomilla ja kaasusuojatuilla täytelangoilla. Lisäksi monimenetelmän Rebel EMP 235ic soveltuu aina 4,0 mm:n paksuisten puikkojen hitsaukseen ja tarjoaa TIG-hitsausta Lift™ TIG -sytytyksellä.

"Rebel 235ic:n täytelankakapasiteetti vetoaa teräsrakentajiin, jotka haluavat käyttää sellaisia tuotteita kuten ESABin Dual Shield -langat", lisää Freibergs. "ESABin Dual Shield -langat tukevat erinomaisesti kaikkia asentoja, niillä on korkea tuottavuus ja ne tuottavat kauniita hitsaussaumoja tarjoten samalla perinteisten kaasusuojattujen täytelankojen edut." Koneessa voidaan käyttää 200 tai 300 mm:n lankakeloja, siinä on kaksi suojakaasuliitäntää sekä magneettiventtiilillä myös TIG-käyttöön ja useita vaunuvaihtoehtoja.

Rebel 235 täyttää sellaisten käyttäjien tarpeet, jotka edellyttävät maksimaalista joustavuutta kuljettaessaan hitsauskonetta työpajalla tai työskennellessään kentällä, sillä kone tunnistaa automaattisesti oikean verkkojännitteen välillä 90 – 270 V. Rebel 235ic toimitetaan 230 V:n pistokkeella.

Perinteiset 200 – 250 ampeeriluokan hitsauskoneet ovat tyypillisesti yksimenetelmäisiä MIG-koneita, jotka painavat noin 90 kg. Tällaisia koneita on vaikea liikutella työpajassa. Niissä on kiinteät pyörät, ja joskus niiden liikuttamiseen tarvitaan nosturi tai muu raskas kone, kuten trukki, jotta ne saadaan ahtaisiin, vaikeapääsyisiin paikkoihin, mikä kasvattaa käyttökatkoksia. Rebel 235ic:llä ESAB määrittelee uudelleen tämän luokan hitsauskoneet tarjoamalla aidosti kannettavan, tehokkaan ja monimenetelmäisen koneen.

Rebel 235 sisältää ESABin ainutlaatuisen sMIG-tekniikan (smart MIG), jolla käyttäjät voivat aloittaa MIG-hitsauksen erittäin vakaalla valokaarella yksinkertaisesti määrittämällä materiaalin tyypin ja paksuuden sekä langan paksuuden. Edistynyt TFT/LCD-värinäyttö auttaa käyttäjiä lukemaan käyttöohjeet, käyttöoppaan ja osaluettelon, ja se mahdollistaa vaihdon kahden käyttötilan välillä: perustila yksinkertaistaa käyttöä ja edistynyt tila lisää täyden valikoiman ammattitason valokaaren säätöjä.

Rebel 215 myös esitteillä

Käyttäjille, jotka haluavat kevyemmän ja tätäkin kannettavamman hitsauskoneen, ESABilla on myös tarjolla Rebel 215, joka painaa 18,2 kg. Rebel EMP 215ic -malli, jossa on edistynyt TFT/LCD-värinäyttö, tarjoaa 20 – 220 ampeerin MIG/MAG-tehon, 30 – 180 ampeerin puikkohitsaustehon ja 5 – 180 ampeerin TIG-tehon. Perinteisillä hallintalaitteilla varustettu Rebel EM 215 -malli tarjoaa pelkkää MIG/MAG-tehoa ja toimii kahdella jännitteellä. Kaikki Rebel-mallit sisältävät sMIG-tekniikan.

ESAB Welding & Cutting Products on johtava hitsaus- ja leikkausalan toimittaja. Palkituista hitsaus- ja leikkausprosesseista sekä uraauurtavista mekanisoidun leikkauksen ja automaation ratkaisuista tunnettu ESAB tarjoaa lisäaineita, hitsauslaitteita ja ‑varusteita asiakkaille ympäri maailmaa.

Rebel 235 -sarjaa
24 kg painava ja 235 ampeerin tehoinen 40 % kuormitusaikasuhteella varustettu Rebel 235ic tarjoaa luokkansa parhaan teho-painosuhteen.
x
x

x

Loading..