Tällä sivustolla käytetään evästeitä ja muita seurantatekniikoita tarjoamaan sinulle palveluja, parantamaan palvelujen suorituskykyä ja toiminnallisuutta, analysoimaan tuotteiden ja palvelujen käyttöä sekä auttamaan mainonnassa ja markkinoinnissa.

Evästekäytäntö   Tietosuojailmoitus

Uusi ArcAir® AirPro x4000 -poltin hiilikaaritalttaukseen pneumaattisesesti avautuvilla polttimen leuoilla

23.11.2018

Arcair®, ESAB-tuotemerkki, on tuonut markkinoille AirPro X4000 -polttimen ja -kaapelin manuaaliseen hiilikaaritalttaukseen, prosessiin, jota nimi Arcair kuvastaa.

Aiemmissa poltinmalleissa polttimen avaamiseen tarvittiin 12 kg:n puristuspaine, kun taas AirPro X4000 käyttää polttimen läpi jo virtaavaa paineilmaa. Kun käyttäjä painaa keinukytkintä, AirPro X4000 -poltin avaa polttimen leuat pneumaattisesti, jolloin käyttäjä voi lisätä, säätää ja poistaa hiilitankoja vaivatta. Lisäetuna vipukokoonpanon eliminointi tekee polttimesta matalaprofiilisemman, joten se mahtuu paremmin ahtaisiin paikkoihin.

Keinukytkin ohjaa lisäksi paineilman päälle/pois-toimintoa, joten polttimen tai kaapelin läpi ei virtaa ilmaa ilman, että käyttäjä käynnistää virtauksen keinukytkimellä. Salpamekanismi lukitsee ilmavirran päälle käytön ajaksi käden rasituksen vähentämiseksi. Uusi vuotamaton ilmaventtiili säästää kompressorin sähkö- ja ylläpitokustannuksia.

AirPro X4000 -poltin ja -kaapeli on luokiteltu käytettäväksi 1000 ampeerin järjestelmissä. Polttimessa voi käyttää 4,8–12,7 mm:n (3/16–1/2 tuuman) teräviä pyöreitä hiilipuikkoja, 9,5–15,9 mm:n (3/8–5/8 tuuman) litteitä hiilipuikkoja ja 15,9 mm:n (5/8 tuuman) puolipyöreitä hiilipuikkoja.

Arcair tarjoaa edelleen kaikkia olemassa olevia mallejaan käyttäjille, jotka käyttävät mieluummin perinteistä poltinta. Näihin kuuluu erittäin suosittu Arcair Professional Angle-Arc® K4000 -poltin.

ESAB Welding & Cutting Products on johtava hitsaus- ja leikkausalan toimittaja. Palkituista hitsaus- ja leikkausprosesseista sekä uraauurtavista mekanisoidun leikkauksen ja automaation ratkaisuista tunnettu ESAB tarjoaa lisäaineita, hitsauslaitteita ja ‑varusteita asiakkaille ympäri maailmaa.

Uusi ArcAir® AirPro x4000 -poltin hiilikaaritalttaukseen pneumaattisesesti avautuvilla polttimen leuoilla

Arcair AirPro X4000 -hiilikaaritalttauspoltin avaa polttimen leuat pneumaattisesti paineilmalla, joten käyttäjä voi lisätä, säätää ja poistaa hiilipuikkoja vaivatta.

x
x

x

Loading..