ESAB-uutiset

ESAB ROGUE KOMPAKTI PUIKKOHITSAUS-/LIFT TIG –INVERTTERI TARJOAA ALAN PARHAAN SUORITUSKYVYN JA HINNAN SUHTEEN

17.07.2020

ESAB Welding & Cutting Products on tuonut markkinoille Roguen, uuden kannettavien ja edullisten puikkohitsaus-/Lift TIG -invertterien sarjan, jotka tarjoavat ammattitason suorituskyvyn valokaarelle ja sisältävät sellaiset toiminnot kuten säädettävä kuuma-aloitus ja säädettävä kaaripaine. Näiden laitteiden mitat ovat 343 x 153 x 264 mm, ja niissä hyödynnetään ESABin seuraavan tason hallintateknologiaa tasaisen hitsausvalokaaren tuottamiseen kaiken tyyppisillä hitsauspuikoilla. Lift TIG (DC TIG) -toiminto takaa valokaaren varman syttymisen ilman korkeaa taajuutta. Kaikki Rogue-mallit tuottavat vakaan TIG-valokaaren 10 ampeeriin saakka tarjoten hitsaajille ohuiden metallien ja herkkien komponenttien vaatiman hallinnan.

Lue lisää


ESAB TUO MARKINOILLE TEHOKKAAT VAATIVIIN YMPÄRISTÖIHIN TARKOITETUT MONIMENETELMÄHITSAUSJÄRJESTELMÄT

17.07.2020

ESAB Welding & Cutting Products on tuonut markkinoille vaativissa ympäristöissä tehostettuja monimenetelmähitsausmahdollisuuksia ja kannettavuutta tarvitseville invertteripohjaisen Aristo® 500ix -hitsausvirtalähteen sekä Robust Feed Pulse ja Robust Feed U6 -langansyöttöjärjestelmät. Aristo 500ix tuottaa virtaa MIG/MAG-, täytelanka-, puikko- ja TIG-hitsaukseen. Sen maksimiteho on 500 A / 39 V 60 prosentin kuormitusaikasuhteella ja kuormitusaikasuhde 100 prosentin teholla 400 A / 39 V. Käytettynä yhdessä Robust Feed Pulsen tai U6:n kanssa käyttäjät voivat hitsata jopa 2,0 mm:n umpilangalla ja enintään 2,4 mm:n täytelangalla. Näissä syöttölaitteissa on takana 50 mm:n dinse-liitäntä puikkohitsauskaapelille, ja Robust Feed U6 tukee myös talttausta langansyöttölaitteesta.

Lue lisää


YKSI HITSAAJA PYSYY NYT KAIKKEEN: ESAB REBEL™ EMP 205ic AC/DC KATTAA KAIKKI HITSAUSPROSESSIT TINKIMÄTTÄ SUORITUSKYVYSTÄ

17.07.2020

ESAB Welding & Cutting Products on tuonut markkinoille Rebel™ EMP 205ic AC/DC -hitsauskoneen, maailman ensimmäisen todellisen kaikki menetelmät kattavan, kannettavan, invertteripohjaisen hitsausjärjestelmän. Rebel EMP 205ic AC/DC:llä käyttäjät voivat TIG-hitsata niin vaihto- kuin tasavirralla, käyttää korkeaa taajuutta (HF) kontaktittomaan TIG-valokaaren sytytykseen, MIG-hitsata umpilangoilla (teräs, ruostumaton teräs tai alumiini), kaasusuojatuilla ja itsesuojatuilla täytelangoilla sekä hitsata puikoilla.

Lue lisää


UUDET ESABIN PREMIUM-TASON VESIJÄÄHDYTTEISET SR-B 21- JA XCT-B -PISTOOLIT SISÄLTÄVÄT PIENIKOKOISEN POLTINPÄÄN JA TARJOAVAT KORKEAMMAN KUORMITUSAIKASUHTEEN

16.07.2020

ESAB Welding & Cutting Products on on tuonut markkinoille tehokkaat SR-B 21 ja XCT-B 400w -TIG-pistoolit. Näiden ammattihitsaajille tarkoitettujen kompaktien vesijäähdytteisten pistoolien mitta kaulasta päähän on entistä pienempi, joten ne mahtuvat ahtaisiin paikkoihin ja takaavat hitsipalon tarkan asemoinnin. Yleisominaisuuksiin kuuluvat mm. ergonomisesti muotoiltu kahva, jossa on integroidut pehmeät tartuntapinnat, jotka pitävät kahvan paikoillaan minimaalisella tartuntapaineella ja vähentävät siten käden väsymistä, sekä Precision Switch-teknologia, joka takaa mukavan On/Off-hallinnan. Takana oleva pallonivel mahdollistaa vapaan liikkeen kaikkiin suuntiin kohdistamatta vääntöä kaapelikokoonpanoon, jonka pituus on joko 4, 8, 12 tai 16 m.

Lue lisää


To Our Valued Customers

24.03.2020

As we address the unique and evolving challenges posed by COVID-19, we’d like to reinforce our commitment to you and share an update on how ESAB is responding.

Lue lisää


x

x

Loading..