Tällä sivustolla käytetään evästeitä ja muita seurantatekniikoita tarjoamaan sinulle palveluja, parantamaan palvelujen suorituskykyä ja toiminnallisuutta, analysoimaan tuotteiden ja palvelujen käyttöä sekä auttamaan mainonnassa ja markkinoinnissa.

Evästekäytäntö   Tietosuojailmoitus

ESAB-uutiset

ESAB on suunnitellut MIG/MAG-pistoolien MXL-sarjan uudelleen tehostamaan teollista suorituskykyä

14.12.2018

ESAB Welding & Cutting Products on lanseerannut laajennetun ja parannellun MIG/MAG-pistoolien MXL-sarjan teollisuustason käyttöön. ESAB nosti pistoolien kuormitettavuutta 35:stä 60:een prosenttiin ja tarjoaa nyt täyden valikoiman kaasu- ja vesijäähdytteisiä MXL-pistooleita, jotka on suunniteltu teollisuustason kohteisiin. Kaikissa MXL-pistooleissa on pallonivelet ja jousituet, jotka parantavat joustoa vähentäen ranteen rasittumista. Uusi kahva parantaa ergonomiaa ja 341-, 411W- ja 511W-mallien pehmeät tartunta-alueet parantavat mukavuutta entisestään. Tuoreessa etuosarakenteessa käytetään samoja vakiomallisia ESAB-kulutusosia.

Lue lisää


Uusi ArcAir® AirPro x4000 -poltin hiilikaaritalttaukseen pneumaattisesesti avautuvilla polttimen leuoilla

23.11.2018

Arcair®, ESAB-tuotemerkki, on tuonut markkinoille AirPro X4000 -polttimen ja -kaapelin manuaaliseen hiilikaaritalttaukseen, prosessiin, jota nimi Arcair kuvastaa.

Lue lisää


ESAB muuttaa Sandvik Welding Consumablesin nimeksi Exaton™, ESAB-tuotemerkki

7.11.2018

Sandvik Welding Consumables on yli 80 vuoden ajan ollut maailman johtava ruostumattoman teräksen ja nikkelihitsauslisäaineiden kehittäjä ja valmistaja vaativiin käyttöympäristöihin.

Lue lisää


ESAB acquires Gas Control Equipment, becomes leading provider of flow control and oxy-fuel solutions

1.10.2018

ESAB Welding & Cutting Products today announced that it has acquired Gas Control Equipment (“GCE”). With headquarters in Malmö, Sweden, GCE is a leader in European gas equipment, offering full solutions for general industrial, healthcare, high-purity and science and research applications. GCE employs more than 900 people.

Lue lisää


ESAB to focus on Industry 4.0, mechanised welding and cutting technologies, live demonstrations at Euroblech 2018

23.08.2018

ESAB Welding & Cutting Products will showcase the industry's most complete portfolio of solutions for manual and automated welding and cutting products in Hall 13, Stand E16 at EuroBLECH, which is taking place in Hannover, Germany, from 23-26 October 2018.

Lue lisää


x
x

x

Loading..