ESAB-uutiset

ESAB LAAJENTAA HITSAUSLISÄAINEIDEN VALIKOIMAA NESTEYTETYN MAAKAASUN SOVELLUKSIIN LANSEERAAMALLA SHIELD-BRIGHT-TÄYTELANGAN 9 % NIKKELITERÄKSELLE

11.10.2021

ESAB on lanseerannut 625-tyyppisen Shield-Bright NiCrMo-3 -täytelangan 9 % nikkeliteräksen manuaaliseen ja automaattiseen hitsaukseen pystyasennossa(PF) Suojakaasuna käytetään Ar75/CO2 seoskaasua.

Lisätietoja


ESAB ON YKSINOIKEUDELLINEN HITSAUSLAITTEIDEN TOIMITTAJA NETFLIX-SARJAAN METAL SHOP MASTERS

9.09.2021

ESAB on ylpeä valinnastaan yksinoikeudelliseksi hitsauslaitteiden toimittajaksi uuden Netflixin tosi-TV-sarjan Metal Shop Masters ensimmäiselle kaudelle, jonka maailman ensi-ilta oli perjantaina, 10. syyskuuta 2021.

Lisätietoja


NIOBIUMIA JA RUNSAASTI FERRIITTIÄ SISÄLTÄVÄ EXATON 19.9.NB HF-LANKA ESTÄÄ HALKEILUN USEAN HITSAUSKERRAN RUOSTUMATTOMAN TERÄKSEN SAW-HITSAUKSESSA

6.09.2021

ESAB on lanseerannut Exaton 19.9.Nb HF -langan, jolla on AWS A5.9: ER347 sekä EN ISO 14343-A S 19 9 Nb -luokitus. Se on 300-sarjan austeniittisesta teräksestä valmistettu jauhekaarihitsauslanka, joka sisältää niobiumia ja runsaasti ferriittiä hitsiaineen tuoton mekaanisten ominaisuuksien parantamiseksi korkeassa lämpötilassa. Se sopii erinomaisesti ruostumattoman teräksen hitsauksessa paineastioissa (esim. komponenteille, joiden pinnoitus on palautettava) ja muissa paksulevyisissä kohteissa, joissa vaaditaan useita hitsauskertoja (esim. putkitehtaissa, joissa hitsataan pitkittäisiä hitsejä).

Lisätietoja


ESAB TUO MARKKINOILLE FABRICATOR-INVERTTERIKONEET RASKAASEEN MIG/MAG- JA PUIKKOHITSAUKSEEN

25.08.2021

ESAB Welding & Cutting Products tuo markkinoille invertteripohjaiset Fabricator EM 401i, EM 401iw ja EM 501w -hitsausvirtalähteet ja niihin liittyvät langansyöttölaitteet tuotanto- ja rakennusyrityksille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan vaativia teollisuusympäristöjä kestävän hitsausjärjestelmän MIG/MAG- ja täytelankahitsaukseen. 401iw- ja 501iw-virtalähteessä on integroitu vesijäähdytyslaite. Käyttöpaneeli helpottavat käyttöä optimoimalla valokaaren suorituskyvyn ennalta määritellyillä asetuksilla valitulle lanka- ja kaasuyhdistelmälle, ja käyttäjät voivat säätää langan syöttönopeutta ja jännitettä syöttölaitteesta toisistaan riippumatta. Prosessijoustavuuden kasvattamiseksi Fabricatorissa on myös puikkohitsausliitäntä.

Lisätietoja


ROBUST FEED U82 -LANGANSYÖTTÖLAITE ON VERRATON YHDISTELMÄ EDISTYNYTTÄ PROSESSIN HALLINTAA JA ÄÄRIMMÄISTÄ KESTÄVYYTTÄ

23.08.2021

Robust Feed tarjoaa myös Red Dot Award -palkittua ergonoESAB on tuonut markkinoille Robust Feed U82 -langansyöttölaitteen. Se sisältää täyden valikoiman edistyneitä prosessinhallintatoimintoja, jotka auttavat käyttäjiä parantamaan kilpailukykyään yhdenmukaisella hitsauslaadulla ja ulkonäöllä, käsittelemään työvoiman taito-ongelmia, tehostamaan tuotantoa ja vähentämään käyttökustannuksia kasvattamalla käyttöaikaa. Syöttölaitte soveltuu 200 ja 300 mm:n lankakeloille, ja se on tarkoitettu toimimaan ESABin Aristo® 500ix ja Aristo Mig 4004i Pulse MIG/MAG-, pulssi-MIG-, täytelanka- ja TIG-hitsaus- sekä hiilikaaritalttausvirtalähteiden kanssa.miaa ja helppokäyttöisyyttä.

Lisätietoja


x

x

Loading..