Tällä sivustolla käytetään evästeitä ja muita seurantatekniikoita tarjoamaan sinulle palveluja, parantamaan palvelujen suorituskykyä ja toiminnallisuutta, analysoimaan tuotteiden ja palvelujen käyttöä sekä auttamaan mainonnassa ja markkinoinnissa.

Evästekäytäntö   Tietosuojailmoitus

ESAB G Series -säätimet valmistetaan nyt euroopassa

2.02.2018

ESAB on tehnyt tuntuvia sijoituksia Puolan tehtaaseensa voidakseen valmistaa suosittuja G Series -säätimiä eurooppalaisille asiakkailleen. Koska tuotanto tapahtuu nyt lähempänä markkinoita, asiakkaat hyötyvät toimittajien paremmista nopeammista toimituksista.

Opolessa, Puolassa, sijaitseva tekniikan huippua edustava tuotantolaitos on varustettu upouusilla välineillä, jotka hyödyntävät uusimpia prosesseja. Lisäksi säätimet tarkistetaan ja testataan läpikotaisesti ennen toimitusta, joten asiakkaat voivat olla varmoja parhaasta mahdollisesta laadusta ja turvallisuudesta.

G Series -säätimiä on ollut saatavilla Euroopassa noin kolme vuotta, ja niitä on toimitettu ESABin tehtailta Yhdysvalloista, Meksikosta ja Kiinasta. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä näihin tuotteisiin, joten ESAB päätti panostaa tuotantolaitoksen perustamiseen erityisesti Euroopan markkinoita varten.

Ominaisuudet ja edut

G Series -säädinten tärkeimpiin ominaisuuksiin sisältyvät ISO 2503 -standardinmukaisuus, värikoodatut säätönupit, joiden avulla käyttäjät näkevät yhdellä silmäyksellä, mitä kaasua säädetään, muotoiltu nuppi, joka helpottaa säätöä myös käsineet kädessä sekä suuren kontrastin mittarit, joita voidaan sekä seurata etäältä että lukea läheltä. Kiinnityshattu on valmistettu kestävästä sinkkialumiiniseoksesta, joka on lähes kaksi kertaa vahvempi kuin taottu messinki ja joka takaa erinomaisen keston, ja jokaisessa säätimessä on tarkastusta ja vaihtoa helpottava aikaleima. Eurooppalaiset G Series -säätimet on varustettu täysin eristetyllä venttiilillä, joka parantaa luotettavuutta ja happiturvallisuutta.

G Series -säätimet ovat ESABin suunnittelemia ja valmistamia, mikä merkitsee sitä, että niiden jokainen piirre, mukaan lukien turvallisuusominaisuudet, suorituskyky ja laatu, on täysin yhtiön hallinnassa. ESAB on toimittanut laadukkaita tuotteita hitsaukseen ja leikkaukseen jo yli 100 vuotta, ja G Series on yksi uusimmista lisäyksistä yhtiön tuotetarjontaan. ESABin G Series on kattava yksivaiheisten säädinten tuoteperhe.

ESAB on johtava hitsaus- ja leikkausalan toimittaja. Palkituista hitsaus- ja leikkausprosesseista sekä uraauurtavista mekanisoidun leikkauksen ja automaation ratkaisuista tunnettu ESAB tarjoaa lisäaineita, hitsauslaitteita ja ‑varusteita asiakkaille ympäri maailmaa.

 

ESAB G Series
ESAB G Series
x
x

x

Loading..