Tällä sivustolla käytetään evästeitä ja muita seurantatekniikoita tarjoamaan sinulle palveluja, parantamaan palvelujen suorituskykyä ja toiminnallisuutta, analysoimaan tuotteiden ja palvelujen käyttöä sekä auttamaan mainonnassa ja markkinoinnissa.

Evästekäytäntö   Tietosuojailmoitus

ESABin uudet F&G-sarjan hitsausnaamarit ovat erinomainen ratkaisu hitsaus- ja hiontakäyttöön

23.03.2018

ESAB Welding & Cutting Products on tuonut markkinoille F20, G30, G40 ja G50-hitsausnaamarit, jotka soveltuvat hitsaus-, leikkaus- ja hiontakäyttöön ainutlaatuisella tavalla ylös käännettävän visiirinsä ansiosta. F20:n kiinteästä tummuudesta ja korkeasta suojaustasosta G30:n monipuolisuuteen ja G40:n ja G50:n suureen UV-suojaan. F&G-sarja on ESABin naamareiden monipuolisin hitsaus- ja hiontanaamariratkaisu. Kaikissa malleissa on Air eli raitisilmavaihtoehto.

F20 on kiinteän tummuuden naamari, jonka kevyt kuori ja mukava pääpanta muodostavat F&G-tuotevalikoiman perustan. F20:ssa on DIN 10 hitsauslasi, ja aukon kooksi voidaan valita 60 x 110 mm tai 90 x 110 mm. Muovinen suojalasi suojaa kasvoja käännettävän lasin ollessa yläasennossa.

ESABin G30-naamarit sopivat niin hitsaukseen kuin hiontaankin. G30 sisältää suuren (155 x 170 mm) UV-suojan ja ulkoisen kääntyvän visiirin, jolloin käyttäjä voi yhdistellä visiirejä ja UV-suojia säätää siten tummuustasoa.

"Tarjolla on eri tummuustasoja kääntyvälle visiirille ja UV-suojalle, ja ne ovat lisäksi vaihdettavia, joten käyttäjät voivat itse luoda omat sävytasonsa", sanoo Guy Shelverton, Global Product Manager, ESAB. "UV-suojan sävyvaihtoehdot ovat kirkas, DIN 2, 3 ja 5, ja ulkovisiirin tummuusvaihtoehdot ovat 5, 8 ja 10."

Esimerkiksi vaihtaessaan plasmaleikkauksen ja hitsauksen välillä käyttäjät voivat valita sisätummuudeksi 5 ja ulkotummuudeksi 5, jolloin kokonaistummuus on 10. Hitsaus- ja hiontakäytössä ulkopuolinen kääntyvä DIN 10 visiiri ja kirkas UV-suoja tekevät helpoksi vaihtamisen hisauksesta hiontaan. Lisäksi ulkovisiiri ei peitä UV-suojaa täysin, jotta hitsin asetteluun jää pieni katselualue. Asettelun jälkeen tarvitsee vain kallistaa päätä hieman, jolloin voidaan hitsata yhdistetyllä tummuudella.  

G40 ja G50 sisältävät suuren, kirkkaan UV-suojan. G40:n kääntyvässä visiirissä on DIN 10 hitsauslasi, ja aukon kooksi voidaan valita 60 x 110 mm tai 90 x 110 mm. G50:n kääntyvässä visiirissä on valokennokäyttöinen 97 x 47 mm:n automaattisesti tummeneva kasetti (ADF), joka toimii alueella DIN 9–13.

"Nämä ovat hyvin tukevia ja vahvoja naamareita, jotka täyttävät tai ylittävät kaikki soveltuvat turvallisuusstandardit", sanoo Shelverton. "Ne on suunniteltu käytettäväksi vaativissa hitsausympäristöissä, joissa voidaan hitsata, leikata ja hioa. Ne sopivat erinomaisesti tällaiseen monipuoliseen työhön ja tarjoavat edullisen vaihtoehdon käyttäjille"

ESAB Welding & Cutting Products on johtava hitsaus- ja leikkausalan toimittaja. Palkituista hitsaus- ja leikkausprosesseista sekä uraauurtavista mekanisoidun leikkauksen ja automaation ratkaisuista tunnettu ESAB tarjoaa lisäaineita, hitsauslaitteita ja ‑varusteita asiakkaille ympäri maailmaa.

F&G-naamarit

Ylös kääntyvän visiirinsä, usean tummuuden ja passiivisesti tai automaattisesti tummenevan hitsauslasiteknologian ansiosta ESABin F&G-sarjan naamarit on suunniteltu kattamaan kaikki hitsaus-, leikkaus- ja hiontasovellukset.

x
x

x

Loading..