ESABIN DUAL SHIELD® PRIME TÄYTELANGAT – LASERHITSATTU SAUMATTOMIKSI

11.11.2019

ESABin Dual Shield® Prime täytelangat ovat saumattomia ja kuparoimattomia, erittäin niukkavetyisiä (H4) täytelankoja.

” Lankojen pituussauma on suljettu laserhitsauksella, jolloin ne ovat täysin tiiviitä eikä ympäristöstä pääse kosteutta langan täytteeseen kosteissakaan olosuhteissa., sanoo Neil Farrow, Global Product Manager, Flux Cored Wires, ESAB. ”Nämä H4-vetytason langat pysyvät vähävetyisinä pitkienkin säilytys- ja altistumisaikojen jälkeen. Dual Shield Prime lankojen avulla voidaan vähentää esilämmitystarvetta tai jopa välttyä esilämmitykseltä. Tämä tietysti hitsausnormien puitteissa.”

Dual Shield Prime -langat soveltuvat erityisen hyvin lujien terästen hitsaukseen ja kohteisiin, joissa vaaditaan hyvää iskusitkeyttä alhaisissa lämpötiloissa.. Kaikilla langoilla on ABS-hyväksyntä sekä tuotekohtaisia lisähyväksyntöjä.

Käyttäjäystävällinen

HItsaajien mielestä Dual Shield Prime langalla valokaari on erittäin pehmeä ja lähes roiskeeton. Kuona on helppo poistaa, mikä on tärkeää erityisesti monipalkohitsauksissa. Yleensä käytetään kuumakaarta, jolloin hitsaus on tuottavaa ja hitsaajat voivat helposti hallita hitsissulaa. Dual Shield Prime langoille on tyypillistä juoheva hitsin liittyminen perusaineeseen ja hyvä tunkeuma.

Ei kuparipinnoitetta

Dual Shield Prime -lankoja ei ole pinnoitettu kuparilla. Näin kuparoinnin aiheuttamilta ongelmilta vältytään; kuparia ei irtoa langanjohtimiin ja suuttimiin. Langansyöttö säilyy vakaana, jolloin hitsausvirheiltä vältytään. Myös langansyöttölaitteiston puhdistustarve vähenee ja kulutusosiakin kuluu vähemmän. Kaikki tämä vähentää kustannuksia ja lisää tuottavuutta ja samalla laatukin paranee.

Dual Shield Prime -tuotteet

ESABilla on tarjolla Dual Shield Prime -lankoja kahdella eri koostumuksella ja 1,2–1,6 mm:n paksuuksilla:

  • Dual Shield Prime 71 LT H4; - seostamattomalle teräkselle , suojakaasuna Ar/CO2- tai 100 % CO2.
  • Dual Shield Prime 81Ni1M H4; - suunniteltu erityisesti paksujen teräskomponenttien hitsaukseen ja takaamaan iskulujuus aina -60 oC:n lämpötilaan saakka. Suojakaasuna Ar/CO2-seoskaasu.
Dual Shield Prime täytelangoissa on laser-hitsatut saumat. Nämä H4-luokitellut langat pysyvät erittäin niukkavetyisinä pitkienkin varastointi- ja altistumisaikojen jälkeen.
ESAB DUAL SHIELD
x

x

Loading..