ESAB-HITSAUS-JA-LEIKKAUSLAITTEISTO ON NYT SAATAVILLA TÄYDEN PALVELUN VUOKRAKUMPPANEILTA KAUTTA EUROOPAN

13.08.2021

Jotta rakennusyritykset, valmistajat ja muut pääsisivät käyttämään metallityökoneita välittömästi, ESAB on ryhtynyt vuokrayritysten kumppaniksi kautta Euroopan. Vuokrakumppaneita on aluksi Ranskassa, Alankomaissa, Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Espanjassa, Portugalissa ja Isossa-Britanniassa. ESABin vuokralaitteisiin kuuluu valikoima ESABin innovatiivisimpia puikkohitsaus-, TIG-, MIG/MAG-, täytelanka-, monimenetelmähitsaus-, talttaus- ja manuaalisia plasmaleikkauslaitteita.

Tarvitsivat asiakkaat hitsauskoneen sitten viikoksi tai useaksi kuukaudeksi, he voivat nyt vuokrata tarvitsemansa laitteen vuokraamosta tarvitsematta ostaa tuotetta, mikä vapauttaa käyttöpääomaa. ESABin kumppanit voivat myös toimittaa tarpeelliset hitsauslisäaineet, pistoolit, henkilönsuojaimet ja tarvikkeet, jotta asiakkaat saavat kaiken kattavaa palvelua lyhyen ja keskipitkän tähtäimen hitsaustarpeisiinsa.

Vuokraamisen edut

ESABin vuokrattaviin laitteisiin kuuluu alan kompakteimpia, kannettavimpia, tehokkaimpia, tuotteliaampia ja energiataloudellisimpia hitsaus- ja leikkausvirtalähteitä. Kun loppukäyttäjät tietävät, että he pääsevät käyttämään tekniikan huippua edustavia laitteita nopeasti, he voivat tehdä enemmän työtarjouksia. Jos he saavat sopimuksen, he eivät tarvitse suurta alkusijoitusta voidakseen käyttää kullekin projektille parasta tekniikkaa. Muutoin heidän olisi ostettava hitsauskone, joka on paras valinta vain kyseiselle projektille muttei niin hyvä muille sopimuksille.

Laitteiden vuokraaminen on usein järkevää taloudellisesti, koska asiakkaat maksavat varsinaisesta käytöstä eivätkä laitteiden omistuksesta. Vuokraaminen minimoi ylläpito- ja korjauskulut ja käyttökatkoksista johtuvan tulojen menetyksen, sillä vuokrayritykset ovat vastuussa laitteiden pitämisestä hyvässä kunnossa.

Vuokrapaketit
Vuokrattavat ESAB-laitteet edustavat tuoreinta teknologiaa, ja paketteja voidaan räätälöidä vastaamaan täsmällisiä työvaatimuksia. Tässä on esimerkki vuokralaitteista:

  • Renegade ES300i, invertteripohjainen MMA/TIG-kone, joka tarjoaa äärimmäistä tehoa kompaktissa kotelossa. Se on suunniteltu hitsaukseen kentällä, painaa 13,61 kg, on mitoiltaan 320 x 198 x 460 mm ja tuottaa 300 ampeerin maksimitehon 40 % kuormitusaikasuhteella. Hyvän käsiotteen tarjoavat etu-, taka- ja yläkahvat tekevät koneen nostamisesta erittäin joustavaa. Käyttäjät voivat helposti kiertää esteet, kiivetä portaita, kulkea huoltoluukuista ja nostaa yksikön telineelle.
  • Renegade ET300iP on Red Dot Award -palkittu 300 ampeerin invertteripohjainen laite, jossa on edistyneet ohjaimet puikko- ja pulssi-TIG-hitsaukseen sekä korkeataajuus- (HF) tai Lift TIG -valokaaren sytytys. Renegade-yksiköissä on automaattinen tulojänniteanturi, ja ne toimivat laajalla kolmivaihevirtakirjolla ja myös yksivaihevirralla.
  • Rebel EMP 215ic ja Rebel EMP 320ic. Rebel on aito tehon ja kannettavuuden yhdistävä monimenetelmälaite MIG/MAG-, täytelanka-, puikko- ja TIG-hitsaukseen. Nämä kompaktit ja kevyet järjestelmät tuovat joustavuutta prosessille ja sijainnille kaikissa hitsausympäristöissä. Rebel 215:n MIG/MAG-teho on 205 A 25 % kuormitusaikasuhteella ja sen paino on 18,2 kg. Teollisen Rebel 320:n MIG/MAG-teho on 320 A 40 % kuormitusaikasuhteella, se toimii 1,2 mm:n langalla ja sen paino on 31,4 kg.
  • Warrior 400i CC/CV on monimenetelmäinvertteri (puikkohitsaus, Live TIG, MIG/MAG, täytelanka ja talttaus), joka on suunniteltu vaativiin kohteisiin, joissa vaaditaan jopa 400 ampeerin virtaa. Se on tehokasta tuottavuutta ja luotettavuutta edellyttävien rakennusteollisuuden, laivanrakennuksen, rakenneterästuotannon ja yleisen teollisen tuotannon edustajien suosikki. Lankahitsauskäytössä se voidaan yhdistää Red Dot Award -palkittuun kannettavaan ja kestävään Robust Feed Pro -langansyöttölaitteeseen, joka takaa erinomaisen suorituskyvyn niin pajassa kuin kentälläkin sekä umpi- että täytelangoilla.
  • Cutmaster 40 ja Cutmaster 60i manuaalisilla plasmajärjestelmillä on luokkansa suurin teho-painosuhde. Käyttäjät valitsevat plasmajärjestelmän, kun heidän on tehostettava tuotantoa verrattuna happi-polttoaine- tai mekaanisiin leikkausprosesseihin. Cutmaster 60i:n suositeltu leikkauskapasiteetti on 20 mm ja suurin katkaisukapasiteetti 38 mm, kun taas Cutmaster 40 painaa vain 10 kg ja sen leikkauskapasiteetti on 12 mm ja katkaisukapasiteetti 16 mm.

ESABin tarkoitus on kehittää hitsauksen ja leikkauksen tulevaisuutta. ESAB tarjoaa asiakkailleen kattavan tuotevalikoiman sekä uusimmat teknologiat, joilla voidaan ratkaista lähes mikä tahansa haaste. Lisäksi ESAB tukee asiakkaitaan tietotaidollaan ja kokemuksellaan sekä intohimollaan auttaa heitä olemaan tuottavampia kuin koskaan

Lisätietoja on osoitteessa esab.com

rental homepage banner base(2)

 

ESAB on ryhtynyt vuokrayritysten kumppaniksi kautta Euroopan tarjotakseen innovatiivisimpia hitsaus- ja leikkauslaitteita vuokralle.

 

x

x

Loading..