Tällä sivustolla käytetään evästeitä ja muita seurantatekniikoita tarjoamaan sinulle palveluja, parantamaan palvelujen suorituskykyä ja toiminnallisuutta, analysoimaan tuotteiden ja palvelujen käyttöä sekä auttamaan mainonnassa ja markkinoinnissa.

Evästekäytäntö   Tietosuojailmoitus

ESAB Renegade™ ET 300IP pulssi DC TIG/puikko-invertteri:lle Red Dot -tuotesuunnittelupalkinto

18.04.2018

Red Dot -palkinto on ollut arvostettu kansainvälinen erinomaisen teollisen suunnittelulaadun sinetti vuodesta 1955. ESAB Welding & Cutting Products kertoo, että sen Renegade™ ET 300iP DC TIG/puikko -invertteri on saanut kyseisen Red Dot -palkinnon teollisuuslaitteiden, -koneiden ja -automaation luokassa.

"Haluamme kiittää Red Dot -palkintotuomareita, jotka tunnistivat, että Renegaden suunnittelussa oli keskitetty asiakkaan ongelmien ratkaisemiseen mekaanisilla ja sähköisillä suunnitteluinnovaatioilla", sanoo Martin Freibergs, Business Product Manager, ESAB. "Kuuntelemme asiakasta -prosessimme ansiosta kykenimme rakentamaan koneen, joka sekä näyttää hyvin erilaiselta perinteisiin hitsauskoneisiin verrattuna että käsittelee monia niiden puutteita. Renegaden innovaatiot pähkinänkuoressa ovat kannettavuus, teho ja suorituskyky" (katso Renegade-tuotteen yleiskatsausvideo FABTECH 2017:ltä).

Suunnittelijat ja valmistajat 59 maasta toivat vuoden 2018 Red Dot -palkintokilpailuun yli 6 300 tuotetta. Mottonsa "Hyvän suunnittelun ja innovaation jäljillä" mukaisesti noin 40 jäsenestä koostuva tuomaristo arvioi tuotteet yksittäin vertaillen niitä alkuperäisversioon. Tiukat arvostelukriteerit, joihin kuuluvat innovaatiotaso, toiminnallisuus, muodollinen laatu, ergonomia ja kestävyys, toimivat viitekehyksenä, jota tuomarit täydensivät omalla asiantuntemuksellaan.

Kannettavuus, teho ja suorituskyky

Renegade ET 300iP tarjoaa erinomaisen teho-painosuhteen kompaktissa muodossa, painaa 17 kg, on mitoiltaan 460 x 200 x 320 mm ja toimii 300 ampeerilla 40 %:n kuormitusaikasuhteella sähköverkossa, ja jopa 100 metrin pituisilla hitsauskaapeleilla on erinomainen monijännitekapasiteetti. Se kytketään 230 V:n yksivaihevirtaan ja 230–480 V:n kolmivaihevirtaan (molemmat ±10 prosenttia). Siinä on verkkojännitteen automaattinen tunnistus, eikä se edellytä uusia kytkentöjä. Kompaktin muodon, usealla kahvalla varustetun rakenteen ja integroidun kaapelinhallintajärjestelmän ansiosta se on helppo kantaa mille tahansa työmaalle. Renegadessa on komposiittikotelo, joka kestää hyvin voimakkaita iskuja ja pudotuksia paremmin kuin mikään muu laite markkinoilla. Kahvat on rakennettu ja sijoitettu suojaamaan liittimiä ja paneelia vaativilta hitsausympäristöiltä.

"Kompakti teho ja usean jännitteen kapasiteetti ovat etuna kohteissa, joissa hitsauskoneita käytetään sekä pajassa että kenttätyössä", sanoo Freibergs. "Tyypillisiä käyttökohteita ovat tuotantoa edeltävä kokoomatyö sekä kenttäasennukset putkisto-, petrokemia-, telakka-, offshore-, rakennus-, korjaus- ja huoltokohteissa."

Pajakäytössä Renegade ET 300iP voidaan muuttaa vesijäähdytteisestä järjestelmästä ilmajäähdytteiseksi kannettavaksi järjestelmäksi minuuteissa, eikä muunnostyöhön tarvita työkaluja. Suurempien yhtiöiden ja vuokrayritysten laitekannan hallinnan osalta, Renegade yksinkertaistaa hankintoja ja huoltoa, sillä yksittäinen laite selviytyy monesta käyttökohteesta ja sijainnista.

Edistyneet hallintalaitteet

Renegaden pulssi-TIG-taajuus on jopa 999 pulssia sekunnissa (PPS) ja huippupulssin leveys (tai kesto) säädettävissä välillä 10–90 %. Ruostumattoman teräksen valmistajat ja ohuiden metallien tai muiden lämpöherkkien kohteiden kanssa työskentelevät käyttävät pulssi-TIG:iä vähentämään lämmöntuontia, kaventamaan hitsipalkoa ja kasvattamaan hitsausnopeutta. Freibergs antaa tällä videolla erinomaisen yhteenvedon Renegaden TIG-ohjaimista.

Renegade voi hitsata enintään 6 mm:n puikoilla ja taltata enintään 4,8 mm:n talttaushiilillä, joten sen on painoluokkansa tehokkain hitsauskone. Seuraavan sukupolven invertterinä Renegaden puikkohitsauskykyä tehostaa sen älykkäät toiminnot kuten optimoidut sytytykset ja lopetukset sekä valokaaren vakauden hallinta roiskeiden vähentämiseen.

"Asiakkaiden ongelmat ratkaisevat innovaatiot määrittävät tulevaisuutemme", sanoo Freibergs. "Renegade ET 300iP on vain yksi kompaktien, tehokkaiden, korkean suorituskyvyn Renegade-tuoteperheen yksiköistä. Tämä uusi alusta tuottaa vielä monta uutta tuotetta, tukien hitsausratkaisukategorian kasvua."

ESAB Welding & Cutting Products on johtava hitsaus- ja leikkausalan toimittaja. Palkituista hitsaus- ja leikkausprosesseista sekä uraauurtavista mekanisoidun leikkauksen ja automaation ratkaisuista tunnettu ESAB tarjoaa lisäaineita, hitsauslaitteita ja ‑varusteita asiakkaille ympäri maailmaa.

Renegade™ ET 300iP Pulsed DC TIG/MMA Inverter

Renegade ET 300iP on TIG- ja puikkohitsauksen virtalähde, jolla on erinomainen teho-painosuhde, kompakti muoto, usean kahvan rakenne ja integroitu kaapelinhallintajärjestelmä, minkä ansiosta se on helppo kantaa mille tahansa työmaalle.

x
x

x

Loading..