Tällä sivustolla käytetään evästeitä ja muita seurantatekniikoita tarjoamaan sinulle palveluja, parantamaan palvelujen suorituskykyä ja toiminnallisuutta, analysoimaan tuotteiden ja palvelujen käyttöä sekä auttamaan mainonnassa ja markkinoinnissa.

Evästekäytäntö   Tietosuojailmoitus

ESAB ON SUUNNITELLUT PSF MIG/MAG -PISTOOLIT UUDELLEEN  TEHOSTAAKSEEN TEOLLISTA SUORITUSKYKYÄ

27.09.2019

ESAB Welding & Cutting Productsin MIG/MAG-hitsauspistoolien modernisoitu PSF-sarja sisältää uuden PSF 520W vesijäähdytteisen pistoolin. Sen ominaisuuksiin kuuluu 100 % kuormitusaikasuhde 500 ampeerilla sekä seoskaasulla että CO2:lla, ja se suoriutuu vaativista töistä jopa 1,6 mm:n langalla.

PSF 520W sisältää kaksipiirisen jäähdytysjärjestelmän, joka tuo vesijäähdytyksen aina kaasusuuttimeen ja johdinputkeen saakka. Pistooli pysyy viileämpänä ja mukavampana erittäin kuumissa ja pitkissä hitsauksissa, kuten pulssi-MIG-hitsauksessa ja käytettäessä paksuja täytelankoja.

Kahden piirin jäähdytyksen tuottaman viilennyksen muihin etuihin kuuluu langan parempi syötettävyys, kulutusosien pitempi käyttöikä, vakaampi valokaari, tarttumattomat roiskeet, helpompi puhdistus ja pienempi suojakaasuturbulenssin riski.

PSF-sarja sisältää myös vesijäähdytteisen PSF 420W -pistoolin (100 % kuormitusaikasuhde 450 ampeerilla) ja neljä kaasujäähdytettyä mallia (PSF 260, PSF 315, PSF 415 ja PSF 515), joiden arvot ovat 225–450 A 60 % kuormitusaikasuhteella. Kaapelin pituusvaihtoehdot ovat 3, 4 ja 5 m. Etuosa on suunniteltu kokonaan uudelleen, mutta kulutusosat ovat täysin yhteensopivia hyväksi koettujen perinteisten PSF-kulutusosien kanssa. Niihin kuuluvat pitkäkestoiset premium-kuparikromizirkoniseoksesta valmistetut virtasuuttimet, jotka kestävät kulutusta, jotta voit hitsata pitempään samalla suuttimella.

Suunniteltu helpommin käsiteltäväksi

Kaikki PSF-pistoolit on suunniteltu ergonomisiksi. Ne takaavat mukavan ja tukevan otteen ja ehkäisevät käden rasittumista. PSF 260 -pistoolissa on pieni ja kompakti kahva ja kääntyvä kaula, joten voit hitsata useammissa paikoissa muuttamatta asentoa. Suuremmissa PSF:issä, mukaan lukien vesijäähdytteisissä malleissa, on kumipinnoitteiset pehmeät tartunta-alueet sekä nivelet ja jousituet, jotka parantavat joustavuutta ja vähentävät ranteen rasitusta.

Premium-PSF-sarjan lisäksi ESAB tarjoaa myös laajennetun ja parannellun MXL MIG/MAG -pistoolien sarjan teolliseen käyttöön. ESAB nosti ilmajäähdytteisten mallien kuormitusaikasuhteen 35 prosentista 60 prosenttiin, ja vesijäähdytteisten mallien kuormitusaikasuhde on 100 %. Kaikissa MXL-pistooleissa on nivelet, jousituet, ergonomiset kumipinnoitteiset pehmeät tartunta-alueet MXL 341, 411W ja 511W -mallien kahvoissa ja uusi etuosan rakenne, joka sopii yhteen vakiomallisten ESAB-kulutusosien kanssa.
 

PSF 520W:n kahden piirin vesijäähdytysjärjestelmä pitää pistoolin viileämpänä ja käyttäjän olon mukavampana vaativissa kohteissa ja paksummilla langoilla.
ESAB REDESIGNS PSF TORCHES
x
x

x

Loading..