ESAB ON YKSINOIKEUDELLINEN HITSAUSLAITTEIDEN TOIMITTAJA  NETFLIX-SARJAAN METAL SHOP MASTERS

9.09.2021

Tutustu sarjan tuomareihin, David Maderoon ja Stephanie Hoffmaniin FABTECH 2021 -messuilla Chicagossa.

ESAB on ylpeä valinnastaan yksinoikeudelliseksi hitsauslaitteiden toimittajaksi uuden Netflixin tosi-TV-sarjan Metal Shop Masters ensimmäiselle kaudelle, jonka maailman ensi-ilta oli perjantaina, 10. syyskuuta 2021. Ohjelmassa esiintyy seitsemän kilpailijaa: viisi miestä ja kaksi naista, jotka kilpailevat pudotuspelityylisissä tuotantohaasteissa (katso sarjan esittelyvideo). Kuudesta haasteesta selviytynyt viimeinen kilpailija saa kunnianimen Metal Shop Master ja voittaa 50 000 dollarin palkinnon. Ohjelman isäntänä toimii Jo Koy. Hän on palkittu koomikko ja Netflixin usean komediaohjelman tähti.”Jokaisessa jaksossa nämä kuuluisat kilpailija, hitsaajat ja taiteilijat pääsevät esittämään koko maailman edessä, mitä he osaavat luoda metallista ESABin laitteilla,” sanoo Steve Molenda, Sr. Director of Global MarCom and Marketing Strategies, ESAB. ”Tämä on kunnia ja loistava tilaisuus tuoda julki hitsausteollisuutta uusille yleisöille ja esitellä sitä urana, harrastuksena ja taiteellisen ilmaisun muotona.”

Molenda huomauttaa, että miljoonat hitsausalan ammattilaiset, urakoitsijat, metallitaiteilijat, viljelijät, huoltomiehet, autonkorjaajat ja moottoriurheilupajat sekä tee-itse-asiakkaat käyttävät samoja laitteita kuin ohjelmassa. Näitä tuotteita ovat mm. Rebel EMP 205ic AC/DC kaikkien menetelmien hitsauslaite, Thermal Dynamics® Cutmaster® 40 plasmaleikkuri, Victor®-hitsausvaatetus, Sentinel A50 -hitsausnaamari ja muut henkilönsuojaimet (katso lisätietoja alta). Nämä tuotteet ovat saatavilla paikallisilta hitsaustarvikkeiden jälleenmyyjiltä sekä verkkokaupoista.


Tutustu tuomareihin

ESAB ja hitsausyleisöt ovat tuttuja ohjelman tuomareille. Judge David Madero (@madero_co) on maailmankuulu metalliveistostaiteilija, joka esiintyi ESABin osastolla FABTECH 2019 -messuilla. Madero on meksikolaisamerikkalainen metalliveistostaiteilija, joka tunnetaan kautta maailman sellaisista luomuksista kuin 40-metrinen Kristuspatsas sekä eeppinen kotka ja käärme (Meksikon vaakuna), joka on asennettu Meksikon presidentin virka-asunnon eteen. Tuomari Stephanie Hoffman on Workforce Development at American Welding Societyn (AWS) ohjelmapäällikkö ja kiertää maata AWS Careers in Welding -perävaunulla. Hän työskenteli aiemmin ammatikseen hitsaajana ja on itsekin tunnettu metallitaiteilija (@underground_metal_works).

Yksi ensimmäisistä ESAB-laitteiden fanien tilaisuuksista saada lisätietoja on Meet & Greet -tapahtuma Hoffmanin ja Maderon kanssa FABTECH 2021 -messuilla. Tämä AWS:n koordinoima tapahtuma pidetään liikkuvassa AWS Careers in Welding Mobile Exhibit -näyttelyssä osastolla B20084 (sijaitsee Chicagon McCormick Placen North Building -rakennuksessa) keskiviikkona 15. syyskuuta klo 11.00.

”Kilpailijoiden henkilöllisyys ja ohjelman yksityiskohdat pysyvät tiukkaan vartioituna salaisuutena Metal Shop Mastersin ensi-iltaan saakka 10. syyskuuta. Meet & Greet -tapahtuma on ensimmäinen tilaisuus saada sisäpiirin tietoja”, kertoo Molenda. ”Meillä on lupa paljastaa, että kukin valmistushaaste kestää 10 tuntia ja että kunkin jakson lopussa yksi kilpailija tipahtaa pois pelistä ja lähetetään kotiin. ESAB haluaa kiittää kilpailijoita siitä, että he näyttävät maailmalle, mitä metallityötaidoilla voi saavuttaa, ja olemme päästessämme tukemaan heitä ESABin hitsaus-, leikkaus- ja suojainvarusteilla.”

ESAB julkaisee FABTECH Meet & Greet -tapahtuman kohokohdat sosiaalisen median kanavilla niille, jotka eivät pääse osallistumaan.

ESABin tuotteet

ESABin tuotteet ja hitsauslisäaineet muovaavat hitsaus- ja leikkausalan tulevaisuutta. ESAB tuo valmistajille ja hitsaajille kattavimman tuotesarjan alan johtavalla valikoimallaan. ESAB tarjoaa tuoreimmat teknologiat, joilla voi ratkaista käytännössä minkä tahansa hitsaus- tai leikkaushaasteen, ja tukee sitä tietämyksellä, kokemuksella ja innolla auttaen käyttäjiä tuottamaan tehokkaammin kuin koskaan.

Metal Shop Masters
-ohjelmaan toimitetaan mm. seuraavat tuotteet:
  • Rebel EMP 205ic AC/DC on ensimmäinen kannettava kaikkien menetelmien laite, jonka hitsausmenetelmiin kuuluvat MIG, täytelanka, puikkohitsaus, DC TIG, DC Pulse TIG sekä AC TIG, eli sillä voi TIG-hitsata alumiinia.

  • Thermal Dynamics Cutmaster 40 -plasmaleikkuri SL60 1Torch -polttimella edustaa luokkansa suurinta teho-painosuhdetta. Se painaa 10 kg, toimii 115–230 V:n jännitteellä ja tuottaa 40 ampeerin tehon 40 prosentin kuormitusaikasuhteella.

  • Sentinel A50 -naamarin (maalattu tilaustyönä kilpailijoille) radikaaleihin suunnitteluominaisuuksiin kuuluu rajatta säädettävä viiden pisteen pääpanta, edistynyt korkean optisen luokan ADF-lasi paremman näkyvyyden ja tilatietoisuuden takaavalla 100 x 60 mm:n katselualueella, ulkoisesti aktivoitava hiontapainike, värikosketusnäytöllä varustettu ohjauspaneeli ja edestä asennettava kupera suojalasi.

  • Weld Warrior -suojalaseja käytetään porauksessa, lastuamisessa ja metallin työstössä. Nämä urheilulliset pehmeäntuntuiset lasit ovat joustavat ja kestävät, ja niihin on saatavilla neljä eri linssitummuutta, jotka suojaavat UV-säteilyltä. Lisäksi kaikki lasit täyttävät ANSI Z87.1 -standardit.

  • Curved MIG-käsineet on valmistettu paksusta tarkkaan leikatusta nahasta ja vuorattu kämmenestä hihaan. Kaarevan muotonsa ansiosta käsineet istuvat kädessä täydellisesti, ja niiden joustava rannealue vähentää kitkaa.

  • Ammattiluokan TIG-käsineissä on vahvistettu peukalo ja 13 cm pitkä nahkahiha. Kämmenosa on täysin vuorattu mukavuuden ja suojauksen lisäämiseksi.

  • Proban-nahkatakit on suunniteltu erittäin mukaviksi ja turvallisiksi. Hihat ja hartiat on valmistettu kestävästä A-luokan nahasta, joka kestää hitsausroiskeita.

  • FR-hitsaustakit on valmistettu Phoenix FR -materiaalista, joka tekee kankaasta 100 % liekinkestävän vaatteen koko käyttöiäksi.ESAB Welding & Cutting Products on johtava hitsaus- ja leikkausalan toimittaja. ESABin hitsauslisäaineet, laitteet ja varusteet tarjoavat ratkaisuja asiakkaille kaikkialla maailmassa aina perinteisistä hitsaus- ja leikkausprosesseista uraauurtaviin hitsaus- ja leikkausautomaatiotekniikoihin. Lisätietoja on osoitteessa esab.com.

ESAB is the sole provider of welding equipment for the new Netflix series Metal Shop Masters, premiering globally on Friday, September 10, 2021.

 

ESAB on ylpeä valinnastaan yksinoikeudelliseksi hitsauslaitteiden toimittajaksi uuden Netflixin tosi-TV-sarjan Metal Shop Masters ensimmäiselle kaudelle, jonka maailman ensi-ilta oli perjantaina, 10. syyskuuta 2021.

x

x

Loading..