Tällä sivustolla käytetään evästeitä ja muita seurantatekniikoita tarjoamaan sinulle palveluja, parantamaan palvelujen suorituskykyä ja toiminnallisuutta, analysoimaan tuotteiden ja palvelujen käyttöä sekä auttamaan mainonnassa ja markkinoinnissa.

Evästekäytäntö   Tietosuojailmoitus

ESAB muuttaa Sandvik Welding Consumablesin nimeksi Exaton™, ESAB-tuotemerkki

7.11.2018

Sandvik Welding Consumables on yli 80 vuoden ajan ollut maailman johtava ruostumattoman teräksen ja nikkelihitsauslisäaineiden kehittäjä ja valmistaja vaativiin käyttöympäristöihin. Laajentaakseen ja parantaakseen erikoisseosten valikoimaansa ESAB Welding & Cutting Products hankki Sandvikin hitsauslisäaineliiketoiminnan aiemmin tänä vuonna. Nämä tuotteet tuodaan 1. marraskuuta lähtien markkinoille nimellä Exaton™, ESAB-tuotemerkki. Seuraavat muutokset tapahtuvat osana tuotemerkkipäivitystä:

  • Tuotepakkaukset päivitetään kuvastamaan uutta Exaton-tuotemerkkiä ja -logoa.
  • Itse tuotteen merkinnät pysyvät entisellään.
  • Sandvikin sivuston sisältö, mukaan lukien tekniset tiedot ja käyttöturvallisuustiedotteet, siirretään ESABin sivustolle.
  • Sandvik Welding Handbook -mobiilisovellus, joka sisältää Welding Handbook PDF-tiedoston ja hyödyllisiä laskimia, siirretään ESABin sivustolle.

"Vaikka Sandvikista tulee Exaton, asiakkaat voivat luottaa siihen, että tärkeimmät asiat pysyvät entisellään, eli hitsauslisäaineidemme erinomainen suorituskyky, metallurgia ja hitsattavuus", sanoo Shyam Kambeyanda, President, ESAB.

Suorituskyky, metallurgia ja hitsattavuus

Exaton-tuotevalikoimaan kuuluu hitsauslankoja ja puikkoja, täytelankoja, hitsauspuikkoja, nauhoja, jauheita, lankoja keraamiseen ruiskutukseen ja hitsauksen viimeistelykemikaaleja.

Exaton työskentelee suoraan valmistajien ja loppukäyttäjien kanssa maailman vaativimmilla aloilla, kuten öljy ja kaasu, kemikaalien käsittely, voimalat ja kryotekniikkakohteet.

"Ensi käden tietomme käyttökohteista tekee meille mahdolliseksi parantaa hitsauslisäaineiden suorituskykyä jatkuvasti", sanoo Henrik Calander, General Manager Specialty Alloys, ESAB. "Niillä on suurempi lujuus, korroosionkesto ja käyttölämpötila, jotta asiakkaat voivat tutkia syvemmältä, käyttää voimakkaammin korrosiivisia aineita, pidentää huoltovälejä ja pienentää osien paksuutta."

Calander huomauttaa, että hitsaajat arvostavat toistettavissa olevaa tulosta ja että automaatti- ja robottikohteet vaativat sitä. Yhdenmukaisuuden takaamiseksi Exaton hallinnoi huolella raaka-ainelähteitään ja hallitsee kemikaalista koostumusta paljon tiukempien toleranssien rajoissa kuin tavalliset valmistajat.

"Exatonin tuotteet toimivat erä toisensa jälkeen samoilla parametreilla ja aikaansaavat samoja ylivoimaisia tuloksia", sanoo Calander. "Kokeile yksi erä Exatonin hitsauslisäaineita, niin näet eron suorituskyvyssä."

Exaton-langoissa käytetään yrityksen omaa pintavoiteluainetta, joka takaa ylivoimaiset langansyöttöominaisuudet. Mikroseoslisäykset parantavat hitsattavuustekijöitä, kuten vähentävät roiskeita lyhentäen puhdistusaikaa, parantavat hitsisulanhallintaa eliminoiden hitsausvirheet ja takaavat nopeamman hitsiaineentuoton kasvattaen tuottavuutta. Exatonin innovatiiviset seostyypit tarjoavat myös tuottavuusparannuksia, kuten halutun pinnoitteen koostumuksen saamisen yhdellä hitsikerroksella kohteissa, joissa tavallisesti vaaditaan kaksi tai jopa kolme kerrosta.

"Kun erikoiskohteet vaativat uusia ja ainutlaatuisia seoksia, Exatonin metallurgia-asiantuntijat tunnetaan mahdollisuudesta kehittää mukautettuja seostyyppejä. Voimme tuottaa niinkin pieniä kuin 1,5 tonnin ja niinkin suuria kuin 70 tonnin seoseriä", sanoo Calander.

ESAB Welding & Cutting Products on johtava hitsaus- ja leikkausalan toimittaja. Edistyksellisistä hitsaus- ja leikkausprosesseista sekä uraauurtavista mekanisoidun leikkauksen ja automaation ratkaisuista tunnettu ESAB tarjoaa lisäaineita, hitsauslaitteita ja ‑varusteita asiakkaille ympäri maailmaa.

Exaton

Hankittuaan Sandvikin hitsauslisäaineliiketoiminnan aiemmin tänä vuonna
ESAB ilmoitti, että tuotemerkiksi vaihdetaan Exaton, ESAB-tuotemerkki.
1. marraskuuta tuotetiedot, hitsauskäsikirja ja mobiilisovellus siirretään
ESABin sivustolle.

x
x

x

Loading..