Tällä sivustolla käytetään evästeitä ja muita seurantatekniikoita tarjoamaan sinulle palveluja, parantamaan palvelujen suorituskykyä ja toiminnallisuutta, analysoimaan tuotteiden ja palvelujen käyttöä sekä auttamaan mainonnassa ja markkinoinnissa.

Evästekäytäntö   Tietosuojailmoitus

Uusi CUTMASTER™ 60i -plasmaleikkauslaite tarjoaa suurimman teho-painosuhteen ja selkeän näytön

19.03.2018

ESAB® Welding & Cutting Products:n uusi käsikäyttöinen Cutmaster 60i -paineilmaplasmaleikkauslaite on nyt saatavilla.

Cutmaster 60i, 400 V, 3-vaiheisena painaa 16,8 kg ja tarjoaa 7,6 kW:n nimellistehon 50 % kuormitusaikasuhteella 60 ampeerilla. Sen suositeltu leikkuupaksuus on 16 mm ja irtileikkauksen maksimipaksuus 38 mm, ja sen leikkausnopeus on luokkansa suurin kaiken paksuisilla materiaaleilla.

"Olemme suunnitelleet Cutmaster 60i:n uudelleen siten, että se tarjoaa alan korkeimman teho-painosuhteen luokassaan", sanoo Michelle Chamberlain, Director - Global Manual Plasma Product Development, ESAB. "Käyttäjät huomaavat heti ylisuuren, selkeän LED-näytön, joka tarjoaa entistä enemmän tietoa entistä selkeämmin yhdellä silmäyksellä ja pitkänkin matkan päästä. Näyttö tarjoaa intuitiivisesti ja välittömästi palautetta, jonka perusteella arvoasetukset ja leikkauslaatu voidaan optimoida. Sillä on luokkansa paras pitkän valokaaren ylläpitokyky, mistä on apua erityisesti leikattaessa hankalissa asennoissa ja mikä helpottaa käyttöä taltattaessa. Cutmaster 60i tarjoaa kaiken kaikkiaan valtuuttavimman käyttökokemuksen, käyttökohteesta riippumatta."

Cutmaster 60i -järjestelmä sisältää uuden SL60QD™ 1Torch® -polttimen, johon kuuluu pikaliitin, jonka ansiosta polttimen kahva ja poltinkaapelit voidaan vaihtaa erikseen edullisemmin kuin jos ne täytyisi vaihtaa yhdessä, mitä ei voida välttää polttimen ja letkun koostuessa yhdestä osasta. Koska se kuuluu jo koeteltuun 1Torch-tuoteperheeseen, jossa on patentoitu SureLok®-tekniikka, kulutusosien vaihto käy helposti. Käyttökustannuksia on vähennetty minimoimalla varastoitavien sekä vaihdettavien kulutusosien määrä, mikä mahdollistaa nopean vaihdon matalilla kustannuksilla.

Kaasunoptimointitekniikka auttaa takaamaan erinomaisen leikkauslaadun ja -suorituskyvyn täsmäsäätelemällä ilmanpainetta samalla, kun käyttäjät voivat säätää kaasunpaineen manuaalisesti mieleisekseen. Kun käyttäjä säätää virran, käyttötilan ja poltintyypin ja lisää polttimen pituutta leikkuualueen laajentamiseksi 7,6, 15,2 tai 22,9 metrillä, kone ilmoittaa värinäytössä suositellut kaasupaineasetukset, jotka takaavat optimaalisen leikkauskyvyn (katso valmisteluvinkkivideo).

"Virheellinen kaasunpaine on yleinen heikon leikkaussuorituskyvyn syy, ja kaasunoptimoija tarjoaa käyttäjille opastusta tämän ongelman välttämiseksi", sanoo Chamberlain. Kulutusosien käyttöiän ilmaisin etupaneelissa ilmoittaa vastaavasti käyttäjille, milloin on aika vaihtaa kulutusosia tuottavuuden ja leikkauslaadun ylläpitämiseksi. Etupaneeli tarjoaa myös muita järjestelmätietoja, kuten jos lämpösuojaa ei ole kiristetty kunnolla.

"Suunnittelimme Cutmaster 60i:n käyttäjille, jotka työskentelevät työpajassa ja kentällä", sanoo Chamberlain. "Matalasta virrankulutuksesta on hyötyä erityisesti pienille pajoille ja autokorjaamoille, koska niissä ei välttämättä ole suurta verkkoliitäntää, kuten teollisuuslaitoksissa." Tyypilliset käyttäjät vaihtelevat yleisestä valmistuksesta, maanviljelyyn, rakennusteollisuuteen, huolto- ja korjaustöihin, autokoreihin ja -runkoihin, LVI-alaan ja koulutuslaitoksiin.

Yksittäisen kahvan tai suojakehikon sijaan Cutmaster 60i:llä on kiinteä nelikahvarakenne, joka helpottaa laitteen nostamista sekä sen kuljettamista työmaalla. Lisäksi useaan iskukohtaan kohdistuneet kattavat pudotustestit läpäisseet kahvat lisäävät suojausta, tekevät profiilista kapeamman, minkä ansiosta laitetta on helpompi säilyttää. Käyttäjä voi kietoa maadoituskaapelin ja polttimen laitteen ympärille sitä kuljetettaessa. Maadoituskaapelissa on nyt standardi 50 mm:n OKC-liitin, joka voidaan kytkeä ja irrottaa nopeasti. Ilmansuodatin ja verkkokaapeli voidaan vastaavasti vaihtaa helposti takapaneelista, mikä yksinkertaistaa ja parantaa käyttöä TPM (Total Productive Maintenance) -näkökulmasta.

Cutmaster 60i:n lisäksi sarjaan kuuluu Cutmaster 80, 100 ja 120. Näihin kuuluu kiertävä suojakaari, joka suojaa virtalähdettä edestä ja takaa ja tekee laitteesta helpomman kantaa. Liipaisinlukitus estää käden väsymisen pitkissä leikkauksissa, sillä käyttäjä voi vapauttaa liipaisimen järjestelmän jatkaessa leikkaamista. Etupaneelin värikoodatut LEDit ilmoittavat paineen tilan ja asetusvirheet. Auto Pilot Restart -ominaisuus sytyttää pilot-valokaaren välittömästi uudelleen leikattaessa esim. ritilöitä. Jokaisen laitteen mukana toimitetaan vakiona alan johtava 1Torch poltin (6,1 tai 15,2 metrin kaapelilla). Laitteisen kanssa voidaan käyttää myös mekanisointipolttimia. Ensisijaiset jänniteversiot ovat 50/60 Hz, 400 V, 3-vaiheisena.

Alla on esimerkkejä näistä tuotteista:

  • ESAB Cutmaster 80:ssä on 80 ampeerin teho, sen laatuleikkaus on 25 mm ja irtileikkaus 38 mm. Lisäksi sen paino on vain 19,5 kg.
  • ESAB Cutmaster 100:ssa on 100 ampeerin teho, sen laatuleikkaus on 35 mm ja irtileikkaus 45 mm. Sen paino on 28,1 kg.
  • ESAB Cutmaster 120:ssä on 120 ampeerin teho, sen laatuleikkaus on 40 mm ja irtileikkaus 55 mm. Sen paino on 28,1 kg.
Cutmaster 60i
Uusi Cutmaster 60i tarjoaa alan korkeimman teho-painosuhteen luokassaan, ja siinä on ylikokoinen digitaalinen käyttöliittymä, joka välittää entistä enemmän tietoja, mikä auttaa käyttäjiä optimoimaan leikkauslaadun.
x
x

x

Loading..