HENGITÄ HELPOSTI: UUSI ESAB PAPR TARJOAA SUOJAUSTA VAATIVAAN KÄYTTÖÖN

20.03.2019

Vaativan käytön suojaukseen hitsaushuuruilta ja hiukkasilta hitsattaessa, taltattaessa ja hiottaessa ESAB Welding & Cutting Products on tuonut markkinoille uuden ESAB PAPR (Powered Air Purifying Respirator) -järjestelmän.

ESAB PAPR sisältää hiukkassuodattimen ja esisuodattimen, jotka poistavat hiukkasia, sekä tuoreimman ohjausteknologian, jolla käyttäjä voi säätää ilmavirtaa välillä 170–220 l/min ympäristön ja käyttökohteen mukaan. Ylimääräisenä turvatoimena siinä on sekä visuaaliset hälytykset että varoitusäänet, jotka varoittavat käyttäjää suodattimen tukkeutuessa tai akun tyhjentyessä. Yhteensopivia naamareita ovat mm. SENTINEL™ A50 Air, G30 Air, G40 Air, G50 Air ja Warrior™ Tech.

Vaativaan käyttöön suunniteltu ESAB PAPR painaa vain 1 kg. Sen Li-Ion-akku tarjoaa jopa 8 käyttötuntia ilmavirralla 220 l/min, ja LED-merkkivalot tekevät käyttäjälle helpoksi nähdä ja asettaa virtausnopeuden. Myös akun lataukselle on LED-merkkivalo.

ESAB Welding & Cutting Products on johtava hitsaus- ja leikkausalan toimittaja. Palkituista hitsaus- ja leikkausprosesseista sekä uraauurtavista mekanisoidun leikkauksen ja automaation ratkaisuista tunnettu ESAB tarjoaa lisäaineita, hitsauslaitteita ja ‑varusteita asiakkaille ympäri maailmaa. Katso lisätietoja osoitteesta esab.com.

ESAB Powered Air Purifying Respirator
x
x

x

Loading..