This site uses cookies and other tracking technologies to provide you with our services, enhance the performance and functionality of our services, analyze the use of our products and services, and assist with our advertising and marketing efforts.

Cookie Policy   Privacy Notice

Ajankohtaista

ESAB-uutisia

Mitä ESABilla tapahtuu. Lue uusimmat lehdistötiedotteet ja artikkelit, joissa ESAB on mukana.

Uudet kolmivaiheiset ESAB Rebel™ -hitsauskoneet tarjoavat ensiluokkaisen tehon, suorituskyvyn ja siirrettävyyden

ESAB Welding & Cutting Products on tuonut markkinoille Rebel™ EMP 255ic- ja Rebel EMP 320ic ‑monimenetelmähitsauskoneet MIG/MAG-, puikko- ja TIG-hitsaukseen. Kumpikin kone painaa 31,4 kg ja toimii 400 V:n (+-10 %) 3-vaiheverkossa. Rebel EMP 320ic:n nimellisvirta on 320 A / 30 V 40 %:n kuormitusaikasuhteella, ja sen maksimivirta on 350 A / 34 V, joten se soveltuu hyvin sekä umpi- että täytelankahitsauksesta raskaissa teollisissa käyttökohteissa. Rebel EMP 255ic:n nimellisvirta on 255 A / 26,8 V 40 %:n kuormitusaikasuhteella, ja sen maksimivirta on 300 A / 34 V, joten se on ihanteellinen teollisiin käyttökohteisiin, jotka edellyttävät 1,0–1,2 mm:n lankoja.

– Nämä Rebelit ovat kaikkien ...

ESAB Welding & Cutting Products on tuonut markkinoille Rebel™ EMP 255ic- ja Rebel EMP 320ic ‑monimenetelmähitsauskoneet MIG/MAG-, puikko- ja TIG-hitsaukseen. Kumpikin kone painaa 31,4 kg ja toimii 400 V:n (+-10 %) 3-vaiheverkossa. Rebel EMP 320ic:n nimellisvirta on 320 A / 30 V 40 %:n kuormitusaikasuhteella, ja sen maksimivirta on 350 A / 34 V, ...

Lue lisää

ESABin uudet F&G-sarjan hitsausnaamarit ovat erinomainen ratkaisu hitsaus- ja hiontakäyttöön

ESAB Welding & Cutting Products on tuonut markkinoille F20, G30, G40 ja G50-hitsausnaamarit, jotka soveltuvat hitsaus-, leikkaus- ja hiontakäyttöön ainutlaatuisella tavalla ylös käännettävän visiirinsä ansiosta. F20:n kiinteästä tummuudesta ja korkeasta suojaustasosta G30:n monipuolisuuteen ja G40:n ja G50:n suureen UV-suojaan. F&G-sarja on ESABin naamareiden monipuolisin hitsaus- ja hiontanaamariratkaisu. Kaikissa malleissa on Air eli raitisilmavaihtoehto.

F20 on kiinteän tummuuden naamari, jonka kevyt kuori ja mukava pääpanta muodostavat F&G-tuotevalikoiman perustan. F20:ssa on DIN 10 hitsauslasi, ja aukon kooksi voidaan valita 60 x 110 mm tai 90 x 110 mm. Muovinen suojalasi ...

ESAB Welding & Cutting Products on tuonut markkinoille F20, G30, G40 ja G50-hitsausnaamarit, jotka soveltuvat hitsaus-, leikkaus- ja hiontakäyttöön ainutlaatuisella tavalla ylös käännettävän visiirinsä ansiosta. F20:n kiinteästä tummuudesta ja korkeasta suojaustasosta G30:n monipuolisuuteen ja G40:n ja G50:n suureen UV-suojaan. F&G-sarja on ...

Lue lisää

Uusi CUTMASTER™ 60i -plasmaleikkauslaite tarjoaa suurimman teho-painosuhteen ja selkeän näytön

ESAB® Welding & Cutting Products:n uusi käsikäyttöinen Cutmaster 60i -paineilmaplasmaleikkauslaite on nyt saatavilla.

Cutmaster 60i, 400 V, 3-vaiheisena painaa 16,8 kg ja tarjoaa 7,6 kW:n nimellistehon 50 % kuormitusaikasuhteella 60 ampeerilla. Sen suositeltu leikkuupaksuus on 16 mm ja irtileikkauksen maksimipaksuus 38 mm, ja sen leikkausnopeus on luokkansa suurin kaiken paksuisilla materiaaleilla.

"Olemme suunnitelleet Cutmaster 60i:n uudelleen siten, että se tarjoaa alan korkeimman teho-painosuhteen luokassaan", sanoo Michelle Chamberlain, Director - Global Manual Plasma Product Development, ESAB. "Käyttäjät huomaavat heti ylisuuren, selkeän LED-näytön, joka tarjoaa entistä ...

ESAB® Welding & Cutting Products:n uusi käsikäyttöinen Cutmaster 60i -paineilmaplasmaleikkauslaite on nyt saatavilla.

Cutmaster 60i, 400 V, 3-vaiheisena painaa 16,8 kg ja tarjoaa 7,6 kW:n nimellistehon 50 % kuormitusaikasuhteella 60 ampeerilla. Sen suositeltu leikkuupaksuus on 16 mm ja irtileikkauksen maksimipaksuus 38 mm, ja sen leikkausnopeus ...

Lue lisää

ESAB G Series -säätimet valmistetaan nyt euroopassa

ESAB on tehnyt tuntuvia sijoituksia Puolan tehtaaseensa voidakseen valmistaa suosittuja G Series -säätimiä eurooppalaisille asiakkailleen. Koska tuotanto tapahtuu nyt lähempänä markkinoita, asiakkaat hyötyvät toimittajien paremmista nopeammista toimituksista.

Opolessa, Puolassa, sijaitseva tekniikan huippua edustava tuotantolaitos on varustettu upouusilla välineillä, jotka hyödyntävät uusimpia prosesseja. Lisäksi säätimet tarkistetaan ja testataan läpikotaisesti ennen toimitusta, joten asiakkaat voivat olla varmoja parhaasta mahdollisesta laadusta ja turvallisuudesta.

G Series -säätimiä on ollut saatavilla Euroopassa noin kolme vuotta, ja niitä on toimitettu ESABin tehtailta Yhdysvalloista, ...

ESAB on tehnyt tuntuvia sijoituksia Puolan tehtaaseensa voidakseen valmistaa suosittuja G Series -säätimiä eurooppalaisille asiakkailleen. Koska tuotanto tapahtuu nyt lähempänä markkinoita, asiakkaat hyötyvät toimittajien paremmista nopeammista toimituksista.

Opolessa, Puolassa, sijaitseva tekniikan huippua edustava tuotantolaitos on varustettu ...

Lue lisää


Kalenteri

Vieraile ESABin osastolla tulevassa tapahtumassa. Katso kalenteristamme täydellinen lista messuista ja muista tapahtumista ympäri maailmaa. Tarkista päivitykset pitkin vuotta.

ESAB Products

Uutiskirje

Pysyt ajan tasalla ESABin tuoreimmista hitsaus- ja leikkausuutisista tilaamalla ne suoraan sähköpostiisi. ESABin uutiskirje on täynnä uutisia ja tietoja ESABin tuotteista, asiakassovelluksista, teknisistä vinkeistä, erikoistarjouksista, tulevista tapahtumista ja muusta. Voit lukea uutiskirjeemme aikaisempia numeroita täältä.

Tilaa ESABin uutiskirje

Älä jätä lukematta yhtään ESABin sähköistä uutiskirjettä. Se on maksuton ja lähetetään suoraan sähköpostiisi. Tilaa täyttämällä tämä kaavake.


x
x

x

Loading..