Tällä sivustolla käytetään evästeitä ja muita seurantatekniikoita tarjoamaan sinulle palveluja, parantamaan palvelujen suorituskykyä ja toiminnallisuutta, analysoimaan tuotteiden ja palvelujen käyttöä sekä auttamaan mainonnassa ja markkinoinnissa.

Evästekäytäntö   Tietosuojailmoitus

Ajankohtaista

ESAB-uutisia

Mitä ESABilla tapahtuu. Lue uusimmat lehdistötiedotteet ja artikkelit, joissa ESAB on mukana.

ESAB on suunnitellut MIG/MAG-pistoolien MXL-sarjan uudelleen tehostamaan teollista suorituskykyä

ESAB Welding & Cutting Products on lanseerannut laajennetun ja parannellun MIG/MAG-pistoolien MXL-sarjan teollisuustason käyttöön. ESAB nosti pistoolien kuormitettavuutta 35:stä 60:een prosenttiin ja tarjoaa nyt täyden valikoiman kaasu- ja vesijäähdytteisiä MXL-pistooleita, jotka on suunniteltu teollisuustason kohteisiin. Kaikissa MXL-pistooleissa on pallonivelet ja jousituet, jotka parantavat joustoa vähentäen ranteen rasittumista. Uusi kahva parantaa ergonomiaa ja 341-, 411W- ja 511W-mallien pehmeät tartunta-alueet parantavat mukavuutta entisestään. Tuoreessa etuosarakenteessa käytetään samoja vakiomallisia ESAB-kulutusosia.

MXL-pistooleita on tarjolla seuraavilla nimellistehoilla, ...

ESAB Welding & Cutting Products on lanseerannut laajennetun ja parannellun MIG/MAG-pistoolien MXL-sarjan teollisuustason käyttöön. ESAB nosti pistoolien kuormitettavuutta 35:stä 60:een prosenttiin ja tarjoaa nyt täyden valikoiman kaasu- ja vesijäähdytteisiä MXL-pistooleita, jotka on suunniteltu teollisuustason kohteisiin. Kaikissa MXL-pistooleissa ...

Lue lisää

Uusi ArcAir® AirPro x4000 -poltin hiilikaaritalttaukseen pneumaattisesesti avautuvilla polttimen leuoilla

Arcair®, ESAB-tuotemerkki, on tuonut markkinoille AirPro X4000 -polttimen ja -kaapelin manuaaliseen hiilikaaritalttaukseen, prosessiin, jota nimi Arcair kuvastaa.

Aiemmissa poltinmalleissa polttimen avaamiseen tarvittiin 12 kg:n puristuspaine, kun taas AirPro X4000 käyttää polttimen läpi jo virtaavaa paineilmaa. Kun käyttäjä painaa keinukytkintä, AirPro X4000 -poltin avaa polttimen leuat pneumaattisesti, jolloin käyttäjä voi lisätä, säätää ja poistaa hiilitankoja vaivatta. Lisäetuna vipukokoonpanon eliminointi tekee polttimesta matalaprofiilisemman, joten se mahtuu paremmin ahtaisiin paikkoihin.

Keinukytkin ohjaa lisäksi paineilman päälle/pois-toimintoa, joten polttimen tai kaapelin läpi ...

Arcair®, ESAB-tuotemerkki, on tuonut markkinoille AirPro X4000 -polttimen ja -kaapelin manuaaliseen hiilikaaritalttaukseen, prosessiin, jota nimi Arcair kuvastaa.

Aiemmissa poltinmalleissa polttimen avaamiseen tarvittiin 12 kg:n puristuspaine, kun taas AirPro X4000 käyttää polttimen läpi jo virtaavaa paineilmaa. Kun käyttäjä painaa keinukytkintä, ...

Lue lisää

ESAB muuttaa Sandvik Welding Consumablesin nimeksi Exaton™, ESAB-tuotemerkki

Sandvik Welding Consumables on yli 80 vuoden ajan ollut maailman johtava ruostumattoman teräksen ja nikkelihitsauslisäaineiden kehittäjä ja valmistaja vaativiin käyttöympäristöihin. Laajentaakseen ja parantaakseen erikoisseosten valikoimaansa ESAB Welding & Cutting Products hankki Sandvikin hitsauslisäaineliiketoiminnan aiemmin tänä vuonna. Nämä tuotteet tuodaan 1. marraskuuta lähtien markkinoille nimellä Exaton™, ESAB-tuotemerkki. Seuraavat muutokset tapahtuvat osana tuotemerkkipäivitystä:

Tuotepakkaukset päivitetään kuvastamaan uutta Exaton-tuotemerkkiä ja -logoa. Itse tuotteen merkinnät pysyvät entisellään. Sandvikin sivuston sisältö, mukaan lukien tekniset tiedot ja käyttöturvallisuustiedotteet, ...

Sandvik Welding Consumables on yli 80 vuoden ajan ollut maailman johtava ruostumattoman teräksen ja nikkelihitsauslisäaineiden kehittäjä ja valmistaja vaativiin käyttöympäristöihin. Laajentaakseen ja parantaakseen erikoisseosten valikoimaansa ESAB Welding & Cutting Products hankki Sandvikin hitsauslisäaineliiketoiminnan aiemmin tänä vuonna. Nämä ...

Lue lisää

ESAB acquires Gas Control Equipment, becomes leading provider of flow control and oxy-fuel solutions

Annapolis Junction, M.D. - ESAB Welding & Cutting Products today announced that it has acquired Gas Control Equipment ("GCE"). With headquarters in Malmö, Sweden, GCE is a leader in European gas equipment, offering full solutions for general industrial, healthcare, high-purity, as well as science and research applications. GCE employs more than 900 people.

"GCE offers industry-leading brands and a rich tradition. GCE businesses have more than 100 years of experience developing, manufacturing and distributing equipment for pressure and flow control of high pressure gases, as well as cutting and welding equipment," says Shyam Kambeyanda, President, ESAB. "The opportunities created by ...

Annapolis Junction, M.D. - ESAB Welding & Cutting Products today announced that it has acquired Gas Control Equipment ("GCE"). With headquarters in Malmö, Sweden, GCE is a leader in European gas equipment, offering full solutions for general industrial, healthcare, high-purity, as well as science and research applications. GCE employs more than ...

Lue lisää


Kalenteri

Vieraile ESABin osastolla tulevassa tapahtumassa. Katso kalenteristamme täydellinen lista messuista ja muista tapahtumista ympäri maailmaa. Tarkista päivitykset pitkin vuotta.

Event Calendar

Uutiskirje

Pysyt ajan tasalla ESABin tuoreimmista hitsaus- ja leikkausuutisista tilaamalla ne suoraan sähköpostiisi. ESABin uutiskirje on täynnä uutisia ja tietoja ESABin tuotteista, asiakassovelluksista, teknisistä vinkeistä, erikoistarjouksista, tulevista tapahtumista ja muusta. Voit lukea uutiskirjeemme aikaisempia numeroita täältä.

Tilaa ESABin uutiskirje

Älä jätä lukematta yhtään ESABin sähköistä uutiskirjettä. Se on maksuton ja lähetetään suoraan sähköpostiisi. Tilaa täyttämällä tämä kaavake.


x
x

x

Loading..