ESABin uutisarkisto

VÄHEMMÄN ON ENEMMÄN: OK ARISTOROD® 38 ZN MAG-UMPILANKA VÄHENTÄÄ ROISKEITA JA HUOKOISUUTTA TEHOSTAEN TUOTTAVUUTTA GALVANOITUA TERÄSTÄ HITSATTAESSA

28.02.2020

ESAB on lanseerannut OK AristoRod® 38 Zn MAG-umpilangan, jonka erikoisseostus minimoi huokoisuuden ja roiskeet galvanoidun teräksen hitsauksessa. Näin se vähentää hitsausvirheiden aihettamia hylkäyksiä ja korjauksia merkittävästi ja takaa optimaaliset tulokset hitsattaessa galvanoituja teräskomponentteja, joita käytetään mm. kuljetusteollisuudessa, kodinkoneissa, maatalouden säiliöissä ja kaukaloissa, LVI-järjestelmissä sekä rakennusteollisuudessa (katot, julkisivut, portit, aidat, portaat, korokekäytävät).

Lisätietoja


ESABIN DUAL SHIELD® PRIME TÄYTELANGAT – LASERHITSATTU SAUMATTOMIKSI

11.11.2019

ESABin Dual Shield® Prime täytelangat ovat saumattomia ja kuparoimattomia, erittäin niukkavetyisiä (H4) täytelankoja.

Lisätietoja


ESAB TUO MARKINOILLE ENSIMMÄISEN KANNETTAVAN ERITYISKESTÄVÄN IP44-SUOJATUN LANGANSYÖTTÖLAITTEEN

1.11.2019

ESAB Welding & Cutting Products on esitellyt kannettavan langansyöttölaitteen Robust Feed Pro. Se on ensimmäinen laite luokassaan, jossa on IP44-suojausluokitus, joten se on suojattu vesiroiskeilta kaikista suunnista sekä yli 1 mm:n kiinteiltä esineiltä.

Lisätietoja


ESAB ON SUUNNITELLUT PSF MIG/MAG -PISTOOLIT UUDELLEEN TEHOSTAAKSEEN TEOLLISTA SUORITUSKYKYÄ

27.09.2019

ESAB Welding & Cutting Productsin MIG/MAG-hitsauspistoolien modernisoitu PSF-sarja sisältää uuden PSF 520W vesijäähdytteisen pistoolin. Sen ominaisuuksiin kuuluu 100 % kuormitusaikasuhde 500 ampeerilla sekä seoskaasulla että CO2:lla, ja se suoriutuu vaativista töistä jopa 1,6 mm:n langalla.

Lisätietoja


x

x

Loading..