ESABin uutisarkisto

TUTUSTU HITSAUKSEN JA LEIKKAUKSEN TULEVAISUUDEN RATKAISUIHIN ESABn DEMOTRAILERISSA

3.06.2019

Asiakkaat voivat tutustua ESABin kokonaisratkaisuihin hitsaus- ja leikkaustuotteissa 03.07.-06.07.2019 välisenä aikana OKRA Maatalousnäyttelyssä Oripään lentokentällä, jossa ESAB Demotrailer on näyttävänä mobiilina näyttelytilana Kiviniityn osastolla.

Lue lisää


HENGITÄ HELPOSTI: UUSI ESAB PAPR TARJOAA SUOJAUSTA VAATIVAAN KÄYTTÖÖN

20.03.2019

Vaativan käytön suojaukseen hitsaushuuruilta ja hiukkasilta hitsattaessa, taltattaessa ja hiottaessa ESAB Welding & Cutting Products on tuonut markkinoille uuden ESAB PAPR (Powered Air Purifying Respirator) -järjestelmän.

Lue lisää


ESAB on suunnitellut MIG/MAG-pistoolien MXL-sarjan uudelleen tehostamaan teollista suorituskykyä

14.12.2018

ESAB Welding & Cutting Products on lanseerannut laajennetun ja parannellun MIG/MAG-pistoolien MXL-sarjan teollisuustason käyttöön. ESAB nosti pistoolien kuormitettavuutta 35:stä 60:een prosenttiin ja tarjoaa nyt täyden valikoiman kaasu- ja vesijäähdytteisiä MXL-pistooleita, jotka on suunniteltu teollisuustason kohteisiin. Kaikissa MXL-pistooleissa on pallonivelet ja jousituet, jotka parantavat joustoa vähentäen ranteen rasittumista. Uusi kahva parantaa ergonomiaa ja 341-, 411W- ja 511W-mallien pehmeät tartunta-alueet parantavat mukavuutta entisestään. Tuoreessa etuosarakenteessa käytetään samoja vakiomallisia ESAB-kulutusosia.

Lue lisää


Uusi ArcAir® AirPro x4000 -poltin hiilikaaritalttaukseen pneumaattisesesti avautuvilla polttimen leuoilla

23.11.2018

Arcair®, ESAB-tuotemerkki, on tuonut markkinoille AirPro X4000 -polttimen ja -kaapelin manuaaliseen hiilikaaritalttaukseen, prosessiin, jota nimi Arcair kuvastaa.

Lue lisää


ESAB muuttaa Sandvik Welding Consumablesin nimeksi Exaton™, ESAB-tuotemerkki

7.11.2018

Sandvik Welding Consumables on yli 80 vuoden ajan ollut maailman johtava ruostumattoman teräksen ja nikkelihitsauslisäaineiden kehittäjä ja valmistaja vaativiin käyttöympäristöihin.

Lue lisää


x
x

x

Loading..