ESABin uutisarkisto

SAVAGE A40 –HITSAUSNAAMARIT

12.03.2020

ESAB Welding & Cutting Products on juuri tuonut markkinoille uuden SAVAGE A40 automaattisen hitsausnaamarin. Mullistavan SENTINEL™ A50:n inspiroima uusi SAVAGE A40 automaattinen hitsausnaamari tarjoaa erinomaisia toimintoja harrastelija- ja ammattihitsaajille houkuttelevaan hintaan.

Lisätietoja


VÄHEMMÄN ON ENEMMÄN: OK ARISTOROD® 38 ZN MAG-UMPILANKA VÄHENTÄÄ ROISKEITA JA HUOKOISUUTTA TEHOSTAEN TUOTTAVUUTTA GALVANOITUA TERÄSTÄ HITSATTAESSA

28.02.2020

ESAB on lanseerannut OK AristoRod® 38 Zn MAG-umpilangan, jonka erikoisseostus minimoi huokoisuuden ja roiskeet galvanoidun teräksen hitsauksessa. Näin se vähentää hitsausvirheiden aihettamia hylkäyksiä ja korjauksia merkittävästi ja takaa optimaaliset tulokset hitsattaessa galvanoituja teräskomponentteja, joita käytetään mm. kuljetusteollisuudessa, kodinkoneissa, maatalouden säiliöissä ja kaukaloissa, LVI-järjestelmissä sekä rakennusteollisuudessa (katot, julkisivut, portit, aidat, portaat, korokekäytävät).

Lisätietoja


ESABIN DUAL SHIELD® PRIME TÄYTELANGAT – LASERHITSATTU SAUMATTOMIKSI

11.11.2019

ESABin Dual Shield® Prime täytelangat ovat saumattomia ja kuparoimattomia, erittäin niukkavetyisiä (H4) täytelankoja.

Lisätietoja


ESAB TUO MARKINOILLE ENSIMMÄISEN KANNETTAVAN ERITYISKESTÄVÄN IP44-SUOJATUN LANGANSYÖTTÖLAITTEEN

1.11.2019

ESAB Welding & Cutting Products on esitellyt kannettavan langansyöttölaitteen Robust Feed Pro. Se on ensimmäinen laite luokassaan, jossa on IP44-suojausluokitus, joten se on suojattu vesiroiskeilta kaikista suunnista sekä yli 1 mm:n kiinteiltä esineiltä.

Lisätietoja


x

x

Loading..