Edellinen
Seuraava

Maksimoi tuotanto ja säästä energiaa luotettavasti ja edullisesti.

Fabricatorin invertteripohjainen teknologia mahdollistaa paremman hyötysuhteen, helppokäyttöisyyden ja yleisen käytettävyyden. Tämä kone on suunniteltu erittäin helposti siirrettäväksi pajassa, joten seuraava rankka raskaan teollisuuden hitsaustyö on... no, helpompi.

Lisätietoja


Luotettavaa teollista suorituskykyä.

Raskaan teollisuuden MIG-, täytelanka- ja puikkohitsauskohteisiin; hitsausteho jopa 500 A ja 400 A 60 % kuormitusaikasuhteella. Fabricatorissa on IP23-suojausluokka, se on optimoitu 0,8–1,6 mm:n langoille, toimii erilaisilla suojakaasuilla ja on saatavilla vesi- tai kaasujäähdytteisenä.

Luotettavaa teollista suorituskykyä.

Vaikuttavaa energiatehokkuutta.

Suuremmat energiansäästöt pienemmällä energiankulutuksella – Fabricatorin erittäin tehokas invertteriteknologia mahdollistaa 87 %:n energiatehokkuuden, mikä vastaa vähintään 600 euron* säästöjä vuodessa.

*Arvio perustuu kahteen työvuoroon, jotka hitsaavat 350 A:lla 40 %:n kuormitusaikasuhteella, verrattuna vakiomalliseen muuntajateknologiaan.

Vaikuttavaa energiatehokkuutta.

Helppo käyttää ja säätää.

Yksinkertainen käyttää ja sisältää vain ne asetukset ja toiminnot, jotka tarvitset tehdäksesi hitsaamisesta helppoa ja selkeää. Käyttäjät voivat muuttaa asetuksia kaukosäätimellä langansyöttölaitteesta, ja hitsausroiskeet ovat minimaaliset matalilla tai korkeilla asetuksilla.

Helppo käyttää ja säätää.

Suunniteltu siirrettäväksi.

Fabricator on täysin mobiili hitsauskone, jota on helppo siirrellä kiinteiden työkappaleiden ympäri pajassa. Siinä on suuret, leveät pyörät, nosturin kestävät kahvat, matalaprofiilinen kaasupullohylly ja ketjun lukitusmekanismi sekä kaksi kaapelinpidikettä.

Ylivoimaista arvoa.

Kaikki invertteriteknologian edut mutta pienemmät käyttökustannukset verrattuna perinteisiin muuntajapohjaisiin laitteisiin.

Ylivoimaista arvoa.

Valitse
Fabricator.

x

Tiedustele

Sähköposti
Puh
x

x

Loading..