Edellinen
Seuraava
Rebel is Here
x
x

Ota yhteyttä

Kiitämme kiinnostuksestasi REBEL monimenetelmäkoneeseen. Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottokaavake niin ESAB:in edustaja tai paikallinen jälleenmyyjä on sinuun yhteydessä.

x
Play

USKOMATTOMIN KAIKKEEN HITSAUKSEEN SOVELTUVA JOKA PAIKAN LAITE.

Et tiedä, mitä tyypillinen päivä tarkoittaa – millaista on työskennellä koko päivän työpöydän ääressä. Et tiedä, minne päädyt seuraavassa työssä, mutta tiedät, että sinun on oltava valmis mihin tahansa. Hitsaamisesta puhuttaessa tämä tarkoittaa mitä tahansa prosessia, mitä tahansa tehoa, mitä tahansa materiaalia, missä tahansa ja milloin tahansa. Tässä on Rebel. Joka paikan kaikkeen hitsaukseen soveltuva laite,
joka sisältää kaiken, mitä työ vaatii – alusta loppuun.
Siinä ei ole mitään tyypillistä.

KUULE TOTUUS OSTOPAIKAT
TOTUUS

TOTUUS

JÄRJESTELMÄÄ

Rebel EMP 215ic

Monien laitteiden väitetään suoriutuvan monenlaisista prosesseista, mutta ne eivät ole paljoa muuta kuin naamioitu MIG. Rebel on aito monen prosessin hitsauskone, mikä tarkoittaa sitä, että vaadittiin sitten MIG:iä , täytelankaa, puikkoa – jopa noita hankalia 6010-selluloosapuikkoja – tai Lift TIG:iä, Rebel toimii kuin se olisi suunniteltu tällaista työtä varten. Katso

TOTUUS

Hullun älykäs tekniikka.

Olit sitten hitsannut kaksi tai kaksikymmentä vuotta, Rebel voi helpottaa työtäsi sMIG:illä (smartMIG). Laitteessa on aloittelijaa varten perustila, joka tekee esiasetuksista helppoa. Kokeneelle käyttäjälle on tarjolla eksklusiivinen kiinteä valokaaren hallinta, joka valvoo ja säätää hitasusarvoja jatkuvasti tuottaen erinomaista, toistettavaa hitsisaumaa, jota ei voi olla ihmettelemättä. Tutustu sMIG:iin.

TOTUUS

Valmis mihin tahansa.

Et voi koskaan tietää, mitä hitsausprosessia seuraavassa työssä tarvitaan tai millainen virransyöttö on käytettävissä. Tämän takia olemme sisällyttäneet Rebeliin kaikenlaisia ominaisuuksia, joiden ansiosta voit mennä joustavasti minne tahansa ja hitsata mitä tahansa. Oli käytössäsi sitten 120 V tai 230 V tai jopa generaattori, Rebel suoriutuu työstä.

TOTUUS

Verratonta kestävyyttä.

Työskentelet työmaalla, kentällä ja työpajassa. Tarvitset siis laitteen, jota on helppo kuljettaa ja joka kestää rankkaa käyttöä. Rebel täyttää nämä vaatimukset. Kestävällä viisikahvaisella suojakehikolla, teräksisellä yksiosaisella rakenteella ja IP23S-luokan suojauksella sitä ei syyttä kutsuta joka paikan laitteeksi. Lisäksi sillä on kolmen vuoden kaiken kattava takuu.

TOTUUS

Koko paketti.

Hitsaukseen tarvitaan muutakin kuin hitsauskone. Kun ostat Rebelin, voit odottaa saavasi kaiken, mitä tarvitset työssäsi – valmiissa pakkauksessa.

  • MIG-pistooli kahdella ylimääräisellä 0,8 mm:n suuttimella
  • Hitsaus- ja maadoituskaapelisarja
  • Kaasuletku ja pikaliitin
  • 12.50 0,8 mm:n lankaa
  • Syöttörullat 0,6–0,8–1,0 mm:n langalle

Huomio: Kaikki lueteltu sisältö on EMP 215ic -mallille. Asiakirjat ja tekniset tiedot -välilehdellä luetellaan EM 215ic (vain MIG) -mallien paketin koko sisältö.

USKALLA

USKALLA

Vaihda ESABiin. Varmista tilaamalla ilmoituksemme, että saat Rebelin ensimmäisten joukossa, kun ne tulevat saataville.

OSTOPAIKAT
x

x

Loading..