Edellinen
Seuraava
Edellinen Seuraava

Esittelyssä kannettava,
tehokas Cutmaster 40.

Ansaitset parhaan kannettavan plasmaleikkurin, ja tästä syystä loimme Cutmaster 40:n. Ennennäkemättömän kannettavuuden ja tehon yhdistelmän takaava Cutmaster 40 ylittää luokkansa koneiden odotukset.


Maksimaalista kannettavuutta.

Cutmaster 40 edustaa täysin uutta ergonomista muotoilua, mikä tekee siitä luokkansa kannettavimman koneen – suorituskyvystä tinkimättä. Laite painaa vain 10 kg, ja siinä on useita kahvoja ja nostopisteitä, joiden ansiosta se tuntuu entistäkin kevyemmältä.

Maksimaalista kannettavuutta

Uskomaton suorituskyky.

Cutmaster 40:n teho on kokoonsa nähden uskomaton. Legendaarinen 1Torch™ mahdollistaa luokkansa parhaan 12 mm:n läpäisy- ja leikkauskapasiteetin ja uskomattoman 16 mm:n maks. katkaisupaksuuden. Täysin uudella hybridijäähdytysteknologialla saavutetun erinomaisen 40 A:n 35 %:n kuormitusaikasuhteen ansiosta kätesi luovuttavat ennen tätä konetta.

Uskomaton suorituskyky

Parempaa joustavuutta.

Uskomattoman pitkällä valokaarella varustettua Cutmaster 40:ää voidaan käyttää epätavallisissa leikkausasennoissa leikkauslaadun heikkenemättä. Sen mukana toimitetaan täysi valikoima kulutusosia leikkaamiseen ja talttaukseen, ja se toimii automaattisesti 200-240 V:n verkkojännitteellä.

Parempaa joustavuutta

Erittäin kestävä.

Asensimme Cutmaster 40:n hyväksi todettuun teollisuustason koteloon taataksemme, että se kestää iskuja suorituskyvyn kärsimättä. Joka sään IP23-luokituksella Cutmaster 40 on valmis työskentelemään missä tahansa – sateessa tai paisteessa, päivästä päivään. Cutmaster 40 voidaan myös varustaa Black-sarjan kulutusosilla, jotka kestävät jopa 60 % pidempään ennen vaihtoa.

Erittäin kestävä

Alan paras suojaus.

Cutmaster 40:llä on ESABin alan johtava palvelu ja tuki, joten jos tarvitset apua, sinulla on tukenasi alan kattavin takuu.

Alan paras suojaus

Oletko valmis
valitsemaan tämän koneen?

Kysy jälleenmyyjältä kannettavasta, tehokkaasta, l
uokkansa parhaasta Cutmaster 40:stä jo tänään.

x

Tiedustele

Sähköposti
Puh
x

x

Loading..