Tällä sivustolla käytetään evästeitä ja muita seurantatekniikoita tarjoamaan sinulle palveluja, parantamaan palvelujen suorituskykyä ja toiminnallisuutta, analysoimaan tuotteiden ja palvelujen käyttöä sekä auttamaan mainonnassa ja markkinoinnissa.

Evästekäytäntö   Tietosuojailmoitus

Edellinen
Seuraava

Olemme luoneet uskomattoman
leikkauslaitteen.

×

Erinomainen kuormitusaikasuhde

Leikkaa enemmän, nopeammin ja pidempään. Koneen kuormitusaikasuhde on 50 % 60 A:lla seostamonta terästä leikattaessa, mikä vastaa 7,6 kW:n virtalähdeluokitusta – erinomainen teho luokassaan.

×

Tulvillaan tehoa

Se painaa vain 16,2 kg, joten sen kompakti ja kevyt rakenne tekevät siitä helposti kannettavan – tehosta tai suorituskyvystä tinkimättä.

×

Kestävä runkokehikko

Usealla nostopisteellä varustettu kestävä nelikahvainen kehikko tekee Cutmaster 60i:n kuljettamisesta helppoa – myös ulkona. Laitteen IP23S-suojausluokitus todistaa, että se on valmis kohtaamaan kaikki mahdolliset sääelementit.

×

Tehokertoimen korjaus (PFC)

Jos liitäntä sähköverkkoon tai generaattoriin on huono, PFC suojaa jännitteen vaihtelua vastaan.

×

Entistä suurempi leikkauskapasiteetti ja

Nopeus Cutmaster 60i:n suositeltu leikkauskapasiteetti on 16 mm; suurin irroitusleikkauskyky on 38 mm ja suurin lävistyskyky 16 mm.

Uskomaton tehon ja kannettavuuden suhde.

Erinomainen kuormitusaikasuhde KATSO LISÄÄ
Tulvillaan tehoa KATSO LISÄÄ
Kestävä runkokehikko KATSO LISÄÄ
Tehokertoimen korjaus (PFC) KATSO LISÄÄ
Entistä suurempi leikkauskapasiteetti ja KATSO LISÄÄ
×

Vain kolme kulutusosaa

Tämä merkitsee pienempää määrää osia varastossa ja nopeampia vaihtoja, jotta leikkaustyö ei keskeydy.

×

Toiminnot

Laitteella on neljä toimintatilaa – tuplasti enemmän kuin kilpailijoilla – leikkaus, laajennettu metallinleikkaus, talttaus ja lukitus, jossa voit lukita liipaisimen, jotta voit keskittyä leikkaamiseen.

×

SL60QD 1Torch®

Tämä poltin tarjoaa paljon. Ensinnäkin se on yhteensopiva koko Cutmaster-perheen ja alan muiden leikkausjärjestelmien kanssa. Toiseksi ”QD” tarkoittaa pikaliitäntää, mikä tekee mahdolliseksi vaihtaa vain vaihtoa vaativat osat – polttimen tai johdon – ja tämä säästää pitkällä tähtäimellä rahaa.

×

Pitkä valokaari

Kun työskentelet hankalassa asennossa tai yrität päästä käsiksi nurkkaan, Cutmaster 60i:n erikoispitkä valokaari pysyy jatkuvasti yhteydessä työkappaleeseen.

Poikkeuksellisen pitkä leikkausvalokaari.

Vain kolme kulutusosaa KATSO LISÄÄ
ToiminnotKATSO LISÄÄ
SL60QD 1Torch®KATSO LISÄÄ
Pitkä valokaariKATSO LISÄÄ
×

Kestävä LED-näyttö

Järjestelmän iso, selkeästi näkyvä näyttö mahdollistaa koneen kaikkien asetusten helpon näkemisen etäältäkin. Intuitiivinen, helppokäyttöinen näyttö tarjoaa välittömästi vaaditun palautteen, jotta asetukset ja leikkauslaatu pysyvät optimoituina.

×

Kaasun optimointi

Tämä ainutlaatuinen tekniikka säätelee tarkasti ilmanpainetta, taaten siten ensiluokkaisen leikkauslaadun ja suorituskyvyn. Kun määrität virran ja valitset poltintyypin, polttimen johdon pituuden ja toimintatilan, sinua pyydetään näytössä säätämään kaasun paine näiden asetusten mukaisesti, ja voit myös säätää muita asetuksia halusi mukaan.

×

Kulutusosien käyttöiän ilmaisin

Cutmaster 60i:n käyttöiän ilmaisin valvoo kulutusosien jäljellä olevaa käyttöaikaa ja antaa hälytyksen, kun on vaihdon aika. Näin suorituskyky ja leikkauslaatu pysyvät optimaalisina.

×

Kulutusosien valintaopas

Virtalähteen päällä on helpot ohjeet siitä, miten kulutusosat toimivat yhdessä. Tarvitsetko lisätietoja? Paketissa on pika-aloitusopas, jonka avulla pääset alkuun hetkessä.

Tehosta leikkaamista.

Kestävä LED-näyttö KATSO LISÄÄ
Kaasun optimointi KATSO LISÄÄ
Kulutusosien käyttöiän ilmaisin KATSO LISÄÄ
Kulutusosien valintaopas KATSO LISÄÄ

Cutmaster 60i käytössä.

Lisää CUTMASTER 60i-tietoa

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi lisätietoja Cutmaster 60i:stä ja muista mielenkiintoisista ESAB-uutisista.


* Pakollinen kenttä
x
x

x

Loading..