Tietoja
ESABista

Toimintamme

ESAB on maailman johtava hitsaus- ja leikkauslaitteiden sekä hitsauslisäaineiden valmistaja. Innovatiiviset, maailmankuulut laitteistomme ja ratkaisumme on kehitetty asiakkailtamme saatu palaute huomioon ottaen ja valmistettu maailman johtavan valmistajan asiantuntemuksella ja kokemuksella.

ESAB Corporation

ESAB Corporation is a world leader in fabrication and specialty gas control technology, providing our partners with advanced equipment, consumables, automation, robotics, and digital solutions which enable the everyday and extraordinary work that shapes our world.


Globaali läsnäolo

ESABin toiminta ulottuu lähes jokaiseen maailman maahan; sen palveluksessa on 8700 työntekijää, toimipisteitä 47 maassa ja 23 tuotantolaitosta neljällä mantereella.

Historia

ESABin tarina on tarina hitsauksesta. Kun perustajamme Oscar Kjellberg kehitti maailman ensimmäisen hitsauspuikon 1904, hän käynnisti yhtiön, jonka innovaatiot ja tinkimättömät standardit ovat auttaneet luomaan itse hitsauksen historiaa.


Turvallisuus ja kestävä ympäristö

ESAB on vahvasti sitoutunut suojaamaan ja edistämään työntekijöidemme ja tuotteitamme käyttävien ihmisten sekä heidän työympäristöjensä terveyttä ja turvallisuutta. Pyrimme myös jatkuvasti parantamaan ympäristönsuojelullista, sosiaalista ja taloudellista suoritustamme.

DOWNLOAD ISO 9001, ISO 14001 and OHSAS 45001 Certification

Uramahdollisuudet

ESAB tuntee ylpeyttä asemastaan erinomaisena paikkana aloittaa ura tai jatkaa sitä valmistavassa teollisuudessa. ESAB on globaali yhtiö, jolla on toimipisteitä ympäri maailman ja teollisuudenalan johtajuuden vahva perinne.

x

x

Loading..