Historia

ESABin tarina on tarina hitsauksesta. Kun perustajamme Oscar Kjellberg kehitti maailman ensimmäisen päällystetyn hitsauspuikon 1904, hän käynnisti yhtiön, jonka innovaatiot ja tinkimättömät standardit ovat auttaneet luomaan itse hitsauksen historiaa.

Yli 100 vuoden ajan ESABia on ajanut eteenpäin tahto etsiä jatkuvasti uusia ja parempia tapoja palvella asiakkaitamme. Tämä on tehnyt ESABista maailman johtavan hitsaustuotteiden ja kehittyneiden leikkausjärjestelmien valmistajan.

Vuonna 2012 ESAB siirtyi Colfax Corporationin omistukseen, joka kuuluu maailman johtaviin valmistavan teollisuuden monialayrityksiin. Colfax on ESABin tapaan vankasti asiakkaisiin keskittyvä yhtiö, joka korostaa voimakkaasti jatkuvaa innovointia ja parantamista.

Oscar Kjellberg

Perustajan elämäkerta

ESABin perusti viime vuosisadan alkupuolella kekseliäs insinööri, joka etsi käytännöllistä ratkaisua yleiseen ongelmaan.

Aikajana

ESAB voi ylpeillä yli sata vuotta kestäneellä teknisellä innovoinnilla. Katso aikajanamme.

Huomisen historiaa tänään

Huomisen historiaa tänäänMeillä on jo 110 vuoden kokemus innovoinnista, ja aiomme näkyä perinteidemme mukaisesti myös hitsaus- ja leikkausalan tulevaisuudessa – tästä hetkestä lähtien.

x
x

x

Loading..