Tällä sivustolla käytetään evästeitä ja muita seurantatekniikoita tarjoamaan sinulle palveluja, parantamaan palvelujen suorituskykyä ja toiminnallisuutta, analysoimaan tuotteiden ja palvelujen käyttöä sekä auttamaan mainonnassa ja markkinoinnissa.

Evästekäytäntö   Tietosuojailmoitus

Uusi ESAB Renegade™ puikko/TIG-invertterisarja tarjoaa enemmän tehoa erittäin kannettavassa paketissa

8.12.2017

ESAB Welding & Cutting Products on tuonut markkinoille Renegade™-invertterisarjan edistyneeseen DC TIG -/puikkohitsaukseen. Tehon ja keveyden sekä helpon siirrettävyyden yhdistävässä Renegade-sarjassa on kolme mallia: Renegade ES 300i puikko- ja Live TIG -hitsaukseen, Renegade ET 300i puikko- ja TIG-hitsaukseen korkeataajuisella (HF) tai Lift TIG -valokaaren sytytyksellä ja Renegade ET 300iP pulssi-TIG-hitsaukseen.

Kannettavuus ja teho

Renegade ES 300i painaa vain 15,5 kg ja Renegade ET -mallit painavat 17 kg. Kaikkien mallien mitat ovat vain 460 x 200 x 320 mm, joten ne ovat kilpailevia malleja pienempiä ja helpottavat vaunujen käsittelyä vesijäähdytteisissä versioissa.

Renegaden ainutlaatuinen kahvarakenne tarjoaa kiinteän säilytystilan ja suojauksen hitsauskaapeleille, joten käyttäjät voivat pakata tarvikkeet nopeasti ja lähteä seuraavaan paikkaan kietomalla kaapelit kahvojen ympärille ja lukitsemalla ne tarkoitukseen varatulla olkahihnalla. Sen kolmikahvainen suojakehikko mahdollistaa nostamisen yhdellä kädellä, molemmilla käsillä, olkahihnalla tai nosturilla. Hitsauskoneen kestävä komposiittikotelo on suunniteltu kestämään rankemmat ympäristöt ja suuremmat iskut kuin mikään muu kone markkinoilla.

Erinomaisen tehon ja ulottuvuuden tarjoava Renegade toimii 300 ampeerilla 40 % kuormitusaikasuhteella, ja verkkokaapeli ja hitsauskaapelit voivat olla jopa 100 metrin pituisia. Se tukee myös useaa verkkojännitettä. ET 300i ja ET 300iP ovat kytkettävissä 230 V 1-vaiheiseen virtaan ja 230 – 480 V 3-vaiheiseen virtaan (molemmat ±10 %) automaattisen tunnistustoiminnon kautta vaatimatta uusia kytkentöjä. ES 300i on kytkettävissä 230 – 480 V 3-vaiheiseen virtaan ±10 % automaattisen tunnistustoiminnon kautta.

"Renegade on seuraavan sukupolven työpaja ja hitsauskone yhdessä paketissa, joka tarjoaa entistä paremman tehon, ja rakenteensa ansiosta sitä on helppo siirrellä millä tahansa työpaikalla", sanoo Martin Freibergs, Business Product Manager Industrial/Light Industrial Product Systems, ESAB. "Jos Renegadea ei pystytä viemään työkappaleen luokse, sen vahva lähtöteho mahdollistaa pitkien hitsauskaapeleiden ja pitempien työkaapeleiden käytön."

Maksimaaliset puikkohitsausominaisuudet

Renegaden hitsausvirta on 5 – 300 A, ja sillä voidaan puikkohitsata jopa 6 mm:n puikoilla ja taltata jopa 4,8 mm:n talttaushiilillä, joten se on painoluokkansa tehokkain hitsauskone. Renegaden puikkohitsaussuorituskykyä on paranneltu kiinteällä sytytyksen ja sammutuksen optimoinnilla ja valokaaren vakauden hallinnalla.

"Seuraavan sukupolven invertterinä Renegade tarjoaa huipputeknistä hitsaushallintaa, jonka avulla saadaan aikaan vakaampi valokaari, vähemmän roiskeita ja parempi hitsauskaaren sytytys ja lopetus", sanoo Freibergs. "Selluloosapuikoilla hitsattaessa Renegade ES 300i tarjoaa suuremman kaarijännitteen, ja se pystyy ylläpitämään entistä pitempiä valokaaria. Se tuottaa pehmeän valokaaren ja takaa moitteettoman sytytyksen ja sammutuksen käytettäessä E6010-puikkoja."

Muita puikkohitsauksen suorituskykyä parantavia ominaisuuksia ovat mm. puolisynerginen kuuma-aloitus, joka tarjoaa optimaalisen energiamäärän käynnistyksen aikana, parantaa syttymistä ja vähentää tarttumista. Säädettävän kaaripaineen avulla käyttäjä voi vastaavasti säätää valokaaren ominaisuuksia, jotta kaaresta tulee terävä ja hyvin hallittu tai pehmeämpi ja puhtaampi. Näin valokaari voidaan mukauttaa eri puikoille, käyttökohteille ja käyttäjän mieltymyksille. Asetukset voidaan tallentaa johonkin kolmesta muistitoiminnosta. 

"Renegadessa on intuitiivinen digitaalinäyttö, jonka ansiostaarvot on helppo asettaa ja lukea kaukaakin missä tahansa valaistuksessa", sanoo Freibergs. "Virran kaukosäätö digitaalisella näytöllä kasvattaa käyttäjän ulottuvuutta takaamalla erinomaisen täsmällisyyden pitkilläkin matkoilla."

Edistyneet TIG-toiminnot

Renegade ET 300i ja ET 300iP tarjoavat valokaaren HF-sytytyksen kohteille, joissa vaaditaan kontaktiton valokaaren sytytys, sekä Lift TIGin valokaaren sytytykseen ilman HF:ää. Niissä on myös säädettävä kaasun esi- ja jälkivirtaus, säädettävä virran nousu/lasku, 2- ja 4-tahtitoiminto, jalapoljinsäätömahdollisuus ja vesijäähdytys. Renegade ET -mallit voidaan muuttaa vesijäähdytteisistä ilmajäähdytteisiksi kannettaviksi järjestelmiksi muutamassa minuutissa, eikä muunnokseen tarvita työkaluja.

Renegade ET 300iP tarjoaa pulssi-TIG-tehoa, jolla voidaan parantaa hitsin hallintaa, hallita hitsipalon muotoa, vähentää lämmöntuontia ja kasvattaa hitsausnopeutta. Sen pulssitaajuus on jopa 999 Hz tai pulssia sekunnissa (PPS), ja pulssin ylävirran leveys (tai kesto) on säädettävissä 10 – 90 % välillä. Ruostumattoman teräksen käyttäjät ja ohuiden metallien tai muiden lämpöherkkien kohteiden kanssa työskentelevät käyttävät pulssi-TIG:iä vähentämään lämmöntuontia, kaventamaan hitsisaumaa ja kasvattamaan hitsausnopeutta. 

"Renegade ET 300iP mahdollistaa pulssi-DC TIG -hitsauksen valokaaren säätämisen käyttökohteen mukaan, mistä on hyötyä erityisesti hitsattaessa ohuita materiaaleja, kuten ruostumattomia teräsputkia elintarvike- ja prosessiteollisuudessa", sanoo Freibergs.

ESAB Welding & Cutting Products on johtava hitsaus- ja leikkausalan toimittaja. Palkituista hitsaus- ja leikkausprosesseista sekä uraauurtavista mekanisoidun leikkauksen ja automaation ratkaisuista tunnettu ESAB tarjoaa lisäaineita, hitsauslaitteita ja ‑varusteita asiakkaille ympäri maailmaa.

ESAB Welding & Cutting Products on tuonut markkinoille Renegade™-invertterisarjan edistyneeseen DC TIG -/puikkohitsaukseen.

ESABin uudet Renegade-invertterit DC TIG - ja puikkohitsaukseen painavat enintään 17 kg, niiden huipputeho on 300 ampeeria 40 % kuormitusaikasuhteella ja niitä voidaan käyttää eri verkkojännitteillä, mikä tekee niistä ihanteellisia työpaja- ja kenttäkäyttöön.

x
x

x

Loading..