Uusi ESAB Sentinel A50 -hitsausnaamari tarjoaa edistyneitä toimintoja, jotka parantavat hitsaajan mukavuutta ja tuottavuutta

10.03.2017

ESAB, hitsaus- ja leikkausteknologian maailmanlaajuinen toimittaja, lisää tehokkaan ja automaattisen Sentinel™ A50 -hitsausnaamarin valikoimaansa. Naamarin uudessa mullistavassa mallissa on ergonominen pääpanta ja erinomainen säädettävyys, mikä parantaa tuottavuutta, toiminnallisuutta ja käytettävyyttä. Sentinel A50:n huipputeknisiin ominaisuuksiin lukeutuu säädettävä viiden pisteen pääpanta, 100 x 60 mm:n katsonta-aukko, ulkopuolelta aktivoitava hiomapainike, värikosketusnäytöllinen ohjauspaneeli ja edestä asennettava kupera lasi, jolla on useita värivaihtoehtoja ja joka voidaan vaihtaa 10 sekunnissa.

"Tämä tekniikka on sama kuin mitä käytämme päivittäin esimerkiksi älypuhelimissa", sanoo Guy Shelverton, Global Product Manager, ESAB. "Käyttäjät voivat nyt helpottaa elämäänsä ja lisätä tuottavuutta työpaikalla tämän teknologian avulla."

Käyttäjät huomaavat välittömästi Sentinel A50:n säädettävän viiden pisteen Halo™-pääpannan mukavuuden. Ergonominen, matalaprofiilinen rakenne jakaa painon entistä paremmin viiden kosketuspisteen ansiosta, ja naamarin kääntömekanismi on sijoitettu sen keskelle, jotta päälle jäisi mahdollisimman paljon tilaa naamarin ollessa ylhäällä. Lisätyt kosketuspisteet mahdollistavat noin 500 000 pääpannan asetusyhdistelmää, mikä on viisi kertaa enemmän kuin tyypillisellä vakionaamarilla.

Entistä paremman pääpannan lisäksi Sentinel A50:ssa on edistynyt huippuoptinen ADF-lasi 100 x 60 mm:n aukolla, mikä leventää näkökenttää ja parantaa tilatietoisuutta. Optisen lasin luokituksen 1/1/1/2 ansiosta hitsaajat voivat olla varmoja, että Sentinel A50 tarjoaa terävän, selkeän ja yhdenmukaisen näkyvyyden hitsauskohteeseen. True color -teknologia tekee käyttäjille mahdolliseksi hitsauskohteen ja sen ympäristö näkemisen paremmin, mikä auttaa heitä hallitsemaan hitsisulaa.

Erinomainen toimivuus

Hiottaessa hiontatila aktivoidaan kypärän ulkokuoresta ohimon kohdalta, joten käyttäjien ei tarvitse riisua kypärää vaihtaessaan hitsauksesta hiontaan. Hiontatila on helppo kytkeä päälle ja pois pitämällä painiketta painettuna kaksi sekuntia. Ulkopuolisen hiontatilapainikkeen ansiosta käyttäjät minimoivat käyttökatkokset siirtymällä nopeasti toiminnosta toiseen tarvitsematta käyttää ohjauspaneelin sisäpainikkeita.

Sentinel A50:ssä on kupera edestä asennettava suojalasi, joka estää roiskeiden kertymistä ja joka voidaan lisäksi irrottaa ja vaihtaa helposti. Suojalasi on hitsausnaamarin eniten kuluva komponentti; roiskeet, kipinät ja kuumuus kuluttavat lasia ja heikentävät näkyvyyttä. Pyöreä pikalukituksella varustettu suojalasi voidaan irrottaa painamalla yhtä ainoaa painiketta. Se voidaan vaihtaa 10 sekunnissa, minimoiden osien vaihtoon kuluvaa aikaa.

Suojalasin pyöreä muoto vähentää lisäksi pienten rakojen ja urien määrää. Roiskeilla on taipumus keräytyä ja tunkeutua tällaisiin paikkoihin erityisesti hitsattaessa pään yläpuolella. Suojalasissa on naarmuuntumisenestopinnoite, joka parantaa sen kestoa ja naarmuuntumisen kestoa entistä paremmin.

Käyttäjät arvostavat Sentinel A50:n värillisellä taustavalaistulla näytöllä varustettua täyttä kosketusnäyttöä, jota on helppo käyttää heikossakin valaistuksessa. Naamarin käyttöliittymä on intuitiivinen, ja siihen pääsee yhdellä painikkeella. Yksinkertainen käyttöliittymän rakenne tekee käyttäjille mahdolliseksi ottaa naamarin, käynnistää näytön ja aktivoida kaikki toiminnot tukeutumatta käyttöoppaaseen.

Naamarin digitaalilasitekniikan ansiosta hitsaaja voi myös säätää tummuuden (5–13) ja herkkyyden mielensä mukaan. Käyttöliittymässä on kahdeksan muistiasetusta. Näin hitsaaja voi helposti vaihtaa asetuksia eri käyttökohteiden ja eri prosessien välillä.

ESAB Welding & Cutting Products on johtava hitsaus- ja leikkausalan toimittaja. Palkituista hitsaus- ja leikkausprosesseista sekä uraauurtavista mekanisoidun leikkauksen ja automaation ratkaisuista tunnettu ESAB tarjoaa lisäaineita, hitsauslaitteita ja ‑varusteita asiakkaille ympäri maailmaa. 

 

With its Halo headgear, the Sentinel A50 fits and feels like no other helmet.


Halo-pääpannan ansiosta Sentinel A50 istuu paremmin ja mukavammin kuin mikään muu naamari. Tuottavuutta parantavia toimintoja ovat mm. ulkopuolelta aktivoitava hiontatoiminto, taustavalaistu LCD-kosketusnäyttö, jonka käyttäjät näkevät kaikissa valaistuksissa, sekä mahdollisuus vaihtaa suojalasi 10 sekunnissa.

x
x

x

Loading..