ESAB-uutiset

Uusi viisteplasmajärjestelmä kasvattaa tuottavuutta, luotettavuutta ja turvallisuutta modernilla ja kompaktilla rakenteella

17.10.2017

ESAB Welding & Cutting Products esittelee DMX Automated Plasma Bevellerin, seuraavan sukupolven viisteplasmajärjestelmän, jolla on entistä parempi suorituskyky yksinkertaisen ja kompaktin rakenteen ansiosta.

Lue lisää


ESABin hitsauslisäainevalikoimasta on helppo löytää sopiva lisäaine kaikille Rebel monimenetelmäkoneen hitsausmenetelmille.

4.07.2017

ESAB helpottaa hitsauslisäaineen valintaa äskettäin lanseeratulle "hitsaa mitä tahansa, missä tahansa" Rebel monimenetelmäkoneelle. Rebelin kysyntä on ylittänyt kaikki odotukset, ja asiakkaat kehuvat, että koneen sMIG (smart MIG) -hitsaustoiminto takaa poikkeuksellisen vakaan valokaaren, ja että sen selkeällä värinäytöllä tapahtuva hitsausmenetelmän valinta ja hitsausarvojen säätö on uskomattoman helppoa.

Lue lisää


ESAB:n Weldcloud™ online-tiedonhallintaohjelmistolle Industrie Lyon-palkinto

30.06.2017

ESAB France SA voitti Innovation Award -palkinnon Digital Tools -kategoriassa Industrie Lyon 2017 -tapahtumassa, joka järjestettiin 4. - 7. huhtikuuta Lyonissa.

Lue lisää


ESAB esittelee huipputeknisiä hitsaus- ja leikkausteknologioita Schweissen & Schneiden 2017 -messuilla

9.06.2017

ESAB esittelee uusia manuaalisen- ja automaattisen hitsauksen ja leikkauksen laitteistoja ja ratkaisuja osastolla 10F04 hallissa 10 Schweissen & Schneiden -messuilla, jotka järjestetään Düsseldorfissa, Saksassa 25.-29.

Lue lisää


ESAB tuo markkinoille uuden sarjan kaasuhitsaus ja –leikkaustuotteita

31.05.2017

ESAB Welding & Cutting Products tuo markkinoille uusia kaasuhitsaustuotteita tarjonnan laajentamiseksi Pohjois-Euroopassa.

Lue lisää


x
x

x

Loading..