Tällä sivustolla käytetään evästeitä ja muita seurantatekniikoita tarjoamaan sinulle palveluja, parantamaan palvelujen suorituskykyä ja toiminnallisuutta, analysoimaan tuotteiden ja palvelujen käyttöä sekä auttamaan mainonnassa ja markkinoinnissa.

Evästekäytäntö   Tietosuojailmoitus

ESAB:n  Weldcloud™ online-tiedonhallintaohjelmistolle Industrie Lyon-palkinto

30.06.2017

ESAB France SA voitti Innovation Award -palkinnon Digital Tools -kategoriassa Industrie Lyon 2017 -tapahtumassa, joka järjestettiin 4. - 7. huhtikuuta Lyonissa. ESABin WeldCloud™-online-tiedonhallintaohjelmisto voitti yli 160 esiteltyä innovaatiota ja vei ensimmäisen sijan kyvyllään tarjota digitaalisia ratkaisuja, jotka optimoivat hitsauksen ja siihen liittyvät tuotantotoiminnot. Industrie Lyon järjestetään kahden vuoden välein, ja siihen osallistui 21 000 vierailijaa ja 900 tuote-esittelijää, mukaan lukien ESAB. Messuilla esiteltiin laaja valikoima tuotantolaitteita ja –palveluja ja Industrie Lyon on myöntänyt Innovation Award -palkinnon jo 15 vuoden ajan.

"ESAB on erittäin otettu tästä arvostetusta palkinnosta, sillä se antaa tunnustusta sitoutuneisuudellemme IIoT-innovoinnille", sanoo Antony Fernandes, Technical & Marketing Manager. "Tämän innovaation taustalla oli tarpeemme auttaa asiakkaita automatisoimaan hitsausprosessiin liittyviä toimintoja ja auttamaan heitä tukemaan tuottavuuden, laadun ja koneiden tehokkuuden jatkuvaa kehitystä."

WeldCloud sisältää tiedonsiirtomoduulin, joka kytketään hitsausvirtalähteeseen ja joka lähettää hitsausarvot ja koneen tiedot palvelimelle tai PC:lle. WeldCloud tarjoaa mitä tahansa verkkoselaimella varustettua laitetta käytettäessä käyttäjälle runsaasti analyysityökaluja ja mukautettavia koontinäyttöjä. WeldCloudilla asiakkaat voivat

  • tukea jäljitettävyyttä yhdestä hitsistä aina valmiiseen tuotteeseen, koska järjestelmän ydin on kattava tietokanta, joka sisältää jokaisen hitsaussauman avaintiedot
  • laatia hitsausaikatauluja yhdellä koneella, siirtää ne pilvipalveluun ja lähettää ne muihin hitsausjärjestelmiin
  • etähallinnoida hitsausasetuksia, määrittää rajoituksia ja asettaa hälytyksiä poikkeamille
  • valvoa ja käsitellä erilaisia tuottavuusraportteja eri paikoissa tapahtuvissa toiminnoissa
  • tehostaa korjaus- ja huoltotoimien reagointikykyä saamalla välittömästi hälytyksiä konekannan WeldCloudia tukevilta koneilta ja vähentää siten tehokkaasti koneiden käyttökatkoksia
  • jakaa ja analysoida tietoja eri tiedonkeruupaikoissa käyttämällä mitä tahansa tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta, joka on yhdistetty samaan sisäiseen verkkoon kuin hitsausjärjestelmät ja tietokanta

Neljä voiton perustetta

Voittaakseen palkinnon Antony Fernandes ja Florent Dourlens – samoin kuin 160 muuta osallistujaa – esittelivät innovaation 22 hengen komitealle, joka koostui teknisistä journalisteista ja alan tiedeyhteisön edustajista. Komitea karsi osallistujat 16 innovaatioon, jotka edustivat neljää kategoriaa: digitaaliset työkalut, kestävä kehitys, teollinen suorituskyky ja uudet teknologiat. Digitaalisten työkalujen kategoriassa ESAB voitti Siemensin, Schunkin ja Pro Disin (katso video, jossa esiintyy Antony Fernandes). Palkintoseremoniaan osallistui yli 900 henkeä.

"Hitsausyhteisössä on monia arvokkaita tuotteita, jotka tukevat Industry 4.0 -standardia, mutta uskomme, että WeldCloudilla on muutamia tärkeitä asiakaskeskeisiä etuja, jotka erottavat sen muista järjestelmistä", sanoo Roul Kierkels, ESAB:n Global Product Manager DDA & WeldCloud™.

Ensinnäkin WeldCloudin tiedot sijaitsevat yhdessä laajassa tietokannassa, joka sijaitsee käyttäjän palomuurien takana jonkun muun omistavan tai palveluntarjoajan hallitseman pilvipalvelun sijaan, hän kertoo. Käyttäjät tuntevat olonsa turvallisemmaksi, kun he hallitsevat omia tietojaan. Toiseksi WeldCloudilla on tiedonsiirrolle ja analyyseille avoin arkkitehtuurin rakenne. Yritykset voivat käyttää sitä erillisenä ohjelmistona tai integroida sen muihin business intelligence -järjestelmiin, kuten Power BI, SAP®, QlikView® ja Tableau®. Kolmanneksi WeldCloud suorittaa kyselyn 1 Hz:n taajuudella tarjotakseen käytännössä tosiaikaista raportointia.

Lopuksi WeldCloudista on hyötyä useille sidosryhmien jäsenille – työnjohtajille, laatupäälliköille, insinööreille, hitsaajille, huoltohenkilökunnalle, kouluttajille ja muille – sen sijaan, että siitä olisi hyötyä vain korkeamman tason henkilöstölle.

"WeldCloud mahdollistaa tietopohjaisen päätöksenteon, joten jokainen työntekijä voi todella vaikuttaa tuottavuuteen ja laatuun", sanoo Kierkels. "Kaikkien tasojen käyttäjät ovat kommentoineet, että WeldCloudin käyttöliittymä on erittäin intuitiivinen, koska sovellukset toimivat samaan tapaan kuin älypuhelimissa ja tableteissa."

ESAB Welding & Cutting Products on johtava hitsaus- ja leikkausalan toimittaja. Palkituista hitsaus- ja leikkausprosesseista sekä uraauurtavista mekanisoidun leikkauksen ja automaation ratkaisuista tunnettu ESAB tarjoaa lisäaineita, hitsauslaitteita ja ‑varusteita asiakkaille ympäri maailmaa.

Award Ceremony - ESAB wins Industrie Lyon award for WeldCloud™

Yli 900 henkeä osallistui Industrie Lyonin Innovation Award -seremoniaan, jossa ESAB France SA voitti "Digital Tools" -kategorian WeldCloud-online-tiedonhallintajärjestelmällä.

 

ESAB wins Industrie Lyon award for WeldCloud

Industrie Lyon 2017 Innovation Award -palkinnon vastaanottivat ESABin puolesta (alkaen toisesta henkilöstä vasemmalta) Florent Dourlens, Analyst Programmer, Nadine Masurier, European Marcom Assistant, ja Antony Fernandes, Technical & Marketing Manager. Palkinnon jakavat (vasemmalla) Vincent Ferreiro, Global Business Manager, AddUp.

x
x

x

Loading..