ESABin OK 48.00 -hitsauspuikot ovat nyt entistäkin  niukkavetyisempiä – AWS-luokitus H4R

23.03.2016

ESAB ilmoittaa uudistaneensa OK 48.00 SMAW -hitsauspuikot, jotka nyt täyttävät H4R niukkavetyisyyden ja kosteudenkestävyyden vaatimukset. ESABin OK 48.00 -hitsauspuikot soveltuvat nyt erityisen hyvin rakenteisiin, joissa on suuret kuormitukset ja korkeat laatuvaatimukset, mm. offshore- ja konepajateollisuudessa.

ESABin OK-hitsauspuikot ovat hitsausteollisuuden ensisijainen valinta. Niillä saadaan hyvä tunkeuma, puikot syttyvät helposti ja valokaari on vakaa ja hienojakoinen, jolloin roiskeilta vältytään. Hitsit ovat korkealaatuisia ja niiden mekaaniset ominaisuudet täyttävät vaatimukset vaativimmissakin käyttökohteissa. OK-hitsauspuikoilla hitsaus sujuu vaikeuksitta ja ne sopivat kaiken tasoisille hitsaajille.

Niukkavetyinen, H4R, OK 48.00 on edelleenkin yhtä laadukas kuin ennenkin. Hitsausominaisuudet ovat erinomaiset ja hitsin mekaaniset ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Lisäksi päällysteen koostumus vähentää kosteuden imeytymistä kosteissa olosuhteissa. Ja lisävarmuutta kosteutta vastaan tarjoaa ESABin VacPac-tyhjiöpakkaus.

Kokeile ESABin vähävetyisiä OK 48.00 -puikkoja ja totea, miksi alkuperäinen OK-hitsauspuikko on edelleen paras valinta. Pyydä lisätietoja ESABin edustajalta osoitteesta www.esab.fi/fi/fi/okwithesab/.

ESAB on johtava hitsaus- ja leikkausalan toimittaja. Hitsaus- ja leikkausprosesseista sekä uraauurtavista mekaanisen leikkauksen ja automaation ratkaisuista tunnettu ESAB tarjoaa hitsauslisäaineita, -laitteita ja  -varusteita asiakkaille ympäri maailmaa.  

x
x

x

Loading..