Tällä sivustolla käytetään evästeitä ja muita seurantatekniikoita tarjoamaan sinulle palveluja, parantamaan palvelujen suorituskykyä ja toiminnallisuutta, analysoimaan tuotteiden ja palvelujen käyttöä sekä auttamaan mainonnassa ja markkinoinnissa.

Evästekäytäntö   Tietosuojailmoitus

ESAB esittelee huipputeknisiä hitsaus- ja leikkausteknologioita Schweissen & Schneiden 2017 -messuilla

9.06.2017

ESAB esittelee uusia manuaalisen- ja automaattisen hitsauksen ja leikkauksen laitteistoja ja ratkaisuja osastolla 10F04 hallissa 10 Schweissen & Schneiden -messuilla, jotka järjestetään Düsseldorfissa, Saksassa 25.-29. syyskuuta 2017. ESAB on näkyvästi esillä tässä tapahtumassa ja tarjoaa vierailijoille tilaisuuden kokeilla hitsaus- ja leikkaustuotteita sekä henkilökohtaisia suojaimia. Tekniset asiantuntijamme esittelevät automaattisia ja Industry 4.0 -ratkaisuja ja vastaavat vierailijoiden kysymyksiin. Monia uusia järjestelmiä esitellään ensimmäistä kertaa Euroopassa ja koko maailmassa.

Mullistavia hitsaus-, leikkaus- ja henkilökohtaisia suojainratkaisuja

Viime vuonna markkinoille tuotu Rebel™ monimenetelmäkone kuuluu luokkansa innovatiivisimpiin laitteisiin. Rebelin sMIG (smart MIG) -toiminnolla käyttäjät voivat aloittaa hitsauksen – erittäin vakaalla valokaarella ja roiskeetta – yksinkertaisesti asettamalla materiaalin paksuuden ja langan halkaisijan. Vierailijoiden on koettava sMIG omakohtaisesti, todetakseen teknologian erinomaisuuden: aloittelevat hitsaajat saavat sMIGillä hyviä tuloksia vähemmällä harjoittelulla, ja kokeneet hitsaajat voivat lyhentää valmisteluaikaa ja saada työt valmiiksi entistä nopeammin.

Niille, jotka tarvitsevat puikko ja TIG-hitsauskoneen kannettavaan ja kenttäkäyttöön, ESAB esittelee Renegade™-invertterit, jotka takaavat erinomaisen tehon kompaktissa muodossa. Paino 15 kg, mitat 320 x 200 x 460 mm ja huipputeho on jopa 300 A 40 % kuormitusaikasuhteella. Uusimmansukupolven invertterinä Renegade tarjoaa erinomaiset hitsauominaisuudet: vakaamman valokaaren, vähemmän roiskeita, varman valokaaren sytytyksen ja lopetuksen sekä mahdollisuuden optimoida hitsausarvoja esim. selluloosapuikkoja hitsattaessa.

Äärimmäistä leikkaustehoa kenttä- ja konepajakäytössä tarjoava ESABin käsiplasma Cutmaster® 60i painaa 16,8 kg ja tarjoaa 7,6 kW:n nimellistehon 50 % kuormitusaikasuhteella ja 60 A virralla. Suositeltu leikkauspaksuus on 16 mm ja maksimipaksuus 38 mm (irrotusleikkaus), ja sen leikkausnopeus on luokkansa paras. Sen ainutlaatuisiin ominaisuuksiin kuuluu suuri, helpon luettavuuden tarjoava LED-näyttö, kaasunoptimointitekniikka, joka auttaa takaamaan ensiluokkaisen leikkauslaadun ja suorituskyvyn ilmanpaineen täsmällisen säädön avulla, sekä luokkansa paras kyky ylläpitää pitempää kaarta, mistä on apua erityisesti hankalissa asennoissa leikattaessa sekä taltattaessa. Cutmaster 60i -järjestelmä sisältää uuden pikaliitännällä varustetun SL60QD™ 1Torch® -polttimen, jonka ansiosta leikkauspoltin ja letkupaketti voidaan vaihtaa erikseen edullisemmin kuin jos ne täytyisi vaihtaa yhdessä.

Tänä vuonna aiemmin lanseeratun Sentinel™ A50 -hitsausmaskin lisäksi ESAB esittelee Sentinel A50 Air -mallin, jossa on PAPR (Powered Air Purifying Respirator) -yksikkö. Sentinel on ollut yksi markkinoiden kysytyimmistä hitsausmaskeista – ellei jopa kysytyin – sen vaikuttavan ulkonäön, innovatiivisen värikosketusnäytöllä varustetun ohjauspaneelin ja säädettävän viiden kosketuspisteen Halo™-pääpannan ansiosta. Ergonominen, matalaprofiilinen rakenne jakaa painon entistä paremmin viiden kosketuspisteen ansiosta, ja maskin nivel on sijoitettu sen keskelle, jotta päälle jäisi mahdollisimman paljon tilaa maskin ollessa ylhäällä.

Data ja tuottavuus

Merkkinä siitä, että ESAB on sitoutunut Industry 4.0 -konseptille ja tarpeelle auttaa asiakkaita hallitsemaan hitsausprosessiin liittyviä tietoja, ESAB esittelee palkitun WeldCloud™-tiedonhallintajärjestelmän. ESABin asiantuntija esittelee, kuinka WeldCloudin tehokkaat sovellukset ja analyysityökalut mahdollistavat tosiaikaisen raportoinnin ja hitsaustietojen paremman hyödyntämisen.

Mekaanisoituun leikkaukseen tarkoitettu Weldcloud™ Cut on verkkopohjainen sovellus, joka kykenee yhdistelemään Columbus™ CAD/CAM -tietoja ja DataLeap™-tuotantotietoja. Koska ESAB käyttää avointa arkkitehtuuria, WeldCloud Cut ja WeldCloud voivat yhdistää yrityksen kaikki tuotantotiedot kaikkien osastojen välillä. Ne keräävät käyttö-, kone- ja laadunhallintatietoja. Tämä tekee tuotantovirroista, mukaan lukien tilausprosesseista, prosessiajoista jne., täysin läpinäkyviä, jotta käyttäjät näkevät välittömästi, mitä voidaan optimoida.

Esittelyt osastollamme

ESAB esittelee alumiinin MIG/MAG-pulssihitsauksen tuottavuutta ja laatua parantavan päivitetyn Aristo® MIG 4004i Pulse -virtalähteen, entistä paremman Aristo Feed 3004 -langansyöttölaitteen ja uuden MA25 Pulse Panelin alumiinille. Erittäin innovatiivisessa MA25 Pulsessa on 30 valmiiksi ohjelmoitua synergialinjaa alumiinilangalle, ja sen kuvakkeet, painikkeet ja digitaalinäytöt yksinkertaistavat käyttöä ja eliminoivat kieliesteet.

ESAB esittelee myös seuraavan sukupolven PURUS™-umpilangan, joka on erityisesti suunniteltu vähentämään hitsauksen jälkeistä roiskeiden ja kuonasaarekkeiden puhdistusta. Yksinkertaisesti vaihtamalla ensiluokkaiseen PURUS MAG lankaan käyttäjät voivat vähentää hitsauksen jälkeistä puhdistusaikaa ja roiskeisiin liittyviä suunnittelemattomia käyttökatkoksia, vähentää kuonasaarekkeiden poistamiseen kuluvaa aikaa tai eliminoida sen palkokerrosten välillä monipalkohitsauksessa.

PURUS esitellään Marathon Pac™ tynnyrissä osana ESABin robottihitsausesittelyä, jossa käytetään Aristo MIG U5000iw -virtalähdettä. Järjestelmä tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden käyttää kaikkia erilaisia MIG/MAG-prosesseja, mukaan lukien pulssi-MIG.

Esittelemme myös jauhekaarihitsausta (SAW), käyttäen ESABin patentoitua ICE™ (Integrated Cold Electrode) -tekniikkaa, missä kylmä lanka syötetään kaksilankaprosessiin. Tässä live-esittelyssä on näytteillä ESABin Gantrac 300 -hitsaustorni, Aristo 1000 AC/DC-virtalähde ja OK Flux 10.62 jauhe- BlockPacs vakuumipakkauksessa. ICE kasvattaa hitsiaineen tuottoa jopa 50 % kaksilankaiseen SAW-prosessiin verrattuna. Toisessa live-esittelyssä esitellään nauhapinnoitusta ESABin OK Band – hitsaunauhalla, mikä tarjoaa joustavan ja taloudellisen tavan tuottaa korroosiota kestävä pinnoite ruostumatonta terästä niukkaseosteisen teräksen pinnalle.

Leikkausautomaatio

ESAB esittelee useita uusia mekanisoidun plasmaleikkauksen tekniikoita ja tuotteita tehokkaalla, erittäin kestävällä ja ällistyttävän nopean asemoinnin mahdollistavalla Suprarex™ HDX –portaalikoneella. ESAB esittelee DMX (Direct Multi Axis) -viisteleikkausjärjestelmän, viistepolttimen uuden kuljetustavan, joka yksinkertaistaa liikettä ja parantaa suorituskykyä. Uusi DMX Beveller takaa erinomaisen luotettavuuden ja maksimaalisen käytettävyyden yksinkertaisella rakenteella, jossa on entistä vähemmän liikkuvia osia. Advanced Collision Sensing -tekniikka paikoittaa polttimen automaattisesti uudelleen, kun poltin on törmännyt, eikä se vaadi kohdistuksen tarkistamista. DMX Bevelleriä, joka esitellään messuilla ensimmäistä kertaa, on helppo käyttää ESABin Smart Bevel Technology -tekniikan ansiosta,. Smart Bevel yksinkertaistaa viisteplasmaleikkauksen ohjelmointia ja takaa yhdenmukaiset ja tarkat viisteleikkaustulokset.

ESAB esittelee viisteplasmaleikkauksen ja plasmaleikkauksen tehon iSeries-plasmaleikkauslaitteistoilla, jotka lanseerattiin Euroopassa viime vuonna. Kaikissa iSeries-malleissa, 100–400 A kokoonpanoissa jopa 50 mm paksuisten levyjen leikkaukseen, käytetään StepUp™-modulaaritekniikkaa, jolla käyttäjät voivat lisätä tehoa 100 ampeerista aina 400 ampeeriin saakka lisäämällä invertterilohkoja. iSeries vähentää leikkauksen kokonaiskustannuksia XTremeLife™-kulutusosilla 300 ja 400 ampeerilla leikattaessa, mikä voi pienentää ustannuksia jopa 30 prosenttia seostamatonta terästä.

ESAB on johtava hitsaus- ja leikkausalan toimittaja. Palkituista hitsaus- ja leikkausprosesseista sekä edistyksellisistä mekanisoidun leikkauksen ja automaation ratkaisuista tunnettu ESAB tarjoaa lisäaineita, hitsauslaitteita ja ‑varusteita asiakkaille ympäri maailmaa.

 

Sentinel and Renegade
x
x

x

Loading..