Tällä sivustolla käytetään evästeitä ja muita seurantatekniikoita tarjoamaan sinulle palveluja, parantamaan palvelujen suorituskykyä ja toiminnallisuutta, analysoimaan tuotteiden ja palvelujen käyttöä sekä auttamaan mainonnassa ja markkinoinnissa.

Evästekäytäntö   Tietosuojailmoitus

ESABin hitsauslisäainevalikoimasta on helppo löytää sopiva lisäaine kaikille Rebel monimenetelmäkoneen hitsausmenetelmille.

4.07.2017

ESAB helpottaa hitsauslisäaineen valintaa äskettäin lanseeratulle "hitsaa mitä tahansa, missä tahansa" Rebel monimenetelmäkoneelle. Rebelin kysyntä on ylittänyt kaikki odotukset, ja asiakkaat kehuvat, että koneen sMIG (smart MIG) -hitsaustoiminto takaa poikkeuksellisen vakaan valokaaren, ja että sen selkeällä värinäytöllä tapahtuva hitsausmenetelmän valinta ja hitsausarvojen säätö on uskomattoman helppoa. Auttaakseen asiakkaitaan helposti löytämään sopivan hitsauslisäaineen ESAB on julkaissut listan Rebelille hyvin sopivista hitsauslisäaineista tavallisimpiin hitsauskohteisiin.

Listaan kuuluu neljä MIG-lankaa (kaksi ruostumattomalle teräkselle), kaksi täytelankaa ja kolme hitsauspuikkoa (yksi ruostumattomalle teräkselle). Ja tietysti asiakkaat voivat hitsata Rebelillä muitakin ESABin lisäaineita. ESABin internetsivuilla on tietoa Rebel monimetelmäkoneesta ja nyt myös lista sille hyvin soveltuvista tavallisimmista hitsauslisäaineista. Jokaisen hitsauslisäaineen kohdalla on linkki, joka tarjoaa lisätietoja tuotteesta.

Rebelin sMIG-toiminto tuottaa erinomaisen vakaan valokaaren, jonka kanssa ESAB suosittelee kuparoimatonta OK AristoRod 12.50 hitsauslankaa. AristoRod langan pinta on käsitelty erityisellä ASC-pintakäsittelyllä (Advanced Surface Charasteristics). Sen ansiosta kuparointia ei tarvita ja valokaari syttyy erittäin hyvin, langansyöttö on vakaa myös suurilla langansyöttönopeuksilla, roiskeiden määrä on vähäinen ja hitsaushuuruja syntyy normaalia vähemmän.

ESABin OK Autrod 12.51 on kuparipinnoitteinen lanka, jonka hyvin muotoutuva hitsisula helpottaa hitsausta ja hitseistä tulee juohevia. Laadukas kuparointi vähentää kuparin hilseilyä heikommanlaatuisiin lankoihin verrattuna.

Austeniittisen ruostumattoman teräksen hitsaukseen ESAB suosittelee Rebelin induktanssitoimintoa ja OK Autrod 308LSi lankaa. Tällä yhdistelmällä hitseistä saadaan hyvän muotoisia ja juoheasti perusaineeseen liittyviä. Matala hiilipitoisuus vähentää raerajakorroosion riskiä ja suurempi piipitoisuus parantaa hitsausominaisuuksia. Kohteissa, joissa vaaditaan parempaa korroosionkestoa, voidaan Rebelin kanssa käyttää runsasseosteisempia ESAB-hitsauslisäaineita, kuten OK Autrod 316LSi ( haponkestävä ruostumaton).

Galvanoiduille ja ohuille teräspelleille (0.8-5,0mm) suositellaan , ESABin Coreshield 15 -täytelankaa. Se soveltuu yksipalkohitsaukseen kaikissa asennoissa. Coreshield 15 täytelangan valokaari on vakaa ja sen kuona peittää ja suojaa hitsin pinnan kokonaan. Kuona on helposti poistettavissa hitsauksen jälkeen. Kevyt ruoste ja valssihilse eivät tuota ongelmia. Suojakaasua ei tarvita ja näin voidaan helposti siirtyä hitsaamaan minne vain - ilman kaasupulloja!

OK Tubrod 15.14 (E71T-1) -täytelanka soveltuu seostamattoman teräksen hitsaukseen. Suojakaasuna käytetään joko Argon/CO2- seoskaasua tai 100 % CO2-kaasua. OK Tubrod 15.14 täytelangalla voidaan hitsata tuottavasti kaikissa hitsausasennoissa.

Puikkohitsauksessa Rebel on erittäin helppokäyttöinen. Se voidaan kevyesti kantaa hankalaankin hitsauskohteeseen ja se toimii valovirralla. ESAB suosittelee OK 48.00 -puikkoja seostamattomien terästen hitsaukseen, kun vaatimuksena hitsiltä on korkeat mekaaniset ominaisuudet ja erittäin alhainen vetypitoisuus (E7018-H4R).

ESABin OK 46.00 -puikot ovat markkinoiden parhaita yleiskäyttöisiä rutiilipuikkoja ja myös ne toimivat erittäin hyvin Rebelin kanssa. OK 46.00 on E6013-tyyppinen hitsauspuikko. Se ei ole kovin herkkä hitsattavan pinnan pienille epäpuhtauksille. Hitseistä saadaan tasaisia ja hitsaus onnistuu kaikissa asennoissa. OK 46.00 puikko syttyy erittäin helposti ja siksi se on hyvä yleispuikko lyhyisiin hitseihin ja silloituksiiin.

OK 61.30 (E308L-17) sopii ruostumattomien 19 % Cr - 10 % Ni -tyyppisten terästen tai vastaavien stabiloitujen terästen hitsaukseen. Erittäin matala hiilipitoisuus (0,03 %) estää raerajakorroosiota. Tätä puikkoa voidaan käyttää AC tai DC+ -hitsausvirralla, ja kuona irtoaa lähes itsestään.

Lue lisää

Rebel with wire
x
x

x

Loading..