Tällä sivustolla käytetään evästeitä ja muita seurantatekniikoita tarjoamaan sinulle palveluja, parantamaan palvelujen suorituskykyä ja toiminnallisuutta, analysoimaan tuotteiden ja palvelujen käyttöä sekä auttamaan mainonnassa ja markkinoinnissa.

Evästekäytäntö   Tietosuojailmoitus

ESAB Sentinel™ A50 -hitsausnaamari tarjoaa edistyneitä toimintoja, jotka parantavat käyttäjän mukavuutta ja tuottavuutta

1.12.2017

ESAB Welding & Cutting Products on tuonut markkinoille uuden tehokkaan automaattisen Sentinel™ A50 Air -hitsausnaamarin. Tämä laajentaa aiemmin tänä vuonna lanseerattua Sentinel A50 -hitsausnaamarivalikoimaa. Sentinel A50 Air sisältää raitisilmapuhaltimen.

Sentinelin mullistavassa mallissa on ergonominen pääpanta ja erinomainen säädettävyys, mikä parantaa tuottavuutta, toiminnallisuutta ja käytettävyyttä. Sentinel A50:n huipputeknisiin ominaisuuksiin lukeutuu lähes rajattomasti säädettävä viiden pisteen pääpanta, 100 x 60 mm:n katsonta-aukko, ulkopuolelta aktivoitava hiomapainike, värikosketusnäytöllinen ohjauspaneeli ja edestä asennettava kupera lasi, jolla on useita värivaihtoehtoja ja joka voidaan vaihtaa 10 sekunnissa (katso video).

"Tämä tekniikka vastaa tekniikkaa, jota käytämme päivittäin esimerkiksi älypuhelimissa", sanoo Guy Shelverton, Global Product Manager, ESAB. "Käyttäjät voivat nyt helpottaa elämäänsä ja lisätä tuottavuutta työpaikalla tämän teknologian avulla."

Käyttäjät huomaavat välittömästi Sentinel A50:n säädettävän viiden pisteen Halo™-pääpannan parannetun mukavuuden. Ergonominen, matalaprofiilinen rakenne jakaa painon entistä paremmin viiden kosketuspisteen ansiosta, ja kypärän nivel on sijoitettu sen keskelle, jotta päälle jäisi mahdollisimman paljon tilaa naamarin ollessa ylhäällä. Lisätyt kosketuspisteet mahdollistavat noin 500 000 pääpannan asetusyhdistelmää, mikä on viisi kertaa enemmän kuin tyypillisellä vakionaamarilla.

Entistä paremman pääpannan lisäksi Sentinel A50:ssa on edistynyt huippuoptinen ADF-lasi 100 x 60 mm:n aukolla, mikä leventää näkökenttää ja parantaa tilatietoisuutta. Optisen lasin luokituksen 1/1/1/2 ansiosta hitsaajat voivat olla varmoja, että Sentinel A50 tarjoaa terävän, selkeän ja yhdenmukaisen näkyvyyden hitsauskohtaan. True colour -teknologian avulla käyttäjät näkevät paremmin hitsauskohdan ja sen ympäristön, mikä auttaa heitä pitämään hitsauskohdan sauman keskellä.

Erinomainen toimivuus

Hiottaessa hiontatila aktivoidaan ulkopuolelta kypärän kuoresta ohimon kohdalta, joten käyttäjien ei tarvitse riisua naamaria vaihtaessaan hitsauksesta hiontaan. Hiontatila on helppo kytkeä päälle ja pois pitämällä painiketta painettuna kaksi sekuntia. Ulkopuolisen hiontatilapainikkeen ansiosta käyttäjät minimoivat käyttökatkokset siirtymällä nopeasti toiminnosta toiseen tarvitsematta käyttää ohjauspaneelin sisäkytkintä.

Sentinel A50:ssä on kupera edestä asennettava lasi, joka estää roiskeiden kertymistä ja joka voidaan lisäksi irrottaa ja vaihtaa helposti. Suojalasi, joka on hitsausnaamarin pääasiallinen kulutusosa, kuluu kaikista komponenteista eniten hitsauksessa; jatkuvat roiskeet, kipinät ja kuumuus kuluttavat lasia ja heikentävät näkyvyyttä. Pyöreä pikalukittu suojalasi voidaan irrottaa yhdellä napsahduksella. Se voidaan vaihtaa 10 sekunnissa, mikä minimoi osien vaihtoon kuluvan ajan. Suojalasin pyöreä muoto vähentää roiskeiden kertymistä ja määrää.

Käyttäjät arvostavat Sentinel A50:n värillisellä taustavalaistulla näytöllä varustettua täyttä kosketusnäyttöä, jota on helppo lukea heikossakin valaistuksessa. Naamarin käyttöliittymä on selkeä ja intuitiivinen, ja se aktivoituu yhdellä painikkeella. Yksinkertainen käyttöliittymän rakenne mahdollistaa käyttäjille naamariin tarttumisen, näytön käynnistämisen ja kaikkien toimintojen aktivoinnin käyttöoppaaseen tukeutumatta.

Naamarin digitaalilasitekniikan ansiosta hitsaaja voi myös säätää sävyn (5–13) ja herkkyyden mielensä mukaan. Käyttöliittymä sisältää kahdeksan muistiasetusta täsmällisyyden takaamiseksi missä tahansa käytössä tai prosessissa. Sentinel A50 painaa 640 g, ja siinä on erittäin iskunkestävä nailonkuori. Sentinel A50 edustaa suoritusominaisuuksien ja hinnan parasta yhdistelmää.

Henkilönsuojainten täysi valikoima

Sentinel A50:n lisäksi ESAB esittelee henkilönsuojainten ja hitsausvarusteiden valikoimansa, mukaan lukien vaativan käytön hitsauskäsineet, palamista hidastavat takit ja haalarit, suojalasit sekä erilaisia hitsaus- ja leikkausvarusteita.

ESAB Welding & Cutting Products on johtava hitsaus- ja leikkausalan toimittaja. Palkituista hitsaus- ja leikkausprosesseista sekä uraauurtavista mekanisoidun leikkauksen ja automaation ratkaisuista tunnettu ESAB tarjoaa lisäaineita, hitsauslaitteita ja -varusteita asiakkaille ympäri maailmaa. 

Halo-pääpannan ansiosta Sentinel A50 istuu paremmin ja mukavammin kuin mikään muu naamari.

Halo-pääpannan ansiosta Sentinel A50 istuu paremmin ja mukavammin kuin mikään muu naamari. Tuottavuutta parantavia toimintoja ovat mm. ulkopuolelta aktivoitava hiontapainike, taustavalaistu LCD-kosketusnäyttö, jonka käyttäjät näkevät kaikissa valaistuksissa, sekä mahdollisuus vaihtaa suojalasi 10 sekunnissa.

x
x

x

Loading..