Uusi ESAB Renegade ES 300i puikko/livetig-kone tarjoaa enemmän tehoa kannettavassa paketissa

20.02.2017

ESAB Welding & Cutting Products tuo markkinoille uuden Renegade ES 300i puikko /LiveTIG -koneen. Tämä invertteripohjainen puikko/TIG-kone tarjoaa äärimmäistä tehoa kompaktissa muodossa: se painaa 15 kg, sen mitat ovat 460 x 200 x 320 mm ja sen huipputeho on 300 A 40 % kuormitusaikasuhteella. Hyvän käsiotteen tarjoavat etu-, taka- ja yläkahvat tekevät koneen nostamisesta erittäin joustavaa. Käyttäjä voi helposti ohittaa esteet, kiivetä portaita, kulkea työluukuista ja nostaa laitteen telineelle, joten Renegade on optimaalinen kone sellaisiin kohteisiin kuin laiva- ja offshore-telakat, rakennustyömaat, putkistot, korjaus- ja huoltotyöt ja raskas valmistusteollisuus.

"Renegade on seuraavan sukupolven hitsauskone, joka tarjoaa entistä paremman tehon, ja rakenteensa ansiosta sitä on helppo siirrellä millä tahansa työpaikalla", sanoo Martin Freibergs, Business Product Manager – Arc Equipment, ESAB. "Jos Renegadea ei voi siirtää työn viereen, sen suuri teho mahdollistaa jopa 100 metrin pituisten hitsaus- ja verkkokaapeleiden käytön, ja virran kaukosäätömahdollisuus kasvattaa käyttäjän ulottuvuutta takaamalla äärimmäisen tarkkuuden suurilla etäisyyksillä."

Käytön joustavuutta lisäävä automaattinen jännitteentunnistus tekee koneelle mahdolliseksi toiminnan kolmivaiheverkoissa jännitteellä 230–480 V ±10 %.

Renegaden ainutlaatuinen kahvarakenne tarjoaa kiinteän säilytystilan ja suojauksen hitsauskaapeleille, joten käyttäjät voivat pakata tarvikkeet nopeasti ja lähteä seuraavaan paikkaan kietomalla kaapelit kahvojen ympärille ja lukitsemalla ne tarkoitukseen varatulla olkahihnalla. Renegaden kestävä komposiittikotelo on suunniteltu kestämään rankemmat ympäristöt ja suuremmat iskut kuin mikään muu kone markkinoilla.

Teho ja suorituskyky

Renegaden virta-alue on 5–300 A, myös LiveTIG-hitsauksessa, joka toimii ilman HF-sytytystä. Renegadella voidaan hitsata jopa 6 mm:n puikoilla ja taltata 4,8 mm:n talttaushiilillä, joten se on painoluokkansa tehokkain hitsauskone.

Suorituskykyä parantavia ominaisuuksia ovat mm. säädettävä kuuma-aloitus, joka tarjoaa optimaalisen energiamäärän käynnistyksen aikana, parantaa syttymistä ja vähentää tarttumista. Vastaavasti säädettävä kaaripaine tekee käyttäjälle mahdolliseksi säätää valokaaren ominaisuuksia valokaaren hallinnan, tunkeuman ja hitsaussauman ulkonäön tasapainottamiseksi. Asetukset voidaan tallentaa johonkin kolmesta muistitoiminnosta.

"Seuraavan sukupolven invertterinä Renegade tarjoaa huipputeknistä hitsaushallintaa, vakaamman valokaaren, vähemmän roiskeita ja paremman hitsauskaaren sytytyksen ja lopetuksen", sanoo Freibergs.

ESAB Welding & Cutting Products on johtava hitsaus- ja leikkausalan toimittaja. Palkituista hitsaus- ja leikkausprosesseista sekä uraauurtavista mekanisoidun leikkauksen ja automaation ratkaisuista tunnettu ESAB tarjoaa lisäaineita, hitsauslaitteita ja ‑varusteita asiakkaille ympäri maailmaa.

Uusi ESAB Renegade puikko/LiveTIG-invertteri painaa 15 kg, tuottaa 300 ampeerin huipputehon 40 % kuormitusaikasuhteella ja sisältää lisäominaisuuksia, joiden ansiosta se sopii ihanteellisesti vaativaan asennushitsauskäyttöön.

 

x
x

x

Loading..