Tällä sivustolla käytetään evästeitä ja muita seurantatekniikoita tarjoamaan sinulle palveluja, parantamaan palvelujen suorituskykyä ja toiminnallisuutta, analysoimaan tuotteiden ja palvelujen käyttöä sekä auttamaan mainonnassa ja markkinoinnissa.

Evästekäytäntö   Tietosuojailmoitus

ESAB tuo markkinoille uuden sarjan kaasuhitsaus  ja –leikkaustuotteita

31.05.2017

ESAB Welding & Cutting Products tuo markkinoille uusia kaasuhitsaustuotteita tarjonnan laajentamiseksi Pohjois-Euroopassa. Uudessa tuotesarjassa yhdistyvät johtavat Victor®- ja ESAB-kaasulaitteet ja -paineensäädintuotteet tuotevalikoimaksi, joka täyttää suurimman osan kaasuhitsaus ja leikkaustarpeista.

Uusi tuotesarja sisältää kaasusäätimiä, käsipolttimia, leikkaussuuttimia ja lisävarusteita, virtausmittareita, hitsaus- ja leikkausvälineitä ja paljon muuta. Nämä tuotteet kattavat kaikki tarpeet aina yleiskäytöstä teollisuuden ja valimoiden vaativan käytön tarpeisiin. Ne edustavat nykyaikaisinta kaasulaiteteknologiaa ja takaavat erinomaisen laadun, luotettavuuden, turvallisuuden ja suorituskyvyn. Kaikki tuotteet kuten myös leikkauslaitteet ja polttimien kahvat ovat varustettu vakioliitännöillä, jolloin ne ovat yhteensopivia jo markkinoilla oleviin ESAB-tuotteisiin.

Alla on esimerkkejä näistä tuotteista:

ESAB ESS4 Single-Stage yksivaiheisilla säätimillä on edistynyt, käyttöystävällinen rakenne, joka suojaa lähtöletkun liitäntää, ylipaineventtiiliä, mittareita ja säätimen sisäosia vaurioilta. Kotelon kansi on valmistettu vahvasta metalliseosta, jonka lujuus on kaksinkertainen messinkiin verrattuna, ja kansi on kiinnitetty taottuun messinkirunkoon kuudella ruostumattomalla teräspultilla, jotka takaavat tasaisen, yhdenmukaisen ja tiiviin metallien välisen puristussauman. SLAM™ (Shock Limitation and Absorption Mechanism) -nuppi suojaa säädintä ja pullon venttiiliä pullon kaatuessa, ja se voi absorboida jopa 2 250 kg:n voiman.

ESAB G sarjan yksivaiheiset säätimet perustuvat perinteisempään säädinrakenteeseen, ja sen muotoillut, värimerkityt nupit ilmoittavat kaasutyypin ja tekevät kaasunpaineen säädöstä mukavampaa.

Näissä säätimissä on vahvasta metalliseoksesta valmistettu venttiilikansi, jonka lujuus on lähes kaksinkertainen taottuun messinkiin verrattuna. Näin ollen se on poikkeuksellisen kestävä.

ESAB 400-sarjan leikkauspolttimet ja kädensijat sisältävät muotoillun, vahvasta metalliseoksesta valmistetun kahvan, joka istuu luonnollisesti käyttäjän kädessä. Tämä metalliseos on perinteistä messinkikahvaa kevyempi ja kestävämpi, ja sen lujuus on siihen verrattuna kolminkertainen. Leikkauslaite takaa erinomaisen suoran näkyvyyden leikkauskohteeseen. Tämä rakenne sisältää yleissekoittimen, joten tämä poltin sopii kaikille palokaasuille. Käyttäjän tarvitsee vain valita tarvitsemansa kulutusosat.

Uusissa kaasulaitetuotteissa yhdistyy kansainvälisten markkinajohtajien toteen näytetty ja testattu laatu sekä uusimmat parannukset polttoaineleikkaus- ja kaasunhallintateknologiassa. Näitä tuotteita saa kaikilta ESAB-jälleenmyyjiltä Euroopassa. Paikalliset jälleenmyyjät on lueteltu osoitteessa www.esab.com

 

Ny serie produkter för gassvetsning
x
x

x

Loading..