Tällä sivustolla käytetään evästeitä ja muita seurantatekniikoita tarjoamaan sinulle palveluja, parantamaan palvelujen suorituskykyä ja toiminnallisuutta, analysoimaan tuotteiden ja palvelujen käyttöä sekä auttamaan mainonnassa ja markkinoinnissa.

Evästekäytäntö   Tietosuojailmoitus

Uusi viisteplasmajärjestelmä kasvattaa tuottavuutta, luotettavuutta ja turvallisuutta modernilla ja kompaktilla rakenteella

17.10.2017

DMX Beveller takaa erinomaisen luotettavuuden, paremman turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden. Sillä voi V-, Y-, X- ja K-viisteet, ja leikkauskulma on jopa 45° enintään 50 mm paksuissa materiaaleissa (katso DMX video).

DMX Bevelleriä täydentää ESABin uuden SmartBevel™-teknologian lanseeraus. Se helpottaa ohjelmointia ja tekee viisteen leikkaamisesta täsmällistä. SmartBevel™ sisältää viistetiedot ja geometrian kompensoinnit, jotka vaaditaan V-, X-, Y- ja K-viisteiden leikkaukseen 6 - 50 mm:n seostamattomassa teräksessä. Toisin kuin kilpailevat järjestelmät, SmartBevel integroi kaikki viistekompensoinnit CNC-ohjaukseen, joten viisteen ohjelmointi on helpompaa ja leikkauksen hienosäätö tapahtuu nopeasti ja helposti suoraan koneesta.

DMX-eroavuus

ESAB käyttää uutta lähestymistapaa viiden akselin liikkeeseen ja käyttää direct drive-moottoreita vähentääkseen monimutkaisuutta merkittävästi, eliminoidakseen erillisen törmäyssuojauksen tarpeen ja taatakseen helposti reagoivan ja tarkan asemoinnin. Direct drive-rakenne eliminoi vaihteistot, hihnat, rajakatkaisimet ja suojaamattomat kaapelit. Tästä aiheutuva " liike" tekee DMX Bevellerille mahdolliseksi pehmentää ja tunnistaa polttimen törmäys ilman lisäkomponentteja sekä asemoida poltin automaattisesti törmäyksen jälkeen ilman, että käyttäjän täytyisi koskettaa poltinta tai kiivetä leikkuupöydälle. Nopeammat asemoinnit kasvattavat tuottavuutta ja elimoinoivat vaaralliset käyttäjän tehtävät viisteprosessista.

Direct drive-tekniikasta johtuva monimutkaisuuden väheneminen parantaa niin suorituskykyä kuin luotettavuuttakin ja mahdollistaa erittäin kompaktin rakenteen. Steve Zlotnicki, ESAB Cutting Systemsin Global Product Manager, sanoo: " Direct drive-tekniikka mahdollistaa erittäin tarkan asemoinnin ja se suoriutuu nopeista suunnanmuutoksista. Rakenne on niin yksinkertainen ja kestävä, että lähes mikään ei voi mennä vikaan."

Viistepään koon ja painon vähentämisellä on muitakin etuja. DMX Beveller on huomattavasti pienempi ja kevyempi kuin perinteiset plasmaviistepäät, joten se voidaan asentaa aiempaa pienempiin koneisiin. Näin laadukas plasmaviisteytys on entistä edullisempaa ja säästää arvokasta lattiatilaa. DMX on saatavilla ESABin Combirex DX-koneisiin ja tätä suurempiin koneihin.

DMX Beveller hyödyntää lisäksi liikeyhdistelmiä mahdollistaakseen mihin tahansa suuntaan. Tällaisella liikejärjestelmällä ei ole pyöritysrajoitusta, ja näin ollen se eliminoi polttimen johtojen ja polttimen esiasemoinnin tarpeen, mikä edelleen parantaa käyttöaikasuhdetta ja tuottavuutta. Lisäksi se pidentää polttimen käyttöaikaa polttimen johtoja ylitaipumiselta, eikä tämä edellytä kalliita poltinlaakereita.

Multi-Point Collision Protection System -järjestelmä tarjoaa täyden törmäyssuojan koko viistepäälle. Viistepään osia, jotka tulevat lähelle leikkuupöytää, suojataan usealla anturilla. DMX Beveller suojaa lisäksi kaikkia letkuja ja kaapeleita plasmaleikkauksen rankalta ympäristöltä. Päässä on täysi sarja suojuksia, jotka suojaavat kaikki komponentit, sekä täysin suljettu kaapeliketju, joka suojelee kaikkia letkuja ja kaapeleita. Robottityyppinen polttimen suojaa polttimen kaapelit.

DMX Bevellerillä on 2 vuoden rajoitettu takuu, joka kattaa itse viistepään, mukaan lukien nostomoottorin, nostoruuvin, nostolaakereiden ja kiskojen, viisteakselimoottoreiden, törmäyskytkinten, kaapeleiden ja liitinten, kaikkien tärkeimpien sähkö- ja mekaanisten osien materiaali- ja valmistusviat. 

ESAB Welding & Cutting Products on johtava hitsaus- ja leikkausalan toimittaja. ESABin hitsauslisäaineet, laitteet ja varusteet tarjoavat ratkaisuja asiakkaille ympäri maailmaa, palkituista hitsaus- ja leikkausprosesseista aina uraauurtaviin mekanisoituihin leikkaus- ja automaatiotekniikoihin saakka. Lisätietoja on osoitteessa esab-cutting.com/dmx

 

ESABin uusi DMX Beveller hyödyntää yksittäiskäyttötekniikkaa taatakseen plasmaviisteityksen luotettavuuden, turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden.
ESABin uusi DMX Beveller hyödyntää yksittäiskäyttötekniikkaa taatakseen plasmaviisteityksen luotettavuuden, turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden.
x
x

x

Loading..