Ajankohtaista

ESAB-uutisia

Mitä ESABilla tapahtuu. Lue uusimmat lehdistötiedotteet ja artikkelit, joissa ESAB on mukana.

Uusi viisteplasmajärjestelmä kasvattaa tuottavuutta, luotettavuutta ja turvallisuutta modernilla ja kompaktilla rakenteella

DMX Beveller takaa erinomaisen luotettavuuden, paremman turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden. Sillä voi V-, Y-, X- ja K-viisteet, ja leikkauskulma on jopa 45° enintään 50 mm paksuissa materiaaleissa (katso DMX video).

DMX Bevelleriä täydentää ESABin uuden SmartBevel™-teknologian lanseeraus. Se helpottaa ohjelmointia ja tekee viisteen leikkaamisesta täsmällistä. SmartBevel™ sisältää viistetiedot ja geometrian kompensoinnit, jotka vaaditaan V-, X-, Y- ja K-viisteiden leikkaukseen 6 - 50 mm:n seostamattomassa teräksessä. Toisin kuin kilpailevat järjestelmät, SmartBevel integroi kaikki viistekompensoinnit CNC-ohjaukseen, joten viisteen ohjelmointi on helpompaa ja leikkauksen hienosäätö tapahtuu ...

DMX Beveller takaa erinomaisen luotettavuuden, paremman turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden. Sillä voi V-, Y-, X- ja K-viisteet, ja leikkauskulma on jopa 45° enintään 50 mm paksuissa materiaaleissa (katso DMX video).

DMX Bevelleriä täydentää ESABin uuden SmartBevel™-teknologian lanseeraus. Se helpottaa ohjelmointia ja tekee viisteen leikkaamisesta ...

Lue lisää

ESABin hitsauslisäainevalikoimasta on helppo löytää sopiva lisäaine kaikille Rebel monimenetelmäkoneen hitsausmenetelmille.

ESAB helpottaa hitsauslisäaineen valintaa äskettäin lanseeratulle "hitsaa mitä tahansa, missä tahansa" Rebel monimenetelmäkoneelle. Rebelin kysyntä on ylittänyt kaikki odotukset, ja asiakkaat kehuvat, että koneen sMIG (smart MIG) -hitsaustoiminto takaa poikkeuksellisen vakaan valokaaren, ja että sen selkeällä värinäytöllä tapahtuva hitsausmenetelmän valinta ja hitsausarvojen säätö on uskomattoman helppoa. Auttaakseen asiakkaitaan helposti löytämään sopivan hitsauslisäaineen ESAB on julkaissut listan Rebelille hyvin sopivista hitsauslisäaineista tavallisimpiin hitsauskohteisiin.

Listaan kuuluu neljä MIG-lankaa (kaksi ruostumattomalle teräkselle), kaksi täytelankaa ja kolme hitsauspuikkoa ...

ESAB helpottaa hitsauslisäaineen valintaa äskettäin lanseeratulle "hitsaa mitä tahansa, missä tahansa" Rebel monimenetelmäkoneelle. Rebelin kysyntä on ylittänyt kaikki odotukset, ja asiakkaat kehuvat, että koneen sMIG (smart MIG) -hitsaustoiminto takaa poikkeuksellisen vakaan valokaaren, ja että sen selkeällä värinäytöllä tapahtuva hitsausmenetelmän ...

Lue lisää

ESAB:n Weldcloud™ online-tiedonhallintaohjelmistolle Industrie Lyon-palkinto

ESAB France SA voitti Innovation Award -palkinnon Digital Tools -kategoriassa Industrie Lyon 2017 -tapahtumassa, joka järjestettiin 4. - 7. huhtikuuta Lyonissa. ESABin WeldCloud™-online-tiedonhallintaohjelmisto voitti yli 160 esiteltyä innovaatiota ja vei ensimmäisen sijan kyvyllään tarjota digitaalisia ratkaisuja, jotka optimoivat hitsauksen ja siihen liittyvät tuotantotoiminnot. Industrie Lyon järjestetään kahden vuoden välein, ja siihen osallistui 21 000 vierailijaa ja 900 tuote-esittelijää, mukaan lukien ESAB. Messuilla esiteltiin laaja valikoima tuotantolaitteita ja –palveluja ja Industrie Lyon on myöntänyt Innovation Award -palkinnon jo 15 vuoden ajan.

"ESAB on erittäin otettu tästä ...

ESAB France SA voitti Innovation Award -palkinnon Digital Tools -kategoriassa Industrie Lyon 2017 -tapahtumassa, joka järjestettiin 4. - 7. huhtikuuta Lyonissa. ESABin WeldCloud™-online-tiedonhallintaohjelmisto voitti yli 160 esiteltyä innovaatiota ja vei ensimmäisen sijan kyvyllään tarjota digitaalisia ratkaisuja, jotka optimoivat hitsauksen ja siihen ...

Lue lisää

ESAB esittelee huipputeknisiä hitsaus- ja leikkausteknologioita Schweissen & Schneiden 2017 -messuilla

ESAB esittelee uusia manuaalisen- ja automaattisen hitsauksen ja leikkauksen laitteistoja ja ratkaisuja osastolla 10F04 hallissa 10 Schweissen & Schneiden -messuilla, jotka järjestetään Düsseldorfissa, Saksassa 25.-29. syyskuuta 2017. ESAB on näkyvästi esillä tässä tapahtumassa ja tarjoaa vierailijoille tilaisuuden kokeilla hitsaus- ja leikkaustuotteita sekä henkilökohtaisia suojaimia. Tekniset asiantuntijamme esittelevät automaattisia ja Industry 4.0 -ratkaisuja ja vastaavat vierailijoiden kysymyksiin. Monia uusia järjestelmiä esitellään ensimmäistä kertaa Euroopassa ja koko maailmassa.

Mullistavia hitsaus-, leikkaus- ja henkilökohtaisia suojainratkaisujaViime vuonna markkinoille tuotu ...

ESAB esittelee uusia manuaalisen- ja automaattisen hitsauksen ja leikkauksen laitteistoja ja ratkaisuja osastolla 10F04 hallissa 10 Schweissen & Schneiden -messuilla, jotka järjestetään Düsseldorfissa, Saksassa 25.-29. syyskuuta 2017. ESAB on näkyvästi esillä tässä tapahtumassa ja tarjoaa vierailijoille tilaisuuden kokeilla hitsaus- ja leikkaustuotteita ...

Lue lisää


Kalenteri

Vieraile ESABin osastolla tulevassa tapahtumassa. Katso kalenteristamme täydellinen lista messuista ja muista tapahtumista ympäri maailmaa. Tarkista päivitykset pitkin vuotta.

ESAB Products

Uutiskirje

Pysyt ajan tasalla ESABin tuoreimmista hitsaus- ja leikkausuutisista tilaamalla ne suoraan sähköpostiisi. ESABin uutiskirje on täynnä uutisia ja tietoja ESABin tuotteista, asiakassovelluksista, teknisistä vinkeistä, erikoistarjouksista, tulevista tapahtumista ja muusta. Voit lukea uutiskirjeemme aikaisempia numeroita täältä.

Tilaa ESABin uutiskirje

Älä jätä lukematta yhtään ESABin sähköistä uutiskirjettä. Se on maksuton ja lähetetään suoraan sähköpostiisi. Tilaa täyttämällä tämä kaavake.


x
x

x

Loading..